X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam wczoraj do lidla po wodę ( już się chwaliłam że przez swędzenie myję się w wodzie z baniaka:P) i przeszłam się przez te koszyki gdzie leżały te ubranka, oprócz tego że było na maksa przebrane to jakaś stara baba staranowała mnie wózkiem bo myślała że jej coś wykupie. Stare baby są najgorsze za grosz kultury!

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Amy Ty już lepiej nic nie mów!! bo teraz żałuję że nie wzięłam fioletowych!!! buuuuu :(
    patrzyłam tylko na to żeby choć jedna rzecz pasowała do pościeli no i padło na literki;/
    pościel od kokainy mam w granatowe paski, to prawie jak fiolet:P więc jakoś to sobie tłumaczę:P

HANIA:D no ale Ty jesteś wybitną cukrzycą:D lubię Cię:D hehe

MISIA ja to samo:) u kokainy:)

EWELIŚKa śliczne kropy:D nooo powiem Ci masz pomysła:) widziałam tapety w kropki za grosze ale w życiu nie przyszło by mi na myśl samej takie kropki montować:) super pomysł i szacun:D

ja jak coś gwizdnę staremu do jedzenia np. wczoraj ostatni kawałek sernika to jak mi się pyta kto zjadł to mu mówię-to nie ja!! to Jagoda:P

Amy_, Eweliśka, misia83, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski?! A czy któraś z Was pomyślała, jak JA będę wyglądać po porodzie z wystrojonym dzieckiem na spacerze i kupiła sobie jakieś fajne ciuszki do karmienia? I nie mówię tu o koszulach nocnych. :P

Bo ja właśnie zdałam sobie sprawę, że spłukałam się prawie do zera, a sama będę jak lumpik :D

CzaryMary, lysinka, Krysti, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka no stare baby są niezłe, mi się jedna rzuciła w oczy. pakowała do wózka bardzo dużo tych komplecików, pewnie na handel, ale tak jak mówię, o dziwo u mnie szału nie było bo dużo ciuszków leżało, ale nie powiem, najwięcej osób właśnie przy koszach z dziecięcymi ubrankami było:)
    podobał mi się tam taki kocyk otulaczek do fotelika:) ale nie kupiłam bo mam:)

HANECZKA no po porodzie to się już zmieścisz w jakieś bluzeczki swoje:)
    ja tak miałam z córą:) dopiero poooootem poszłam sobie cos po prostu nowego kupić, bo jak wiadomo w ciąży zbyt wielkiego wyboru nie mamy;)
    ja będę zakładała legginsy i jakieś tuniczki, albo sukienki dresowe:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:40

haneczka lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka bo tak sie kitralas z tymi literkami! Jakbys pokazala to zaraz by ci ktos doradzil a takto padlo na twoje maloguscie :P do rozu pasuje nie tylko roz :P fiolet tez by ci pasowal do poscieli :D ale niech bedzie :P <3

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedynym ciuszkiem do karmienia oprócz koszuli nocnej, który kupiłam są staniki do karmienia :P

Amy_, haneczka, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja zamierzam po porodzie wbic sie w ciuchy sprzed ciazy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:41

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Jedynym ciuszkiem do karmienia oprócz koszuli nocnej, który kupiłam są staniki do karmienia :P
    Wystarczy :P
    Ja nawet tego nie mam :P

haneczka lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja te sukienki które kupiłam na teraz to nie takie typowo ciążowe, tylko zwykłe a rozszerzane więc dopóki nie doprowadzę się do porządku, a mam to zamiar zrobić szybko to jeszcze w nich pochodzę, teraz głównie siedze w domu więc nie zniszczę.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy nie kitrałam się:) to był impuls, weszłam na allegro zobaczyłam i zamówiłam, zrobiłam to szybko żebym się czasem nie rozmyśliła:P
    no dobra, jak będę wybierać kolejne rzeczy to będę się was radzić:D zacznę pewnie od seksownych majtek:D bo mi brak seksu bije na głowę:P

Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja poszłam wczoraj do lidla po wodę ( już się chwaliłam że przez swędzenie myję się w wodzie z baniaka:P) i przeszłam się przez te koszyki gdzie leżały te ubranka, oprócz tego że było na maksa przebrane to jakaś stara baba staranowała mnie wózkiem bo myślała że jej coś wykupie. Stare baby są najgorsze za grosz kultury!

Ooo to ja też mam coś o starej babie. :D Wsiadam wczoraj do busa, a tam stara baba ubrana w Tani Armani wyperfumowana Panią Zalewską ogląda na komórce jakiś filmik z wesela. Nic sobie nie robi z tego, że ludzie nie mają ochoty słuchać, jak jej pijana rodzinka drze ryja na parkiecie. :] Kierowca zgłaśnia radio. A tam, w wiadomościach, mówią o nowej inicjatywie Wrocławskich oddziałów położniczych, żeby zachęcić kobiety do rodzenia dzieci, wyposażają szpitale w inkubatory i prowadzą zajęcia, żeby uniknąć depresji poporodowej u kobiet. Na co stara baba mówi na cały głos "żeby się nie zesrały przypadkiem". Wyobraźcie sobie moją minę w tamtym momencie!

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z bluzkami jest ok, ale ja w swoje dżinsy sprzed 1 porodu już się nie wbiłam, mimo że ważyłam po ponad miesiącu tyle co przed ciążą. Jak gdyby biodra po porodzie się rozeszły...

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja ci doradze najtaniej :P

z gola dupa najlepiej :P

Robotka1, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka, ja mam nadzieję chodzić w ciuchach sprzed ciąży, choć po porodzie może kupię sobie jakąś specjalną bluzkę do karmienia. Przekonam się później,czy potrzebuję.

Amy_, mantissa lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello :)

kontrola pracy drukarni zakończona. Pracujecie na pół gwizdka ale w ciązy jesteście więc konsekwencji póki co nie będzie ;)

Ps. Niemniej jednak jak się nie poprawicie to w kwietniu nie będzie kolorowo :P

Przyszła moja dojara. głośne to ustrojstwo. chciałam przyłożyć do cyca ale się powstrzymałam. Jeszcze bym poród wywołała. Młody ma nakaz siedzenia w matce.

Amy_, liloe, Eweliśka, haneczka, lysinka, misia83, Angela89, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu haneczka, starej raszpli trzeba było z dyńki wyjechać;) co za bezczel !!

haneczka, Jaga lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary przerestuj na mezu czy ma dobre ssanie :P

Ps. Tylko do cycka mu przyloz. Niech ci do glowy nie przychodza inne pomysly :P

Eweliśka, CzaryMary, lysinka, liloe, iwonka1077, misia83, shimmer_lip, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, moje bluzki sprzed porodu to głównie takie obcisłe i to z małym dekoltem. Jak ja z tego cycka wyciągnę? :D Nie no muszę się zaopatrzyć w jakieś koszule, albo takie wydekoltowane cuda :D

Może jak już kupimy WSZYSTKO dzieciom, to zrobimy sobie terapię grupową i każda z nas kupi po jednej rzeczy dla siebie? :D

Amy_, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Mary przerestuj na mezu czy ma dobre ssanie :P

Ps. Tylko do cycka mu przyloz. Niech ci do glowy nie przychodza inne pomysly :P

zanim przeczytałam Twoje post scriptum to już inny pomysł zawitał w mojej głowie . se se se :) ale dojara jest tylko moja i syneczka ;)

Amy_, shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali mi dziś wyślę pościel:D chyba tatuś będzie skręcał łóżeczko w weekend bo się nie powstrzymam żeby nie włożyć:D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41ba6d0397ba.jpg

Amy_, CzaryMary, lysinka, Robotka1, liloe, iwonka1077, Rudzia, Justinka, Ulka84, Aguś86, misia83, shimmer_lip, haneczka, mantissa, Ewelcia, Jaga, MartaAlvi, Fasia, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 2517 2518 2519 2520 2521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ