Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:O Wera ściągnęłam Cię myślami
Dobrze że jesteś i już ok u Was.
Lecę bo niw zdążę włosów umyć... 4 dzień...ja zaczne sie ogarniac za pol godzinki bo wygladaj jak stwor jakis
a ide do ludzi, wiec trzeba sie ogarnac..wczoraj sie smiala ze mnie sasiadka!
widzialam mende z 200m jak padala ze smiechu na trawnik hahahha debil
mowila ze chodze jak polaczenie dzokeja z kaczka
hahha nie prawda
ja sie bujam w rytmie salsy
hahha
Gosha lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
U mnie noc pięknie przespana2 wyjścia do kibelka, nie ma źle.
Ale fakt, ułożyć się wygodnie i żeby za chwile nie dusiło to jest hit. A już najbardziej uwielbiam, jak śpię w sumie większą część nocy na lewym boku i jak się budzę, to mnie całe lewe ucho boli!haha
Śniadanie zjedzone, ide z psem i kłócić się z moim ginemTrzymcie kciuki
weronika86 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Weronika a co Ty tak zniknęłaś? Co się dzieje? Odezwij się!
Ja znikam, pisać nie będę miała kiedy ale zajrzę i poczytam żeby jutro 40 stron nie nadrabiać
Aguś ja niedługo chyba na czworaka będę spać... Albo na siedząco...
Marta trzymam kciuki. Walcz jak lwica, bo to o maleństwo chodzi!Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja!
NIe mowcie o nocnym bolu bioder:/
Mnie 3 dzien glowa cmi. I za co??
34 tydz czas start!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:40
weronika86, Eweliśka, lysinka, misia83, Jaga, CzaryMary, Rudzia, Angela89, Ewelcia, MartaAlvi, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
coooo Amy do 34 tygodnia jeszcze Ci ze 3 dni zostały:P
dzień dobry nadproduktywne matki:P
u mnie noc taka se, zresztą jak zawsze:P
młoda bierna coś....niby coś tam się przeciąga ale od wczoraj zdecydowanie leniuchuje!!! pewnie moje emocje z wózkiem związane jej się udzieliły i ścisnęły jej mięśnie że się ruszać nie może
Amy zobaczysz będziesz miała zatwardzenie po tej łyżeczce zamrożonej nutelli!!!
FASIA daj znać jak po Zusie!!! no i super że masz sesję za 100złu mnie taka przyjemność nawet u koleżanki to niestety 350 i w górę;/
Krysti dusigroszu!!! widzisz jakiego masz dobrego męża, leć na sesję
WERA osz kurka ale przygoda z tą pizzą;/ mam nadzieję że dziś już lepiej:)
RUDZIA jak dzisiaj samopoczucie??? mam nadzieję że reprymendy dziewczyn pomogły choć troszkę!!!
a tutaj obiecana pościel:)
i literki
p.s proszę nie patrzeć na kolor ściany, jest do przemalowania na jasny popiel:) ale to w przyszłym tygodniu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:50
weronika86, lysinka, Aguś86, Eweliśka, Justinka, misia83, Jaga, CzaryMary, Rudzia, Ewelcia, MartaAlvi, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Marta powodzenia na wizycie kochana! a mnie leb lupie jak mam cisnienie ok 130...najklepiej czuje sie przy 100-115... nie lubie bolu glowy, wiec amy wspolczuje kochana!
NOI GRATUUUUULLLLLUUUJJJE 34TC! WOW 34tc!!!!!! zaraz zemdlejeAmy_, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:coooo Amy do 34 tygodnia jeszcze Ci ze 3 dni zostały:P
dzień dobry nadproduktywne matki:P
u mnie noc taka se, zresztą jak zawsze:P
młoda bierna coś....niby coś tam się przeciąga ale od wczoraj zdecydowanie leniuchuje!!! pewnie moje emocje z wózkiem związane jej się udzieliły i ścisnęły jej mięśnie że się ruszać nie może
Amy zobaczysz będziesz miała zatwardzenie po tej łyżeczce zamrożonej nutelli!!!
FASIA daj znać jak po Zusie!!! no i super że masz sesję za 100złu mnie taka przyjemność nawet u koleżanki to niestety 350 i w górę;/
Krysti dusigroszu!!! widzisz jakiego masz dobrego męża, leć na sesję
WERA osz kurka ale przygoda z tą pizzą;/ mam nadzieję że dziś już lepiej:)
RUDZIA jak dzisiaj samopoczucie??? mam nadzieję że reprymendy dziewczyn pomogły choć troszkę!!!
a tutaj obiecana pościel:)
i literki
p.s proszę nie patrzeć na kolor ściany, jest do przemalowania na jasny popiel:) ale to w przyszłym tygodniu:)u mnie zostaje SARAH-rachela
juz sie nie zmieni raczej
tylko nie mowi sie rajczel tylko tak jak jest napisane...
robotka u mnie juz lepiej...za 10min mam autobus do leeds juz..ale mam leniaale sie chociaz troszke przewietrze..mroz jest ale i sloneczko, syuper powietrze wiec na dobre mi to wyjdzie.
-
Witam nadrobilam drukarnie, zlitujcie się trochę i tyle nie piszcie
Marta powodzenia na wizycie ,daj znać później o efektach wizyty,
Robotka no ładna ta poście,wózek też niezły ja żebym nie miała to też bym xlander kupiła bo solidnie wykonane są,i literki też ładne i ja jak już imię będzie wybrane to uszyje z mamą z materiału jakieśRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Bry dzień
Nie no ile można było naprodukować od wczoraj od 15?! Nie będę czytać
Skusiłam się tylko na podziwianie Robotkowego wózka i karuzelki. Wózek prezentuje się świetnie.Fajnie, że jasny kolor gondoli na lato, fotelik bajerancki, miś w środku jeszcze lepszy
A karuzela? Zawstydzasz mnie swoim talentem.
Ja wczoraj uratowałam zęba pod znieczuleniem miejscowym. Nie czułam pół twarzy przez pół dnia, ale już nie boli.
Kupiłam Arturkowi na wyjście ze szpitala ten oto niedźwiedzi kombinezonik 56 -50% w smyku za 30zł!!!
A w lidlu jeden szpanerski dresik większy na 62-68, żeby miał na jesień, jak już będzie duży i będziemy dużo chodzić na miasto
Edit.
Dodam, że kombinezonik jest pluszowy i taaaki słodziukiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:15
Robotka1, lysinka, Aguś86, Krysti, Amy_, misia83, iwonka1077, mantissa, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dzisiaj spałam dobrze jak dawno mi się nie zdarzyłojedna przerwa na siku i obudził mnie dopiero budzik - musiałam zawieźć L4 do pracy. Teraz muszę posprzątać i się spakować - po południu jedziemy do teściowej i będziemy kupować komodę
Ja śpię na lewym boku, poducha mi w tym pomagajak za długo śpię na prawym boku, to jestem połamana później - biodra mnie bolą
Fasia powodzenia w ZUSie,żeby to już był ostatni raz
Misia Ty musisz codziennie w nocy z pieskiem wychodzić??
Kasia miłego spotkania z przyjaciółką
Marta powodzenia na wizycie, niech gin wszystko dokładnie sprawdzi
Amy gratulacje 34 tyg.czas leci
Robotka, pościel i literki superJagódka bardzo ładne imię
Amy_, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
hahaha AMY spierniczaj:P wózek landrynkowy a idze idze:P
nie no na szarej ścianie nie powinny być aż tak hm...oczojebne??
pozatym oprócz pościeli i tych literek nie mam nic różowego:D
no sory wczoraj kupiłam landrynkowe ciuchy w lidlu ale to dopiero na około roczek:P
hehehe ja myślę że kaczka dalej zasuwa, gorzej z tymi tygodniami:P
bo Ty już na finiszu a popatrz na inne suwaki:D dziewczyny ledwo w 7 miesiąc na nich wchodząpatrz suwak Iwonki:P
ooo co ja się dowiaduję, myślałam że tu nikt Xlanderów nie lubi a tu proszę, LALI, IWonka:) dobrze wiedzieć, bo myśłałam że pośród Nano czy Jedo czy camarello jestem odludkiem;/
WERA dzięki za komplement:) mojej mamie się nie podoba Jagoda:P
ale to nic, dla mnie jest już pewne że tak zostanie:P w końcu literki tanie nie był hehe;)
a u Ciebie chyba nie będziecie się zwracać do małes Sarah-Rachel tylko Sara tak??? rozumiem że drugie imię jest stosowane tak jak i u nas?? tylko na papierku? czy może to jest jedno dwuczłonowe imię???lysinka, haneczka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja:)
Belly mi przysłało maila że zaczynam 30 tydz, dobrze że chociaż oni to kontrolują
Do mnie dziś kurier przyniósł kropki na ścianę, będę w weekend kleić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:27
lysinka, Robotka1, iwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Jeju Wy już pościel macie założoną? A ja wczoraj się właśnie zastanawiałam kiedy łóżeczko przerzucić do sypialni, bo odkąd pierworodna została miesiąc temu z niego wyeksmitowana do większego łóżka to stoi sobie w pustym pokoju synka. Na początek tak jak młodą chcemy mieć dzidzię w sypialni. Jak zacznie dłużej spać to dostanie swój pokoik. Na razie jest biały bo jak sie wprowadziliśmy 1, 5 roku temu to nie wiedzieliśmy czy będzie drugie a jesli będzie to co będzie i stwierdziliśmy, że kolor na biały zawsze można nałożyć
A młoda jak to kobieta ma różowy
Robotka1 lubi tę wiadomość