Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:Właśnie widziałam go na allegro, jak szukałam jakiegoś organizera... ale teraz mam tuż obok łóżeczka komodę, więc sobie daruję, ale ogólnie fajna sprawa i przydatne, jeśli przy łóżeczku nie mam komody z rzeczami dzidzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem o co chodzi, ale kfc moge jesc i cukier w normie ... a zjem np makaron z kurczakiem i skacze
Moja Alicja lubi kfcA mama dopiero 6,5 kg na plusie i od miesiaca waga stoi w miejscu... i nie zanosi sie na tycie
liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Laski, dopiero nadrobilam caly dzien
Ladne, pokazne brzuszki macieFasia ja w poprzedniej ciazy tez wyszlam na zadanie ze szpitala to polozna mi szepnela na ucho, zebym sie nie przejmowala i jak cos sie bedzie dzialo to wracac i nikt mi nie odmowi pomocy
tym bardziej, ze 3 doby bylas i kase za Ciebie dostali
Ja sie zakochalam w tej poscieli z lidla z myszka miki, wyslalam meza moze dostaniewezmie tez ta z hello kitty przeklętą, jak beda kolki to przez kitte
Krysti, Ida ladne ciuszki ! Ja do lidla jutro sie wybiore, bo u mnie to sie tak nie rzucaja na promocje to spokojnie cos dostane
weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Super wyglądasz i jak Krysti napisała kuchnia wypasna -strasznie podobają mi sie meble na wysok połysk! Kiedys moze sobie takie sprawimy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 19:12
Justinka, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny