Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie doszłam do wniosku, że jak się nie wyproznie kilka dni to mnie strasznie boli brzuch. Przy chodzeniu, siedzeniu itd. A po wizycie w toalecie robie się bardziej sprawna
to odkrycie
adk_1989, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Właśnie doszłam do wniosku, że jak się nie wyproznie kilka dni to mnie strasznie boli brzuch. Przy chodzeniu, siedzeniu itd. A po wizycie w toalecie robie się bardziej sprawna
to odkrycie
Ja też to niedawno odkryłam!!! Całe życie czlowiek się uczyshimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Ja też to niedawno odkryłam!!! Całe życie czlowiek się uczy
Ano prawdaChyba będę musiała zastosować następnym razem czopki w które się zaopatrzyłam. Nie lubię ale po co mam się później męczyć
-
Iwonka mój tyłek jak widać się ich nie boi ale spokojnie, niedługo ich użyję to później ze stresu będę dwa razy dziennie biegać
Co do potasu z magnezem to znam tylko aspargin. Ewentualnie dokup sobie sam potas, ja mam takie tabsy w domu, mąż kiedyś zażywał.
Ida współczuję
Mantissa dobry dobry -
mf wrote:Fasia - jak Ty funkcjonujesz?? dla mnie 1x dziennie, to już jak zaparcie, a co dopiero raz na kilka dni...
No niestety, zaparcia mnie męczyły już przed ciążą ale w jej trakcie osiągnęły apogeumJem teraz z 4 razy więcej niż wcześniej a w kibelku bywam czasem raz na 3-4 dni ... no i przez to mam hemoroidy .. ogólnie koszmar
-
Dobry
Tez odkrylam akcje z kupajakis czas temu
za to wczoraj odkrylam ze jak sie nie wykupcian ze trzy dni to sie Baska mniej rusza
moze miejsca ma za malo przez kupe i wzdecia
Rudzia ja dla swojej dziewczyny zamowilam identyczny wozek jak Adk dla Frankaczyli granat ttoche szarego i czerwonego
a kocyk mam z jednej strony rozowy a z drugiej czerwony
Rudzia, Fasia, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:mowisz??? bo konczy mi sie i musze dzis kupic, najwyzej bede wiecej brac
Bierz max dawkę z opakowania - na pewno nie przedawkujeszw ciąży zapotrzebowanie wzrasta, a poza tym przecież nie wszystko się wchłania. Także moim zdaniem śmiało. Jak mnie dopadły skurcze i bóle brzucha w sobotę to też łykałam więcej magnezu bez żadnych konsultacji, bo w takich kwestiach uważam je za zbędne
iwonka1077 lubi tę wiadomość