Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AMY ja bym chyba wolała żeby mi krocze szyli niż jak będą mi wyciągać dren po cc .. To podobno porównuje się do wyrywania flaków
cudowne uczucie, wprost nie mogę się doczekać
sama nie wiem co gorsze
Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bambi ale widze, że trzymasz się tej daty wg USG na 15.04?
tak? ja juz nie wiem czego sie trzymam?te suwaczki mnie ciagle oszukuja, ciagle sa w tyle
, ale ostatni ustawialam chyba wg OM , widac znowu spoznia, czesto ja widze co innego, wy co innego, zauwazylam ze to tez zalezy od przegladarki , bo czasem z roznych kompow korzystam, ale 15.04 mi odpowiada, taka ladna data 15.04.15 i to jest sroda, a moj gin w srody nie przyjmuje w gabinecie bo czasem ma dyzury wiec byloby idealnie
,
-
Ida wrote:U mnie jest tak "magicznie" z tymi datami, że sama się dziwię: ślub 13.07.2013, poczęcie Dzida 13.07.2014 (sobota, pełnia), a termin na Wielki Tydzień (01.04, ale pełnia 04.04.2015)
Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:AMY ja bym chyba wolała żeby mi krocze szyli niż jak będą mi wyciągać dren po cc .. To podobno porównuje się do wyrywania flaków
cudowne uczucie, wprost nie mogę się doczekać
sama nie wiem co gorsze
nie pisz takich rzeczy
nie pamietasz juz ze nasze dzieci magicznie opuszcza nasze ciala
taka byla umowa
Bambi85, Amy_, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:tak? ja juz nie wiem czego sie trzymam?
te suwaczki mnie ciagle oszukuja, ciagle sa w tyle
, ale ostatni ustawialam chyba wg OM , widac znowu spoznia, czesto ja widze co innego, wy co innego, zauwazylam ze to tez zalezy od przegladarki , bo czasem z roznych kompow korzystam, ale 15.04 mi odpowiada, taka ladna data 15.04.15 i to jest sroda, a moj gin w srody nie przyjmuje w gabinecie bo czasem ma dyzury wiec byloby idealnie
,
Tzn chodzi mi o listę - tam masz termin na 15.04na 13.04 jestem tylko ja wpisana
Ale suwaczek masz ustawiony na 13.04 bo idziemy łeb w łeb
Data na 15 kwietnia jest super! ja brałam ślub 15.06 w 4 rocznicę związkuTakże te 15 są dla mnie jakieś szczęśliwe
a 13.06 broniłam pracę magisterską
Bylebym tylko w marcu nie trafiła na tą "13" lub "15" -
Ida wrote:Bambi - ja wiem, że w ciąży nie można nic więcej na przeziębienie niż najwyżej paracetamol. Ale...czy na pewno??! Bo ja już ledwo zipię... Przydałoby mi się coś przeciwzapalnego...
Ida jak masz kluchy w gardle , jak wczesniej pisalas to moze idz do lekarza, moze to jakas angina i trzeba antybiotyk ? -
shimmer_lip wrote:Fasia blagam
nie pisz takich rzeczy
nie pamietasz juz ze nasze dzieci magicznie opuszcza nasze ciala
taka byla umowa
No tak! <wali-łbem-o-ścianę> zapomniałam o tym magicznym porodzieshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:chyba 5.03
O matko! Będę wtedy w 34tc ... Obym to przetrwała ... Ale ważne żebym do 28.02 dotrwała bo wtedy sesja brzuszkowa heheżarcik taki oczywiście
Ida, Bambi85, Lali lubią tę wiadomość
-
Ida na katar/zawalone zatoki pomaga łyżeczka chrzanu dziennie. Przeczyszcza nos jak ta lala
wyczytałam to ostatnio w jakiejś gazecie z zaleceniami dla kobiet w ciąży, które męczy przeziębienie
Ida lubi tę wiadomość
-
no ja bym sie meczyla narazie objawowo Ida, jak za 2-3 dni nie bedzie nic lepiej, idz do lekarza, czesto infekcja wirusowa nadkaza sie bakteryjnie i wtedy juz antybiotyk
edit
FASIA no na liscie mam 15.04 , a suwaczek mnie pokazuje 30tyg i 4 dni- oszust jedenWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 16:03
Ida lubi tę wiadomość