Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Ja sesji zdjeciowej nie bede miec bo mam na brxuchu tatuaz ktory po porodzie idzie do usunięcia
maly ale fot z takim tatuazem nie chcem
Krysti a nie dałoby sie zapudrowac tatuażu na czas sesji...zreszta pewnie nie jest tak zle;)tatuaż to nic
Złego mi sie osobiście podobająKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ja znowu zaczelam sie zle czuc w sensie nie moge na siebie patrzec ;/ widze na fb kolezanki wystrojone gdzies lezą a ja wygladam jak slon ;/ bozeee juz bym chciala zaczac sie odchudzac i jakos o siebie zadbac.. nawet nic do ubrania kupic nie moge bo to bez sensu juz.. ;/
Nie odbieraj sobie tej koncówki ciąży na marudzenie, dołowanie czy płakanie...
Ja też marze o tym, żeby zacząć swoje pieprzone treningi, ostatnio nawet katuje się swoimi zdjęciami sprzed ciąży i moje samopoczucie równe jest 0!
Ale za chwilę mlody zaczyna wariować i przechodzą mi moje smęty... rozstepy na cyckach stają się nieważne... nie zamieniłabym żadnej zmiany w swoim ciele za swojego małego brzdąca.. I takie myślenie mnie pozytywnie nastraja!
Za chwilę urodzimy, zaczniemy dbać o siebie i będziemy wychodzić na spacery z dzieciakami jako super laski - i wszyscy będą pytać czy to nasze dzieci bo figurki będą nienaganneRudzia, Lwica, Fasia, weronika86, CzaryMary, misia83, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja znowu zaczelam sie zle czuc w sensie nie moge na siebie patrzec ;/ widze na fb kolezanki wystrojone gdzies lezą a ja wygladam jak slon ;/ bozeee juz bym chciala zaczac sie odchudzac i jakos o siebie zadbac.. nawet nic do ubrania kupic nie moge bo to bez sensu juz.. ;/
Wygladasz super RUDZIA, koleżanki nie maja takiego fajowego brzuszka jak ty:)przestań sie dołować kobieto -ja nie widziałam kobiety w ciazy która nie byłaby atrakcyjna to ja z panna młoda wszystkie pikne:))
Ps. Im większy brzusio tym ładniejszy! Ja tez jestem duża i moj brzusio poszedł w przód i go lubię a wręcz kocham a jego zawartość jeszcze bardziej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:32
Rudzia, weronika86, CzaryMary, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam rozstępy na plecach na udach i nie zawsze czuje się dobrze. Ale postanowiłam nie płakać nad wagą i nad tym że wyglądam jak słoń - to stan przejściowy i tak musi być dla Małej zrobię wszystko. Później jej wystawie rachunek za operacje wyrostka, za fitness, za inne poprawy
Fasia, Ida, weronika86, Lwica, Robotka1, Agusiek89, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Chcialabym myslec tak jak Wy.. ale nie potrafie ;/ pewnie ze schudnieciem tez bede miala problem.. mialam przytyc do 78 kilo do konca a juz dzis mam na wadze 81 ;/ a ile jeszcze do konca ;/ Mala dzis jakos malo aktywna co mnie tez smuci
-
Każda, podkreślam KAŻDA kobieta w ciąży jest piękna ! niepowtarzalna ! seksowna ! i proszę mi tu nie myśleć inaczej ! Każda z nas ma pod sercem CUD, cud który sprawia, że i my jesteśmy dzięki temu cudowne
Angela89, Rudzia, lysinka, Ewelcia, weronika86, Lwica, Amy_, Agusiek89, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:W ogole pewnie gdybym chodzila na basen jak planowalam to bym tyle nie przytyla..ale przeciez nie moglam chodzic bo lekarz zbabral mi zabieg ;^ na to tez jestem zla
Oj z tym się nie zgodzę, tu wszystko zależy od genów , anatomi. Moja koleżanka w ciąży chodziła raz na tydzień na aqua fitness dla ciężarnych i przytyła 24 kg.. Jej mała ma 7 miesięcy i zostało jej 4 kg z ciąży ale karmiła mm a przy karmieniu piersią kg idą szybciejWięc te kg poporostu trzeba zaakceptować bynajmniej w ciąży
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Amy nie wybrzydzaj mendo:D
Krysti dzięki Za komplement:) kuchnia może.i ok ale już takie brudne meble że.hoho:P jutro się za nie biorę
Ida no właśnie fajnie że każdy ma inny gust:) mi się z kolei nie zbyt podobają te wózki "oplywowe"
Aaa i tylko dlatego zdecydowałam się na ten model bo wiem że właśnie po 6 miesiącach nadal będę go używać tylko w wersji spacerowej:) a nie sprzedawać jak zapewne zrobiła bym to z bebetto.
Dziś koło mojego mova stał nano i mój wyglądał przy nim na bardziej filigramowy a myślałam cały czad że.mój to będzie krowiasty;)
Krysti na profesjonalnej sesji można taki tatuaż.zretuszowac fo zera i nic nie będzie widać
Mnie już nie stać na sesję brzuszkowa- ale noworodkowa będzie:D
Dobrej nocy dziewczyny dla was i.waszych bobasow:*Ida, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Kompleksy chodzą po ulicach...
Ty pewnie urodzisz maluszka jednym pierdniecim))
Broda do góry i wiecej pozytywnego myślenia:))
Ja tam czuje sie dumna z mojego brzusia i nawet gabarytów -bede miała co wspominać jak juz bede stara heheAngela89, Fasia, Amy_, Ida, lysinka, Krysti, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Chcialabym myslec tak jak Wy.. ale nie potrafie ;/ pewnie ze schudnieciem tez bede miala problem.. mialam przytyc do 78 kilo do konca a juz dzis mam na wadze 81 ;/ a ile jeszcze do konca ;/ Mala dzis jakos malo aktywna co mnie tez smuci
Najlepiej powiedziec - nie potrafię. SKupiam dupę i zajmuje się czymś innym. Jaka szkoda, żeś ty se wszystko już poprała i poprasowała. Ale drugi raz nie zaszkodzi. Puść sobie myzykę, "pobrykaj" na piłce, idź do sklepu - dlaczego masz sobie czegoś nie kupić? jak ciuchy Cię dołują to kup sobie jakieś kosmetyki, maseczki, olejki zrób sobie wieczór dla siebie, pomaluj paznokcie, umów się do fryzjera, idź na dobrą kawkę i ciastko! pozytywnie się nastrajaj. Co powiesz córce jak kiedyś zapyta - mamo jak to było jak byłaś ze mną w ciąży? będziesz bajki pisać"? Pewnie że nie masz kolorowo nie próbuję Ci tego nawet wmawiać, że twoja sytuacja nie jest wymarzoną, ale na pewno dla wielu kobiet które starają się o dziecko twoja sytuacja jest marzeniem... i dla nich uwierz mi, że mało ważne byłoby czy miałyby z boku partnera czy nie... Musisz się ogarnąc dla Sofii, nie dla siebie, bo dla siebie tego nie zrobisz.. podnieś głowę i nie pokazuj że Ci źle... niech Cię podziwiają. Jesteś piękną kobietą i bardzo silną, nie jedna nie dałaby rady.. trzymam za Ciebie od początku mocno kciuki i wiem, że twój stan to chwila :*Angela89, Rudzia, Fasia, Robotka1, CzaryMary, MartaAlvi, misia83, Lali, lysinka, mantissa, KasiaKwiatek, liloe, Eweliśka, Ewelcia, Gosha, pompon lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Każda, podkreślam KAŻDA kobieta w ciąży jest piękna ! niepowtarzalna ! seksowna ! i proszę mi tu nie myśleć inaczej ! Każda z nas ma pod sercem CUD, cud który sprawia, że i my jesteśmy dzięki temu cudowne
Dobrze dziewczyna mówi!!!Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:NO maruda jakich mało!!
Najlepiej powiedziec - nie potrafię. SKupiam dupę i zajmuje się czymś innym. Jaka szkoda, żeś ty se wszystko już poprała i poprasowała. Ale drugi raz nie zaszkodzi. Puść sobie myzykę, "pobrykaj" na piłce, idź do sklepu - dlaczego masz sobie czegoś nie kupić? jak ciuchy Cię dołują to kup sobie jakieś kosmetyki, maseczki, olejki zrób sobie wieczór dla siebie, pomaluj paznokcie, umów się do fryzjera, idź na dobrą kawkę i ciastko! pozytywnie się nastrajaj. Co powiesz córce jak kiedyś zapyta - mamo jak to było jak byłaś ze mną w ciąży? będziesz bajki pisać"? Pewnie że nie masz kolorowo nie próbuję Ci tego nawet wmawiać, że twoja sytuacja nie jest wymarzoną, ale na pewno dla wielu kobiet które starają się o dziecko twoja sytuacja jest marzeniem... i dla nich uwierz mi, że mało ważne byłoby czy miałyby z boku partnera czy nie... Musisz się ogarnąc dla Sofii, nie dla siebie, bo dla siebie tego nie zrobisz.. podnieś głowę i nie pokazuj że Ci źle... niech Cię podziwiają. Jesteś piękną kobietą i bardzo silną, nie jedna nie dałaby rady.. trzymam za Ciebie od początku mocno kciuki i wiem, że twój stan to chwila :*
Amy aż się popłakałam.. hormony ale zgadzam się z tym wszystkim. Trzeba być dzielnym dla tego cudu pod sercem. Wiele kobiet na świecie chciało być w tym miejscu co My ! -
Angela89 wrote:Amy aż się popłakałam.. hormony ale zgadzam się z tym wszystkim. Trzeba być dzielnym dla tego cudu pod sercem. Wiele kobiet na świecie chciało być w tym miejscu co My !
ale śpiki ci nie kapią na klawiature?wytrzyj nos ANDZIA!!
oj babo :*
Angela89 lubi tę wiadomość