Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez witam juz w 33 tygodniu:)))
Agus88 ja tez wstaje czesto w nocy na siku moze nie co 5minut ale z 4-5 razy napewno:] dodatkowo maluszek swoje godziny aktywności ma w nocy -zmieniając pozycje, przebierając nożkami czy czesto czkawki dostaje w nocyweronika86, Amy_, misia83 lubią tę wiadomość
-
U mnie za ten wozek na zlotowki trzeba dac ponad 3 tys zl za 3 w 1 duzo..w PL jeest on duzo tanszy.. no ale mam go na miejscu wiec to duzy plus wlssnie z ta gwarancja chociazby. Raczej na 100 % jestem na niego zdecydowana i tez podoba mi sie granat widzialam realne zdjecia ale mpja mama mowi ze to nie kolor dla dziewczynki
no zobaczymy
-
BAMBI dziękuje kochana za interpretacje tego wyniku. Nie mam norm napisanych bo tylko wyniki przy wypisie napisali, ale całościowych wyników mi nie wydrukowali, zostało w komputerze... Zobaczymy wiec jak proteinki urosną do środy
Jyz mi powiedzieli w szpitalu ze jak przekroczą jakas tam normę to cesarka w ciagu najbliższego tygodnia, bo nie moga ryzykować zdrowiem dzidzi i moim. Zeby poprostu nie dopuścic do stanu przedrzucawkowego a i dla małego lepiej byc wczesniaczkiem w takim przypadku niz byc w brzuszku, bo to sie moze zrobić toksyczne w ciagu kilku godzin nawet. Ohhhh jak cieżko sie tłumaczy na polski ich słowaBambi85 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wózek granatowy to uniwersalny kolor wiec i dla dziewczynki i dla chłopca. Ja bym brała
Co do kocyka to ja do swojego grafitowo - pomarańczowego kupuje chabrowy kocyk i mam w nosie czy to pasujeweronika86, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ja tez witam juz w 33 tygodniu:)))
Agus88 ja tez wstaje czesto w nocy na siku moze nie co 5minut ale z 4-5 razy napewno:] dodatkowo maluszek swoje godziny aktywności ma w nocy -zmieniając pozycje, przebierając nożkami czy czesto czkawki dostaje w nocyale jak mialam dosc i sie poplakalam to zmiana o 180 stopni i syna tez ustawil do pionu...strasznie nie lubi jak ja placze...a zdarza sie to baaardzo rzadko
sama przyzywyczailam, moge onwiniac tylko siebie.
rudzia sliczny ten wozek, ja tez kupilabym na miejscu..tak jak pisEsz troszke drizse ale w razie gwarancji mass gdzie sie udac...
fasia musze sprobowac z tym spaniem na pol boku bo to sikanie mnie dobija...od 20 do 2 w nocy 6 razy siku! na szczescie od 2 do 7 juz spalam twardo...
wiecie mi tez bober spuchl tak dziwnie...maz twierdzi ze wyglada jak napuszone zwierze hahahahaha debil! wyobrazcie sobie ze nachylilam sie wczoraj przed nim na golaska i cos mi sie do pipki przylepilo haha a ten debil krzyczy i WERA TEZ ZWIERZAK COS POZERA!!! haha powiedzcie mi jak zyc z takim typem? hahahah i pozniej kazal mi spac plecami do niego zeby czasem zwierzak go nienpozarl w nocy...i stwierdzil ze juz wie dlaczego z rana czuje sie taki wyssany hahahaha :-)kurwa nie moge z nimLwica, Fasia, Robotka1, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:BAMBI dziękuje kochana za interpretacje tego wyniku. Nie mam norm napisanych bo tylko wyniki przy wypisie napisali, ale całościowych wyników mi nie wydrukowali, zostało w komputerze... Zobaczymy wiec jak proteinki urosną do środy
Jyz mi powiedzieli w szpitalu ze jak przekroczą jakas tam normę to cesarka w ciagu najbliższego tygodnia, bo nie moga ryzykować zdrowiem dzidzi i moim. Zeby poprostu nie dopuścic do stanu przedrzucawkowego a i dla małego lepiej byc wczesniaczkiem w takim przypadku niz byc w brzuszku, bo to sie moze zrobić toksyczne w ciagu kilku godzin nawet. Ohhhh jak cieżko sie tłumaczy na polski ich słowa -
Gosha wrote:BAMBI dziękuje kochana za interpretacje tego wyniku. Nie mam norm napisanych bo tylko wyniki przy wypisie napisali, ale całościowych wyników mi nie wydrukowali, zostało w komputerze... Zobaczymy wiec jak proteinki urosną do środy
Jyz mi powiedzieli w szpitalu ze jak przekroczą jakas tam normę to cesarka w ciagu najbliższego tygodnia, bo nie moga ryzykować zdrowiem dzidzi i moim. Zeby poprostu nie dopuścic do stanu przedrzucawkowego a i dla małego lepiej byc wczesniaczkiem w takim przypadku niz byc w brzuszku, bo to sie moze zrobić toksyczne w ciagu kilku godzin nawet. Ohhhh jak cieżko sie tłumaczy na polski ich słowa
Zdrowie twoje i dzidziusia najważniejsze...miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i maluch zostanie w brzusiu jeszcze.weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha moze nie bedzie tak szybko roslo, miejmy nadzieje.
Rudzia szary do granatu uwazam ze super pasuje. Ja jak nie przepadam za granatowym kolorem na co dzien, to granatowy wozek na bialym stelazu wg mnie wyglada bosko, widzialam na zywo akurat flavio w takim zestawieniu ale one bardzo podobne. Tez caly czas myslalam ze jak kupie wozek to w szarosciach ale ten granat mnie urzekl.
Dlaczego granat nie pasuje dla dziewczynki? ja mialam grantowy wozek, nie sadze ze moja mama wybrala go sposrod tysiecy dostepnych modeli , wziela pewnie bo taki akurat byl ale tez byl wlasnie granat z bialym i byl nielzy jak na wozki 30 lat temu
weronika86, Gosha, Rudzia lubią tę wiadomość