X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja sesji zdjeciowej nie bede miec bo mam na brxuchu tatuaz ktory po porodzie idzie do usunięcia :) maly ale fot z takim tatuazem nie chcem :)

Krysti a nie dałoby sie zapudrowac tatuażu na czas sesji...zreszta pewnie nie jest tak zle;)tatuaż to nic
    Złego mi sie osobiście podobają:)

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 13:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia kobieta w ciazy najpiękniejsza jest :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Krysti a nie dałoby sie zapudrowac tatuażu na czas sesji...zreszta pewnie nie jest tak zle;)tatuaż to nic
    Złego mi sie osobiście podobają:)
    No mozna nawet nie pomyślałam :)

Lwica lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja znowu zaczelam sie zle czuc w sensie nie moge na siebie patrzec ;/ widze na fb kolezanki wystrojone gdzies lezą a ja wygladam jak slon ;/ bozeee juz bym chciala zaczac sie odchudzac i jakos o siebie zadbac.. nawet nic do ubrania kupic nie moge bo to bez sensu juz.. ;/
    Rudzia! czy ciebie na prawdę trzeba przez to kolano przełożyć???
    Nie odbieraj sobie tej koncówki ciąży na marudzenie, dołowanie czy płakanie...
    Ja też marze o tym, żeby zacząć swoje pieprzone treningi, ostatnio nawet katuje się swoimi zdjęciami sprzed ciąży i moje samopoczucie równe jest 0!
    Ale za chwilę mlody zaczyna wariować i przechodzą mi moje smęty... rozstepy na cyckach stają się nieważne... nie zamieniłabym żadnej zmiany w swoim ciele za swojego małego brzdąca.. I takie myślenie mnie pozytywnie nastraja!
    Za chwilę urodzimy, zaczniemy dbać o siebie i będziemy wychodzić na spacery z dzieciakami jako super laski - i wszyscy będą pytać czy to nasze dzieci bo figurki będą nienaganne :)

Rudzia, Lwica, Fasia, weronika86, CzaryMary, misia83, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja znowu zaczelam sie zle czuc w sensie nie moge na siebie patrzec ;/ widze na fb kolezanki wystrojone gdzies lezą a ja wygladam jak slon ;/ bozeee juz bym chciala zaczac sie odchudzac i jakos o siebie zadbac.. nawet nic do ubrania kupic nie moge bo to bez sensu juz.. ;/

Wygladasz super RUDZIA, koleżanki nie maja takiego fajowego brzuszka jak ty:)przestań sie dołować kobieto -ja nie widziałam kobiety w ciazy która nie byłaby atrakcyjna to ja z panna młoda wszystkie pikne:))

Ps. Im większy brzusio tym ładniejszy! Ja tez jestem duża i moj brzusio poszedł w przód i go lubię a wręcz kocham a jego zawartość jeszcze bardziej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:32

Rudzia, weronika86, CzaryMary, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam rozstępy na plecach na udach i nie zawsze czuje się dobrze. Ale postanowiłam nie płakać nad wagą i nad tym że wyglądam jak słoń - to stan przejściowy i tak musi być dla Małej zrobię wszystko. Później jej wystawie rachunek za operacje wyrostka, za fitness, za inne poprawy :)

Fasia, Ida, weronika86, Lwica, Robotka1, Agusiek89, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialabym myslec tak jak Wy.. ale nie potrafie ;/ pewnie ze schudnieciem tez bede miala problem.. mialam przytyc do 78 kilo do konca a juz dzis mam na wadze 81 ;/ a ile jeszcze do konca ;/ Mala dzis jakos malo aktywna co mnie tez smuci :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda, podkreślam KAŻDA kobieta w ciąży jest piękna ! niepowtarzalna ! seksowna ! i proszę mi tu nie myśleć inaczej ! Każda z nas ma pod sercem CUD, cud który sprawia, że i my jesteśmy dzięki temu cudowne :)

Angela89, Rudzia, lysinka, Ewelcia, weronika86, Lwica, Amy_, Agusiek89, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole pewnie gdybym chodzila na basen jak planowalam to bym tyle nie przytyla..ale przeciez nie moglam chodzic bo lekarz zbabral mi zabieg ;^ na to tez jestem zla :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    W ogole pewnie gdybym chodzila na basen jak planowalam to bym tyle nie przytyla..ale przeciez nie moglam chodzic bo lekarz zbabral mi zabieg ;^ na to tez jestem zla :(

Oj z tym się nie zgodzę, tu wszystko zależy od genów , anatomi. Moja koleżanka w ciąży chodziła raz na tydzień na aqua fitness dla ciężarnych i przytyła 24 kg.. Jej mała ma 7 miesięcy i zostało jej 4 kg z ciąży ale karmiła mm a przy karmieniu piersią kg idą szybciej :) Więc te kg poporostu trzeba zaakceptować bynajmniej w ciąży

Rudzia lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj przesadzacie z tym że brzydkie! Robić mi zdjęcia bo to super pamiątka!

fasia nie odpuszczę! Już wiem że masz umówioną sesję więc czekam na Twoje foty tym razem :)

Fasia lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy nie wybrzydzaj mendo:D
    Krysti dzięki Za komplement:) kuchnia może.i ok ale już takie brudne meble że.hoho:P jutro się za nie biorę:)
    Ida no właśnie fajnie że każdy ma inny gust:) mi się z kolei nie zbyt podobają te wózki "oplywowe":)

Aaa i tylko dlatego zdecydowałam się na ten model bo wiem że właśnie po 6 miesiącach nadal będę go używać tylko w wersji spacerowej:) a nie sprzedawać jak zapewne zrobiła bym to z bebetto.
    Dziś koło mojego mova stał nano i mój wyglądał przy nim na bardziej filigramowy a myślałam cały czad że.mój to będzie krowiasty;)
    Krysti na profesjonalnej sesji można taki tatuaż.zretuszowac fo zera i nic nie będzie widać;)
    Mnie już nie stać na sesję brzuszkowa- ale noworodkowa będzie:D

Dobrej nocy dziewczyny dla was i.waszych bobasow:*

Ida, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kompleksy chodzą po ulicach...
    Daj spokój IDA, kolejna baba -co dzis z wami- przestań ! Wyglądasz super pewnie i masz chłopaczka w brzuszku ktory rośnie zdrowo i sie dobrze rozwija. Każdy prżechodzi ciąże inaczej -tamta moze tak wygladała a nie wiadomo czy nie ma rozstępów jak takie chucherko była...
    Ty pewnie urodzisz maluszka jednym pierdniecim :)))
    Broda do góry i wiecej pozytywnego myślenia:))

Ja tam czuje sie dumna z mojego brzusia i nawet gabarytów -bede miała co wspominać jak juz bede stara hehe

Angela89, Fasia, Amy_, Ida, lysinka, Krysti, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Chcialabym myslec tak jak Wy.. ale nie potrafie ;/ pewnie ze schudnieciem tez bede miala problem.. mialam przytyc do 78 kilo do konca a juz dzis mam na wadze 81 ;/ a ile jeszcze do konca ;/ Mala dzis jakos malo aktywna co mnie tez smuci :(
    NO maruda jakich mało!!
    Najlepiej powiedziec - nie potrafię. SKupiam dupę i zajmuje się czymś innym. Jaka szkoda, żeś ty se wszystko już poprała i poprasowała. Ale drugi raz nie zaszkodzi. Puść sobie myzykę, "pobrykaj" na piłce, idź do sklepu - dlaczego masz sobie czegoś nie kupić? jak ciuchy Cię dołują to kup sobie jakieś kosmetyki, maseczki, olejki zrób sobie wieczór dla siebie, pomaluj paznokcie, umów się do fryzjera, idź na dobrą kawkę i ciastko! pozytywnie się nastrajaj. Co powiesz córce jak kiedyś zapyta - mamo jak to było jak byłaś ze mną w ciąży? będziesz bajki pisać"? Pewnie że nie masz kolorowo nie próbuję Ci tego nawet wmawiać, że twoja sytuacja nie jest wymarzoną, ale na pewno dla wielu kobiet które starają się o dziecko twoja sytuacja jest marzeniem... i dla nich uwierz mi, że mało ważne byłoby czy miałyby z boku partnera czy nie... Musisz się ogarnąc dla Sofii, nie dla siebie, bo dla siebie tego nie zrobisz.. podnieś głowę i nie pokazuj że Ci źle... niech Cię podziwiają. Jesteś piękną kobietą i bardzo silną, nie jedna nie dałaby rady.. trzymam za Ciebie od początku mocno kciuki i wiem, że twój stan to chwila :*

Angela89, Rudzia, Fasia, Robotka1, CzaryMary, MartaAlvi, misia83, Lali, lysinka, mantissa, KasiaKwiatek, liloe, Eweliśka, Ewelcia, Gosha, pompon lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Każda, podkreślam KAŻDA kobieta w ciąży jest piękna ! niepowtarzalna ! seksowna ! i proszę mi tu nie myśleć inaczej ! Każda z nas ma pod sercem CUD, cud który sprawia, że i my jesteśmy dzięki temu cudowne :)

Dobrze dziewczyna mówi!!!

Fasia lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    NO maruda jakich mało!!
    Najlepiej powiedziec - nie potrafię. SKupiam dupę i zajmuje się czymś innym. Jaka szkoda, żeś ty se wszystko już poprała i poprasowała. Ale drugi raz nie zaszkodzi. Puść sobie myzykę, "pobrykaj" na piłce, idź do sklepu - dlaczego masz sobie czegoś nie kupić? jak ciuchy Cię dołują to kup sobie jakieś kosmetyki, maseczki, olejki zrób sobie wieczór dla siebie, pomaluj paznokcie, umów się do fryzjera, idź na dobrą kawkę i ciastko! pozytywnie się nastrajaj. Co powiesz córce jak kiedyś zapyta - mamo jak to było jak byłaś ze mną w ciąży? będziesz bajki pisać"? Pewnie że nie masz kolorowo nie próbuję Ci tego nawet wmawiać, że twoja sytuacja nie jest wymarzoną, ale na pewno dla wielu kobiet które starają się o dziecko twoja sytuacja jest marzeniem... i dla nich uwierz mi, że mało ważne byłoby czy miałyby z boku partnera czy nie... Musisz się ogarnąc dla Sofii, nie dla siebie, bo dla siebie tego nie zrobisz.. podnieś głowę i nie pokazuj że Ci źle... niech Cię podziwiają. Jesteś piękną kobietą i bardzo silną, nie jedna nie dałaby rady.. trzymam za Ciebie od początku mocno kciuki i wiem, że twój stan to chwila :*

Amy aż się popłakałam.. hormony ale zgadzam się z tym wszystkim. Trzeba być dzielnym dla tego cudu pod sercem. Wiele kobiet na świecie chciało być w tym miejscu co My !

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy POLAĆ JEJ !

Lwica, Rudzia, Agusiek89, Ewelcia lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy aż się popłakałam.. hormony ale zgadzam się z tym wszystkim. Trzeba być dzielnym dla tego cudu pod sercem. Wiele kobiet na świecie chciało być w tym miejscu co My !

ale śpiki ci nie kapią na klawiature? :P wytrzyj nos ANDZIA!! :P <3 oj babo :*

Angela89 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy POLAĆ JEJ !

błagam drugiego dnia na kacu nie zdzierżę :P

Lwica, Agusiek89, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 2509 2510 2511 2512 2513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ