X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia widzialam juz rano, sliczne zdjecia :)
    Robotka ale wypasiona bryka!!

Robotka1 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ewelcia jaką śliczna z was para! A ty piękna kobieta!!:)

Krysti ja dla pierwszej.córki kupiłam xlander xt bez ogladania:) warto bylo:)

Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I sliczna jestes Ewelciu!!! To ja sie jednak nie chce spotykac bo jednak jestem stara i gruba ciezarowa :-D

I chlopa masz tyz fajnego :-) oj beda ladne chlopaki :-D

Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Ty artystko :)!! Zdolna jestes!

Marta ja nie mialam takiego problemu, ale mysle, ze warto zastanowic sie nad szwem tak jak Fasia. Jestes w 30 tygodniu i jeszcze sporo czasu przed Toba a bedziesz mogla "normalnie" funkcjonowac.

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica zamawiaj chicco ten aspirator rewelka jest przyszly mi dziś to drugie nie za bardzo :/ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c53afebf6ed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:01

Lwica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tvn style - porody domowe :)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa no mi się ta gondola nie podobuje jednak! spacerówka za to 200% mój gust.. już sama nie wiem co z tym xmovem ;( buuuuuuuu
    Ewelcia powtórzę o ile już pisałam, że wyglądasz cudownie, bo pewnie rano skupiłam się tylko na tym że brzuch na pewno nie wygląda na bliźniaczy :D Piękna kobieto!! cudowna pamiątka - chociaż sama bym sobie takie nie zrobiła :D nienawidzę obiektywu!! :D

Martula - ja bym zadzwoniła do swojego lekarza i powiedziała jak wygląda sytuacja i zobacz co powie - jak nie zareaguje, to znaczy że jest to najlepszy moment żeby zmienić lekarza!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:56

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam kuchnia! Brzuch jaki szpiczasty Justynka!!!! <3 mega :D

Ewelcia, Justinka lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką gondole przy moim x landerze .Róznią sie te wozki co model to inna gondola http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33ce18f4b7cb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:07

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny!

Biorę luteinę50 2x2 i magnez też łykam ok. 500mg dziennie.

No nic, muszę pojechać jutro po receptę bo oczywiście zapomniałam poprosić więc zapytam o to, mam nadzieję, że mnie nie spławi.

Fasiu ja własnie wiem że u Ciebie był ten problem, ale wiesz, to był 20tydzień a nie 30 więc to też troszkę inaczej. No ale nic, oczywiście jutro postaram się to skonsultować.

Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo! :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robitka ty kuchnie tez masz extra :) nowoczesna :)

• Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Lwica zamawiaj chicco ten aspirator rewelka jest przyszly mi dziś to drugie nie za bardzo :/ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c53afebf6ed.jpg

A to spoko, ten chicco mialas z rożnymi końcówkami. Dzięki:)
    A zamówiłas ta wanienkę??

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa :) Zdjęcia robione ponad miesiąc temu więc wiadomo już grubsza i w ogóle :P

Shimmer ja Ci dam stara i gruba!!!

Amy czekałąm na Twoją krytykę a ty taką wazelinę puszczasz? Niepodobne do Ciebie :P
    Powiem Ci że ja też się obawiałam tych zdjęć bo to jakies takie dziwne, ale jakoś poszło. Zresztą na zdjęciach które mi przesłała ta fotografka widać jak z kadru na kard coraz odważniejszy człowiek się robi. Pierwsze zdjęcia w koszuli to takie tylko pół cycka i brzuch widoczne a później..... teraz jak je widzę to nie żałuję że zrobiłam tą sesję także polecam :)

shimmer_lip, Justinka, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta odpoczywaj kochana bedzie dobrze wszystko :*

• Ida Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy wózek znajdzie swojego amatora. X-landery są bardzo popularne, chyba nawet jedne z bardziej popularnych w Polsce. Ale mnie się zupełnie nie podobają. Nie wiem jak z parametrami, ale pewnie mają bardzo dobre. Chodzi o sam wygląd, no nie dla mnie. Wolę bardziej obłe kształty ;) Ale to dobrze, bo tak to każdy by miał X-landery :D

Lwica, Krysti, liloe lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta wiem, że mamy teraz różnicę aż 10 tygodni, dlatego powinnaś to skonsultować z lekarzem. Mimo wszystko do rozwiązania jeszcze troszkę zostało :) Pogadaj z nim szczerze, niech wszystko sprawdzi i jakoś razem zadecydujcie :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A to spoko, ten chicco mialas z rożnymi końcówkami. Dzięki:)
    A zamówiłas ta wanienkę??
    Chicco ma koncowki 3 są i to od 0-m+ takze smialo zamawiaj bo fajnie się ciągnie przez ten węzyk :)wanienke zamowię w tym tyg jeszcze:)

Lwica lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa :) Zdjęcia robione ponad miesiąc temu więc wiadomo już grubsza i w ogóle :P

Shimmer ja Ci dam stara i gruba!!!

Amy czekałąm na Twoją krytykę a ty taką wazelinę puszczasz? Niepodobne do Ciebie :P
    Powiem Ci że ja też się obawiałam tych zdjęć bo to jakies takie dziwne, ale jakoś poszło. Zresztą na zdjęciach które mi przesłała ta fotografka widać jak z kadru na kard coraz odważniejszy człowiek się robi. Pierwsze zdjęcia w koszuli to takie tylko pół cycka i brzuch widoczne a później..... teraz jak je widzę to nie żałuję że zrobiłam tą sesję także polecam :)

Nie bój się co się odwlecze to nie uciecze :D
    Nie umiem udawać jak coś mi się podoba :D
    Ja się nie zdecyduje na pewno :P ledwo się zgodziłam na fotografa na ślubie :P w sumie go nie żałuję, natomiast dla mnie horror jak mam stać po drugiej stronie obiektuwu :P tym bardziej że jakoś piękna w ciąży się nie czuję... :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się umówiłam na sesję brzuszkową na 28 lutego :) proszę trzymać kciuki żeby Julek do tego czasu siedział ładnie w brzuszku! :))))
    Była opcja na 8 marca ale im szybciej tym lepiej, bo pewności ze mną mieć nie można, że dotrwam do tego czasu hihi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:14

Lwica, shimmer_lip, Aguś86, MartaAlvi, Rudzia, Krysti, Ewelcia, misia83, Justinka, mantissa, Agusiek89, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 2507 2508 2509 2510 2511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ