Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś bylismy
, na samym poczatku naszej objazdowki, fajne miejsce i ceny rzeczywiscie przyjemne. W sumei cena sie nie przejmuje, bo jak mi sie cos spodoba a cena w necie bedzie bardziej zachecajaca to zamowie w necie i tyle, na zywo chcialabym tylko podotykac, pojezdzic itp:P
a ma ktos przemyslenia na temat Bebetto Flavio? i moglby sie podzielic ? hm:>? oczywiscie granat na bialym stelażu
RUDZIA ladnyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 14:38
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:rudzia zobacz jak spacerowka dziwnie sie montuje
http://www.sklep-smile.pl/tutek-trido-fotelik.html
no wlasnie ta spacerowka mi nie lezy troche ;/ chcialam znalezc jakis filmik z tym wozkiem zsby zobaczyc jak w realu to wyglads..
-
Rudzia wrote:no wlasnie ta spacerowka mi nie lezy troche ;/ chcialam znalezc jakis filmik z tym wozkiem zsby zobaczyc jak w realu to wyglads..
grander tutk juz normalniejszy ale gondola inna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 14:53
-
Iwonka bo byly grandery ale mi sie nie podobaja.. ale sa jeszce Tirso tez mi sie podoba i w nim spacerowka jest ladniejsza..
Ten jest ladny wlasnie tezWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 14:56
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
no wlasnie stelaz od Luci i Holland tez mi sie jakos nie widzi, wolalabym taki prosty bardziej i taki wlasnie ma ten flavio czy solidniejszy to nie wiem, jak go ogladalam na zywo zastrzezen ze jakis cienki , slaby nie mialam.
Chcialabym jeszcze ten Riko IDY zobaczyc, ale nie dojechalam tam jeszcze bo to druga strona miasta, moze w tym tygodniu, musze badania porobic przed wizyta wiec jak juz wyjde z domu to moze wtedy podjadeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:04
Ida lubi tę wiadomość
-
Oj panikujecie z tymi położeniami
to, że czka na spojeniu łonowym a pozniej koło pępka nie znaczy że dziecko fiknęło znów głowką do góry. Nie słyszałam jeszcze żeby przy czkawce podskakiwała tylko sama głowa, cała klatka piersiowa sie unosi więc będzie się ruszało całe dziecię
Mój na szczęście nie od kąd jest główką w dól czyli od jakiegoś 22 tygodnia, nie odważył się zmienić pozycji, zmienia tylko położenie, raz z lewej strony ma plecy raz z prawej -
Bambi85 wrote:oj tam oj tam Amy, mojemy synowi podskakuje tylko glowa
, czka dyskretnie sobie hihi ; mam nadzieje ze moj tez sie nie odważył fiknąć , nic to , tak sie tylko zastanawiam, sie okaze
i będziesz jak dziewica - nietknięta
Fasia lubi tę wiadomość