Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
HANKA Ty to wiesz jak pocukrować człowiekowi hehe
super misiek na wyjście:) przywieziesz do domu niedźwiadka:D
a w lidlu mam wrażenie że te ubranka to takie zaniżone numerki bo jak odpakowałam swoje to były hm...wielkie:)
dobra siedzę i jem czekoladę gorzką, fuuuj....
Amy nie chwal się że zatwardzenia nie masz bo po nutelli możesz mieć
jesu idę dziewczyny na liście uzupełnić bo zapomniałam;/Amy_ lubi tę wiadomość
-
Robotka a pewnie ze szara sciana spowoduje ze roz nagle zniknie
kaczka juz ma buntnikt jej nie bedzie mowil ze za szybko zapierdziela
a swoja droga nazwalas tak ladnie corke dlaczego nie postawilas na rozne odcienie fioletu? Tylkko na oklepane landrynyRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka mam jeda ścianę tam gdzie będzie stało łóżeczko w kolorze hmm... pudrowego różu i będę na niej białe groszki naklejała, jak zrobię to Wam pokaże bo teraz to mam poprostu białe kółka w kopercie:P
OO tak ma to wyglądać, tylko ja mam naklejki wielokrotnego użytku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f45f044ac62.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:27
Krysti, Amy_, Robotka1, CzaryMary, Rudzia, mantissa, Ewelcia, MartaAlvi, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Haneczo czy orientujesz się może czy ta Twoja komoda którą masz przy łóżeczku występuje w wersji bez przewijaka?
Ta komoda może być samodzielną, bo przewijak to tylko taka nadstawka z tylnym i bocznymi ogranicznikami:) Nakłada się ją na komodę, ale można w każdej chwili zdjąć i masz zwykły mebel. Nie widziałam nigdzie tej komody w wersji bez przewijaka. Ale nadstawką zawsze możesz napalić w piecu jak Ci niepotrzebna.A co? Masz już jakiś inny przewijak?
-
Krysti wrote:Ee to ty juz masz wsio
super
Z grubszych zakupow tylko wanienka i wozek mi zostal no i jakies tam dupereleRudzia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:HANKA Ty to wiesz jak pocukrować człowiekowi hehe
super misiek na wyjście:) przywieziesz do domu niedźwiadka:D
a w lidlu mam wrażenie że te ubranka to takie zaniżone numerki bo jak odpakowałam swoje to były hm...wielkie:)
Od tego tu jesteśmy.Do usług
A ciuszki z lidla są wielgaśneDlatego wzięłam 62-68, bo to odpowiada naszemu 68-74 na moje oko (dalekowidza;)).
Robotka1 lubi tę wiadomość