Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Wracam do swojego trybu. Śniadanie,mąż do pracy, a ja do łóżka
Odezwę się po komisji w ZUSie, która pewnie potrwa. Buzki, miłego dniaKrysti, liloe, Amy_, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
witam sie z nad kawusi, ja spalam jak zawsze cala noc bez przerw. Moje dziecko nie lubi jak leze na lewej stronie, wtedy jest takie szalenstwo, ze musze zmienic pozycje, ciekawe dlaczego
?
Buziaki, milego dnia :*Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjo. U mnie słabo w nocy. Spać spałam ale kręcę się z boku na bok i plecy... Biodra bolą, dretwienie ehhh jak tu jeszcze 2 miesiące wytrzymać? Do tego córka mnie zaraziła trochę, kaszel mam jak gruźlik, na szczęście bez gorączki.
Dziś odpadam od Was aż do jutra bo przyjaciółka przyjeżdża z Kutna i nocuje. Zaraz jadę ją odebrać i zajedziemy sobie do Arkadii, pochodzimy po sklepach. Jutro odwożę ją koło 13 więc wtedy do Was wrócę.
Buziaki Brzuchatki -
Miska i Krysti dzien dobry
FASIA trzymam kciuki, daj znac jak poszlo!
Lali ja mam identycznie ale na prawym boku, normalnie malpiszonek chce uciec z brzuszka..a mezul jak to widzi to krzyczy ze pewnie ja zgniatam...niby jak 0-leze na boku przeciez!
KasiaK super,ze przyjaciolka przyjezdza, odsapniesz, posmiejecie sie i wracaj do nas jutro!
wczoraj czary sie o mnie pytala- dziekuje za pamiec...wczoraj zdychalam..tzn zdychalismy wszyscy...stas wrocil do domu po godzince z wymiotami...maz z lozka sie nie mogl podniesc i ja rowniez...dzisiaj juz dobrze..podejrzewam winowajce i ide do sklepu zrobic zadyme...to pizza! specjalnie podjechalam z malzem po drozsza pizze, robiona na miejscu z swiezych warzyw..pizza moze byla swieza ale sam spod kurwa...myslelismy ze pozdychamy...klientow odmowilam, przelozylam na weekend, to bedzie podwojny zapierdziel jutronie dalabym rady prowadzic samochodu...dzisiaj to nawet nie mowie co mnie czeka! na szczescie czuje sie juz dobrze..o 9 mam autobus do leeds, wroce dopiero kolo 13.00..mam mase rzeczy do zalatwienia a samochodem boje sie tam jezdzic i sie krecic, szukajac miejsc parkingowych...w autobusie wi-fi jest wiec bede was czytac w drodze..no i na 13.30 do 19.00 do pracy...ale ze mamy dzisiaj samych polskich klientow to biore ze soba filc i bede szyc
podrukuje szablony...a co...jak siedze to mnie szlag trafia..
moze cos fajnego z tego wyjdzie..moglam pana Gabki nie dawac psom..bo tak teraz mysle ze wcale zle nie wyszedl...z ciul zrobie dzisiaj sloneczko
Robotka1, Krysti, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Weronika a co Ty tak zniknęłaś? Co się dzieje? Odezwij się!
Ja znikam, pisać nie będę miała kiedy ale zajrzę i poczytam żeby jutro 40 stron nie nadrabiać
Aguś ja niedługo chyba na czworaka będę spać... Albo na siedząco......czytalam was na raty wczoraj ale tak zle sie czulam ze nawet nie mialam sily trzymac tableta w rekach
-
nick nieaktualny