Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:kusicie tymi pościelami, oj kusicie
ale ja się nie dam!! syn ma tylko prześcieradełko i kocyk. Musi gnojowi
wystarczyć
a ktos tu mowil ze jam wyrodna matka!!!! Ja przynajmniej Olkowi posciel kupilam!!CzaryMary, haneczka, Ewelcia, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:kusicie tymi pościelami, oj kusicie
ale ja się nie dam!! syn ma tylko prześcieradełko i kocyk. Musi gnojowi
wystarczyć
Mary ale jemu napewno wystarczy, mojej córce też by wystarczyło to raczej mamusina zachcianka narazie haha:PCzaryMary lubi tę wiadomość
-
hhehe Haneczka może być taka terapia:D po jednej rzeczy:D
Majtek kupować nie muszę bo mój tani doradca doradza łażenie bez:D więc może jakąć koszulo tunikę kupięa co
ejj ale baba wredna w tym autobusie, wiem że ludzie mają przeróżne charaktery i osobowości ale ja jestem strasznym człowiekiem pod tym względem i niestety ale no wytworów naszego społeczeństwa nie mam litości ani akceptacji;/
wczoraj oglądałam Ugotowani i był tam taki pedzio co pisze jakieś książki, no gość mi siadł na wątrobie jak mało kto wrrrrr
MARY a przyłuż do ptoka:D co Ci szkodzi:D najwyżej będzie większy jak jest dobry ciąg:DCzaryMary, Amy_, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Mary ale jemu napewno wystarczy, mojej córce też by wystarczyło to raczej mamusina zachcianka narazie haha:P
haaaa jak na pewno wystarczy to mu to prześcieradło i kocyk tez jednak zabiorę. Planuję wychować go w pełnej ascezie
Robotka - hahaha zboczuch!!!! kłiiiiiiiii, chrum chrum
a zmieniając temat - mam problem i proszę o pomocCo można kupić półrocznej dziewczynce? Idę w odwiedziny i będę widziała ją po raz pierwszy. Nie orientuję się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:02
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:
MARY a przyłuż do ptoka:D co Ci szkodzi:D najwyżej będzie większy jak jest dobry ciąg:D
Przyłoży a potem chłopu się spodoba i trzeba będzie wyłożyć kase na drugi:PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:07
CzaryMary, haneczka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Haneczka ja zamierzam po porodzie wbic sie w ciuchy sprzed ciazy
haneczka lubi tę wiadomość
-
Lilioe następna ciotka:P załamujecie mnie tym fioletem:(
zastanawiam się co tu jeszcze mi brakuje i na pewno będzie to fioletowe!!!
Eweliśka:D po co drugi kupować? dokupi tylko nakładkę i będą się wymieniać z młodzieżą
hehe a ja swój laktator przyłożyłam do cycka, ciągnie jak wściekły;D porodu nie wywołałjest git:)
MARY kłiiiii kłiiiiii ah ah:Dliloe, Eweliśka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka ja tez
co sobie zalowac, wydam centralnie na siebie te becikowe a co w koncu to my kobiety rodzimy tak??? cos się nalezy nam za to
no dla syncia może coś skapnie nie omine go na pewno i corci oczywiscie żeby się zazdrosna nie robiła, bo sie już chyba robi kurcze.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:18
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe po wiele te staniory???? a patrze ten niebieski ma ta obwódkę naokoło to nie bardzo bo jak się karmi to mi to blokowało "robienie" pokarmu i uciskało i zastoje się robia od tego ale ten jasny powinien być ok