X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia widzialam juz rano, sliczne zdjecia :)
    Robotka ale wypasiona bryka!!

Robotka1 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ewelcia jaką śliczna z was para! A ty piękna kobieta!!:)

Krysti ja dla pierwszej.córki kupiłam xlander xt bez ogladania:) warto bylo:)

Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I sliczna jestes Ewelciu!!! To ja sie jednak nie chce spotykac bo jednak jestem stara i gruba ciezarowa :-D

I chlopa masz tyz fajnego :-) oj beda ladne chlopaki :-D

Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Ty artystko :)!! Zdolna jestes!

Marta ja nie mialam takiego problemu, ale mysle, ze warto zastanowic sie nad szwem tak jak Fasia. Jestes w 30 tygodniu i jeszcze sporo czasu przed Toba a bedziesz mogla "normalnie" funkcjonowac.

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica zamawiaj chicco ten aspirator rewelka jest przyszly mi dziś to drugie nie za bardzo :/ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c53afebf6ed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:01

Lwica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tvn style - porody domowe :)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa no mi się ta gondola nie podobuje jednak! spacerówka za to 200% mój gust.. już sama nie wiem co z tym xmovem ;( buuuuuuuu
    Ewelcia powtórzę o ile już pisałam, że wyglądasz cudownie, bo pewnie rano skupiłam się tylko na tym że brzuch na pewno nie wygląda na bliźniaczy :D Piękna kobieto!! cudowna pamiątka - chociaż sama bym sobie takie nie zrobiła :D nienawidzę obiektywu!! :D

Martula - ja bym zadzwoniła do swojego lekarza i powiedziała jak wygląda sytuacja i zobacz co powie - jak nie zareaguje, to znaczy że jest to najlepszy moment żeby zmienić lekarza!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:56

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam kuchnia! Brzuch jaki szpiczasty Justynka!!!! <3 mega :D

Ewelcia, Justinka lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką gondole przy moim x landerze .Róznią sie te wozki co model to inna gondola http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33ce18f4b7cb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:07

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny!

Biorę luteinę50 2x2 i magnez też łykam ok. 500mg dziennie.

No nic, muszę pojechać jutro po receptę bo oczywiście zapomniałam poprosić więc zapytam o to, mam nadzieję, że mnie nie spławi.

Fasiu ja własnie wiem że u Ciebie był ten problem, ale wiesz, to był 20tydzień a nie 30 więc to też troszkę inaczej. No ale nic, oczywiście jutro postaram się to skonsultować.

Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo! :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robitka ty kuchnie tez masz extra :) nowoczesna :)

• Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Lwica zamawiaj chicco ten aspirator rewelka jest przyszly mi dziś to drugie nie za bardzo :/ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c53afebf6ed.jpg

A to spoko, ten chicco mialas z rożnymi końcówkami. Dzięki:)
    A zamówiłas ta wanienkę??

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa :) Zdjęcia robione ponad miesiąc temu więc wiadomo już grubsza i w ogóle :P

Shimmer ja Ci dam stara i gruba!!!

Amy czekałąm na Twoją krytykę a ty taką wazelinę puszczasz? Niepodobne do Ciebie :P
    Powiem Ci że ja też się obawiałam tych zdjęć bo to jakies takie dziwne, ale jakoś poszło. Zresztą na zdjęciach które mi przesłała ta fotografka widać jak z kadru na kard coraz odważniejszy człowiek się robi. Pierwsze zdjęcia w koszuli to takie tylko pół cycka i brzuch widoczne a później..... teraz jak je widzę to nie żałuję że zrobiłam tą sesję także polecam :)

shimmer_lip, Justinka, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta odpoczywaj kochana bedzie dobrze wszystko :*

• Ida Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy wózek znajdzie swojego amatora. X-landery są bardzo popularne, chyba nawet jedne z bardziej popularnych w Polsce. Ale mnie się zupełnie nie podobają. Nie wiem jak z parametrami, ale pewnie mają bardzo dobre. Chodzi o sam wygląd, no nie dla mnie. Wolę bardziej obłe kształty ;) Ale to dobrze, bo tak to każdy by miał X-landery :D

Lwica, Krysti, liloe lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta wiem, że mamy teraz różnicę aż 10 tygodni, dlatego powinnaś to skonsultować z lekarzem. Mimo wszystko do rozwiązania jeszcze troszkę zostało :) Pogadaj z nim szczerze, niech wszystko sprawdzi i jakoś razem zadecydujcie :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A to spoko, ten chicco mialas z rożnymi końcówkami. Dzięki:)
    A zamówiłas ta wanienkę??
    Chicco ma koncowki 3 są i to od 0-m+ takze smialo zamawiaj bo fajnie się ciągnie przez ten węzyk :)wanienke zamowię w tym tyg jeszcze:)

Lwica lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa :) Zdjęcia robione ponad miesiąc temu więc wiadomo już grubsza i w ogóle :P

Shimmer ja Ci dam stara i gruba!!!

Amy czekałąm na Twoją krytykę a ty taką wazelinę puszczasz? Niepodobne do Ciebie :P
    Powiem Ci że ja też się obawiałam tych zdjęć bo to jakies takie dziwne, ale jakoś poszło. Zresztą na zdjęciach które mi przesłała ta fotografka widać jak z kadru na kard coraz odważniejszy człowiek się robi. Pierwsze zdjęcia w koszuli to takie tylko pół cycka i brzuch widoczne a później..... teraz jak je widzę to nie żałuję że zrobiłam tą sesję także polecam :)

Nie bój się co się odwlecze to nie uciecze :D
    Nie umiem udawać jak coś mi się podoba :D
    Ja się nie zdecyduje na pewno :P ledwo się zgodziłam na fotografa na ślubie :P w sumie go nie żałuję, natomiast dla mnie horror jak mam stać po drugiej stronie obiektuwu :P tym bardziej że jakoś piękna w ciąży się nie czuję... :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się umówiłam na sesję brzuszkową na 28 lutego :) proszę trzymać kciuki żeby Julek do tego czasu siedział ładnie w brzuszku! :))))
    Była opcja na 8 marca ale im szybciej tym lepiej, bo pewności ze mną mieć nie można, że dotrwam do tego czasu hihi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:14

Lwica, shimmer_lip, Aguś86, MartaAlvi, Rudzia, Krysti, Ewelcia, misia83, Justinka, mantissa, Agusiek89, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 2507 2508 2509 2510 2511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ