Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a teraz pytanie za pierdylion punktów!!
z dupy strony ale pytam:)
czy osoba bezrobotna może się rozliczyć ulgą prorodzinną w tym roku???
Ida proszę
http://allegro.pl/literki-3d-na-sciane-imie-dziecka-20-cm-2-gratisy-i4997259225.html
mój wzór to ten ostatni:) tutaj zdjęcie oddaje jego magięna moim niestety nie:P
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:hej ale jak bedziesz karmic piersia to co cala bluzke zaginasz i brzuch pokazujesz????? przerabiałam to w poprzedniej ciazy jakas bluzka rozpinana albo koszula sie przyda póki jeszcze przecenki w sklepach....
mam mnóstwo rozpinanych koszul
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam mąż wrócił to od razu inaczej się śpi
A ja dziś witam 31 tydzieńalbo 30 jak to woli
Mary pytałaś co kupić dziewczynce w tym wieku - sama nie wiem ale pewnie kupiła bym maskotkę hihih
Ida do becikowego zalicza się pit z poprzedniego roku. Choć tam chcą mase dokumentów że na 100% nie jestem pewna ale tak mi koleżanka mówiła.Ida, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja uważam, że BECIKOWE powinno być dla KAŻDEJ KOOBIETY rodzącej dziecko, bez kurwa żadnych limitów..
Gdybyście wiedziały ile kasy mają tacy "bezrobotni" to byście się wszystkie za głowe złapały. Oczywiście nie mówię o kwocie rzędu 5 tys miesięcznie. Ale w przeciętnej rodzinie dwoje zarabia po około 1500 zł na rękę i myślę że i tak jest to w większości przypadków ciut zawyżona kwota..
A lumpy nie dość że żyją z zasiłków to nei płącą za nic, mieszkanie za darmo, jedzenie za darmo, a jeśli rodzina jest wielodzietna to z kasą wychodzą lepiej niż przeciętniaki.
Mnie 1000 różnicy nie robi, ale wkurwia mnie to, że zapierdalam za przeprosszeniem i tak na prawdę nic mi sie nie należy bo przekraczam jakiś tam próg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:48
CzaryMary, Angela89, Eweliśka, liloe, lysinka, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny