Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poszłam wczoraj do lidla po wodę ( już się chwaliłam że przez swędzenie myję się w wodzie z baniaka:P) i przeszłam się przez te koszyki gdzie leżały te ubranka, oprócz tego że było na maksa przebrane to jakaś stara baba staranowała mnie wózkiem bo myślała że jej coś wykupie. Stare baby są najgorsze za grosz kultury!
-
hehe Amy Ty już lepiej nic nie mów!! bo teraz żałuję że nie wzięłam fioletowych!!! buuuuu
patrzyłam tylko na to żeby choć jedna rzecz pasowała do pościeli no i padło na literki;/
pościel od kokainy mam w granatowe paski, to prawie jak fiolet:P więc jakoś to sobie tłumaczę
HANIA:D no ale Ty jesteś wybitną cukrzycąlubię Cię
hehe
MISIA ja to samo:) u kokainy:)
EWELIŚKa śliczne kropy:D nooo powiem Ci masz pomysła:) widziałam tapety w kropki za grosze ale w życiu nie przyszło by mi na myśl samej takie kropki montowaćsuper pomysł i szacun:D
ja jak coś gwizdnę staremu do jedzenia np. wczoraj ostatni kawałek sernika to jak mi się pyta kto zjadł to mu mówię-to nie ja!! to Jagoda:PAmy_, Eweliśka, misia83, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Laski?! A czy któraś z Was pomyślała, jak JA będę wyglądać po porodzie z wystrojonym dzieckiem na spacerze i kupiła sobie jakieś fajne ciuszki do karmienia? I nie mówię tu o koszulach nocnych.
Bo ja właśnie zdałam sobie sprawę, że spłukałam się prawie do zera, a sama będę jak lumpikCzaryMary, lysinka, Krysti, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka no stare baby są niezłe, mi się jedna rzuciła w oczy. pakowała do wózka bardzo dużo tych komplecików, pewnie na handel, ale tak jak mówię, o dziwo u mnie szału nie było bo dużo ciuszków leżało, ale nie powiem, najwięcej osób właśnie przy koszach z dziecięcymi ubrankami było:)
podobał mi się tam taki kocyk otulaczek do fotelika:) ale nie kupiłam bo mam:)
HANECZKA no po porodzie to się już zmieścisz w jakieś bluzeczki swoje:)
ja tak miałam z córądopiero poooootem poszłam sobie cos po prostu nowego kupić, bo jak wiadomo w ciąży zbyt wielkiego wyboru nie mamy;)
ja będę zakładała legginsy i jakieś tuniczki, albo sukienki dresowe:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:40
haneczka lubi tę wiadomość
-
Haneczka ja te sukienki które kupiłam na teraz to nie takie typowo ciążowe, tylko zwykłe a rozszerzane więc dopóki nie doprowadzę się do porządku, a mam to zamiar zrobić szybko to jeszcze w nich pochodzę, teraz głównie siedze w domu więc nie zniszczę.
-
Amy nie kitrałam się
to był impuls, weszłam na allegro zobaczyłam i zamówiłam, zrobiłam to szybko żebym się czasem nie rozmyśliła:P
no dobra, jak będę wybierać kolejne rzeczy to będę się was radzićzacznę pewnie od seksownych majtek:D bo mi brak seksu bije na głowę
Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Ja poszłam wczoraj do lidla po wodę ( już się chwaliłam że przez swędzenie myję się w wodzie z baniaka:P) i przeszłam się przez te koszyki gdzie leżały te ubranka, oprócz tego że było na maksa przebrane to jakaś stara baba staranowała mnie wózkiem bo myślała że jej coś wykupie. Stare baby są najgorsze za grosz kultury!
Ooo to ja też mam coś o starej babie.Wsiadam wczoraj do busa, a tam stara baba ubrana w Tani Armani wyperfumowana Panią Zalewską ogląda na komórce jakiś filmik z wesela. Nic sobie nie robi z tego, że ludzie nie mają ochoty słuchać, jak jej pijana rodzinka drze ryja na parkiecie. :] Kierowca zgłaśnia radio. A tam, w wiadomościach, mówią o nowej inicjatywie Wrocławskich oddziałów położniczych, żeby zachęcić kobiety do rodzenia dzieci, wyposażają szpitale w inkubatory i prowadzą zajęcia, żeby uniknąć depresji poporodowej u kobiet. Na co stara baba mówi na cały głos "żeby się nie zesrały przypadkiem". Wyobraźcie sobie moją minę w tamtym momencie!
-
nick nieaktualnyhello
kontrola pracy drukarni zakończona. Pracujecie na pół gwizdka ale w ciązy jesteście więc konsekwencji póki co nie będzie
Ps. Niemniej jednak jak się nie poprawicie to w kwietniu nie będzie kolorowo
Przyszła moja dojara. głośne to ustrojstwo. chciałam przyłożyć do cyca ale się powstrzymałam. Jeszcze bym poród wywołała. Młody ma nakaz siedzenia w matce.
Amy_, liloe, Eweliśka, haneczka, lysinka, misia83, Angela89, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mary przerestuj na mezu czy ma dobre ssanie
Ps. Tylko do cycka mu przyloz. Niech ci do glowy nie przychodza inne pomyslyEweliśka, CzaryMary, lysinka, liloe, iwonka1077, misia83, shimmer_lip, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hmm, moje bluzki sprzed porodu to głównie takie obcisłe i to z małym dekoltem. Jak ja z tego cycka wyciągnę?
Nie no muszę się zaopatrzyć w jakieś koszule, albo takie wydekoltowane cuda
Może jak już kupimy WSZYSTKO dzieciom, to zrobimy sobie terapię grupową i każda z nas kupi po jednej rzeczy dla siebie?Amy_, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary przerestuj na mezu czy ma dobre ssanie
Ps. Tylko do cycka mu przyloz. Niech ci do glowy nie przychodza inne pomysly
zanim przeczytałam Twoje post scriptum to już inny pomysł zawitał w mojej głowie . se se seale dojara jest tylko moja i syneczka
Amy_, shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Natali mi dziś wyślę pościel:D chyba tatuś będzie skręcał łóżeczko w weekend bo się nie powstrzymam żeby nie włożyć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41ba6d0397ba.jpgAmy_, CzaryMary, lysinka, Robotka1, liloe, iwonka1077, Rudzia, Justinka, Ulka84, Aguś86, misia83, shimmer_lip, haneczka, mantissa, Ewelcia, Jaga, MartaAlvi, Fasia, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość