Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia Ty artystko
!! Zdolna jestes!
Marta ja nie mialam takiego problemu, ale mysle, ze warto zastanowic sie nad szwem tak jak Fasia. Jestes w 30 tygodniu i jeszcze sporo czasu przed Toba a bedziesz mogla "normalnie" funkcjonowac.Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuźwa no mi się ta gondola nie podobuje jednak! spacerówka za to 200% mój gust.. już sama nie wiem co z tym xmovem ;( buuuuuuuu
Ewelcia powtórzę o ile już pisałam, że wyglądasz cudownie, bo pewnie rano skupiłam się tylko na tym że brzuch na pewno nie wygląda na bliźniaczyPiękna kobieto!! cudowna pamiątka - chociaż sama bym sobie takie nie zrobiła
nienawidzę obiektywu!!
Martula - ja bym zadzwoniła do swojego lekarza i powiedziała jak wygląda sytuacja i zobacz co powie - jak nie zareaguje, to znaczy że jest to najlepszy moment żeby zmienić lekarza! -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny!
Biorę luteinę50 2x2 i magnez też łykam ok. 500mg dziennie.
No nic, muszę pojechać jutro po receptę bo oczywiście zapomniałam poprosić więc zapytam o to, mam nadzieję, że mnie nie spławi.
Fasiu ja własnie wiem że u Ciebie był ten problem, ale wiesz, to był 20tydzień a nie 30 więc to też troszkę inaczej. No ale nic, oczywiście jutro postaram się to skonsultować.
Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo! -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Zdjęcia robione ponad miesiąc temu więc wiadomo już grubsza i w ogóle
Shimmer ja Ci dam stara i gruba!!!
Amy czekałąm na Twoją krytykę a ty taką wazelinę puszczasz? Niepodobne do Ciebie
Powiem Ci że ja też się obawiałam tych zdjęć bo to jakies takie dziwne, ale jakoś poszło. Zresztą na zdjęciach które mi przesłała ta fotografka widać jak z kadru na kard coraz odważniejszy człowiek się robi. Pierwsze zdjęcia w koszuli to takie tylko pół cycka i brzuch widoczne a później..... teraz jak je widzę to nie żałuję że zrobiłam tą sesję także polecamshimmer_lip, Justinka, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Każdy wózek znajdzie swojego amatora. X-landery są bardzo popularne, chyba nawet jedne z bardziej popularnych w Polsce. Ale mnie się zupełnie nie podobają. Nie wiem jak z parametrami, ale pewnie mają bardzo dobre. Chodzi o sam wygląd, no nie dla mnie. Wolę bardziej obłe kształty
Ale to dobrze, bo tak to każdy by miał X-landery
Lwica, Krysti, liloe lubią tę wiadomość
-
Marta wiem, że mamy teraz różnicę aż 10 tygodni, dlatego powinnaś to skonsultować z lekarzem. Mimo wszystko do rozwiązania jeszcze troszkę zostało
Pogadaj z nim szczerze, niech wszystko sprawdzi i jakoś razem zadecydujcie
-
nick nieaktualnyLwica wrote:A to spoko, ten chicco mialas z rożnymi końcówkami. Dzięki:)
A zamówiłas ta wanienkę??Lwica lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Zdjęcia robione ponad miesiąc temu więc wiadomo już grubsza i w ogóle
Shimmer ja Ci dam stara i gruba!!!
Amy czekałąm na Twoją krytykę a ty taką wazelinę puszczasz? Niepodobne do Ciebie
Powiem Ci że ja też się obawiałam tych zdjęć bo to jakies takie dziwne, ale jakoś poszło. Zresztą na zdjęciach które mi przesłała ta fotografka widać jak z kadru na kard coraz odważniejszy człowiek się robi. Pierwsze zdjęcia w koszuli to takie tylko pół cycka i brzuch widoczne a później..... teraz jak je widzę to nie żałuję że zrobiłam tą sesję także polecam
Nie bój się co się odwlecze to nie uciecze
Nie umiem udawać jak coś mi się podoba
Ja się nie zdecyduje na pewnoledwo się zgodziłam na fotografa na ślubie
w sumie go nie żałuję, natomiast dla mnie horror jak mam stać po drugiej stronie obiektuwu
tym bardziej że jakoś piękna w ciąży się nie czuję...
-
Właśnie się umówiłam na sesję brzuszkową na 28 lutego
proszę trzymać kciuki żeby Julek do tego czasu siedział ładnie w brzuszku!
)))
Była opcja na 8 marca ale im szybciej tym lepiej, bo pewności ze mną mieć nie można, że dotrwam do tego czasu hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:14
Lwica, shimmer_lip, Aguś86, MartaAlvi, Rudzia, Krysti, Ewelcia, misia83, Justinka, mantissa, Agusiek89, liloe, Gosha lubią tę wiadomość