Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Rudzia bierz śmiało, nawet teraz nie będzie za późno
ja mam zwiększoną, podwójną dawke, bo kwasy omega zmniejszają również ryzyko przedwczesnego porodu
Dzięki :* A komiks boski! Dobranoc
Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wezmę chyba rożek, bo grosze kosztuje. Do czegoś się może przyda
i prześcieradło z gumką i wypełnienie
no i pościel oczywiście
Miki pościel ekskluzywna? taka z koronką?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:21
Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Rudzia głowa do góry
Co do wózków to X-lander to jedyna polska firma wózków które mi sie podobają, pozostałe mi sie nie widzą kompletnie, a te opływowe to juz w ogole. Ale po to tyle tych wózków jest, żeby kazdy wybrał cos dla siebie.
Maż własnie smaży Fasiowe plackiFasia, Rudzia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja wezmę chyba rożek, bo grosze kosztuje. Do czegoś się może przyda
i prześcieradło z gumką i wypełnienie
no i pościel oczywiście
Miki pościel ekskluzywna? taka z koronką?wzielam wzór nr 7 i wyglada cudownie
i brałam do nich ochraniacze na łóżeczko i do jednej i do drugiej pościeli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Amy nie wybrzydzaj mendo:D
Krysti dzięki Za komplement:) kuchnia może.i ok ale już takie brudne meble że.hoho:P jutro się za nie biorę
Ida no właśnie fajnie że każdy ma inny gust:) mi się z kolei nie zbyt podobają te wózki "oplywowe"
Aaa i tylko dlatego zdecydowałam się na ten model bo wiem że właśnie po 6 miesiącach nadal będę go używać tylko w wersji spacerowej:) a nie sprzedawać jak zapewne zrobiła bym to z bebetto.
Dziś koło mojego mova stał nano i mój wyglądał przy nim na bardziej filigramowy a myślałam cały czad że.mój to będzie krowiasty;)
Krysti na profesjonalnej sesji można taki tatuaż.zretuszowac fo zera i nic nie będzie widać
Mnie już nie stać na sesję brzuszkowa- ale noworodkowa będzie:D
Dobrej nocy dziewczyny dla was i.waszych bobasow:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:37
-
Ja za sesję płacę 100zł więc tyle jakoś wysupłam hihi
a jak brzydko wyjdę to Wam nie pokaże, pfff
Lwica, Angela89, Amy_, Rudzia, misia83, Agusiek89, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja za sesję płacę 100zł więc tyle jakoś wysupłam hihi
a jak brzydko wyjdę to Wam nie pokaże, pfff
Taaa możesz sobie pogadaćPokażesz bo inaczej się obrazimy - ja cwana bo zdjęć sobie robić nie będę hahaha
Fasia, Amy_, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny