Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://bwpracownia.pl/index.php/projekty-new/kuchnia-salon-krakow/m-krakow-4-139
proszę - moja kuchnia w całej okazałościa żeby nie było jest z IKEA, więc majątek nie kosztowała, a sprawdza się w 100%
dziękuję za miłe komentarze, nie tylko na temat kuchni, ale i brzuszka
Krysti, Eweliśka, Lali, Ewelcia, Fasia, misia83, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny czy Wy wszystkie kupujecie te bazy do fotelików?
A ceny owszem powalają
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Mary Czemu Ci się nie podoba? Ja dziś kupiłam taki z kulkami w środku, z jednej strony granatowy w groszki a z drugiej biały za 39 pln
no własnie moja tez ma te kulki, które trochę szeleszczą ( nie wzięłam tego pod uwagę ) poza tym śmierdzi:( ( ale do kwietnia się wysmrodzi) ale najgorsze jest to że wydaje mi się za duża. sama poducha sięga mi pod cycek a tam jeszcze młodzieniaszek przeca ma się zmieścić.... no nie wiem, nie wiem...
Eweliśka - bazy do fotelika nie kupuję, bo wydaje mi się to drogie. Pooglądałam kilka filmików na YT jak montowac ten fotelik pasami i wydaje mi się, że nie jest to jakieś bardzo skomplikowane więc luuzWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 19:55
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Ja porównywałam w sklepie tą z kulkami i bez i wydawało mi się że ta kulkowa mniej się odkształci, fakt szeleści ale takie dzwieki dziecku raczej nie przeszkadzają najwyżej Ciebie będzie wkur..
tak, tak ten szelest nie jest taki straszny tylko ten rozmiar, ale nic to, upchnę jakoś młodego pod cyca
A gdzie Werka nasza?? hmmm :>weronika86 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:tak, tak ten szelest nie jest taki straszny tylko ten rozmiar, ale nic to, upchnę jakoś młodego pod cyca
A gdzie Werka nasza?? hmmm :>
Mary, ale jak ci brzuszka zbraknie to będziesz sobie tego rogala niżej kładła przecież.CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Mary, ale jak ci brzuszka zbraknie to będziesz sobie tego rogala niżej kładła przecież.
haaaaaaaa olśniłas mnie kobieto !! No przecież !! jesooooooo gąbka gąbka i jeszcze raz gąbka w czaszce mej!!! hej!! Dzięki mantissaFasia, mantissa, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
jestem!
przyznam że to cudo pochłonęło moje całe popołudnie:D ale co mi tam:D jest boski:D
popatrzcie:D
nie wiem dlaczego zdjęcia z karty aparatu, bo rozmiar mam mały ale trudno, musi wystarczyć, reszta zdjęć to te z telefonu:)
gondolka
spacerówka z naciągniętym maksymalnie daszkiem
wersja ze standardową długością daszka
wersja z besafe izi go-jednak jest super, regulacja wysokości pasów mnie zaskoczyła bo nie wiedziałam że jest:)
lysinka, MartaAlvi, Ewelcia, Rudzia, Ida, Lali, Aguś86, Justinka, misia83, Fasia, Krysti, mantissa, Amy_, Agusiek89, haneczka, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny