Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Ej ale w tym roku już się zmieniło o to becikowe, każdy podobno dostanie pełną sumę niezaleznie ile zarabia, a może mi ktoś powiedzieć czy osobom w ogóle bezrobotnym takie becikowe się nalezy????
no co Ty !! to się napaliłam jak szczerbaty na sucharyIdę szukać info !!
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Ej ale w tym roku już się zmieniło o to becikowe, każdy podobno dostanie pełną sumę niezaleznie ile zarabia, a może mi ktoś powiedzieć czy osobom w ogóle bezrobotnym takie becikowe się nalezy????
E e chyba nie, tak było kiedys a potem limity wprowadzili. I na becikowe chyba 1900 z groszami na osobe i na podatek 112 tys:P -
nick nieaktualnyBecikowe 2015: Za dużo zarabiasz? Nie dostaniesz becikowego Od 1 stycznia 2013 roku otrzymanie jednorazowej zapomogi z tytułu urodzenia się dziecka uzależnione jest od spełnienia kryterium dochodowego. Dochód na osobę w rodzinie nie może przekroczyć kwoty 1.922,00 zł.
Czytaj więcej: http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/3681780,becikowe-2015-wniosek-dokumenty-zasady-terminy-wszystko-o-becikowym,id,t.html?cookie=1
chyba jednak lipa
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Czary - ja do tego podchodzę inaczej
może i się nie łapiemy, ale lepiej mieć co miesiąc więcej, niż mieć mniej i się łapać na jednorazową zapomogę 1000zł
Ja jestem zachłanna chciałabym jedno i drugie:P wodzianka wydała 30 tys to i my byśmy mogły:PCzaryMary, Ida, liloe, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Czary - ja do tego podchodzę inaczej
może i się nie łapiemy, ale lepiej mieć co miesiąc więcej, niż mieć mniej i się łapać na jednorazową zapomogę 1000zł
w sumie dobrze gadasz. ale ja bym chciała żeby każdy niezależnie od zarobków dostał taki bonusik za urodzenie bobasa. no co!! stara jestem i potzrebuje na botoksIda lubi tę wiadomość