Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam moją grupę wsparcia
dzięki wielkie dziewczyny!
Dobrze, że przynajmniej Wam mogę się wygadać
Co do dat... my mieliśmy cywilny 11.09.2010 a kościelny 10.09.2011
Synek jest z 28.09.2012czyli też wrześniowy... mała też miała być, ale wyszło jak wyszło... ale bardzo liczę że będzie marcowa... bo dokładnie będzie między niby 2,5 roku różnicy... ja jestem z marca!
no i 9 ładnie dzieli się przez 3 hehe
A i synek miał chrzciny 03.03.2012 o 13
Męża poznałam w moje urodziny 21.03.2009
Co do wózka też się cieszę że już mam, nie muszę myśleć, bo pamiętam że sporo czasu się zastanawialiśmy, wybieraliśmy... i w sumie ostatecznie kupiliśmy ok 3 tyg przed porodemno ale wiadomo fotelik był już dużo wcześniej z nim to nie było problemu, zresztą wazny by wypuścili ze szpitala
Dzisiaj wieczorem ma wpaść brat z bratową i mamy ich nastawić psychicznieże jakby u mnie akcja się zaczęła to że będziemy do nich dzwonić, aby zajęli się synkiem na czas aż moja mama dojedzie [ma 60km do nas..] a oni mieszkają od nas 10 min jazdy
jak nie to jeszcze mamy przyjaciela męża, sąsiadkę i nianię
wszystko zależy w jaki dzień i o jakiej porze się zacznie hehe
idealnie by było jak z synkiem... wody odeszły o 5:30 ale że akcji nie było to wszystko na luzaka... pierwsze wyraźniejsze skurcze miałam ok 12-13
Fasia jeśli macie dylematy pokojowo-kuchnioweto możesz przesłać rzut rozmieszczenia pomieszczeń, a postaram się coś doradzić, może mnie nikt nie podkabluje że na chorobowym 'pracuje' w końcu nie zarobię hehe więc chyba doradzać mogę
Zresztą jest kilka prostych zasad, nawet bardziej funkcjonalnych np Kuchnia najlepiej jak jest jak najbliżej salonu. Pokój synka na prawdę nie musi być duży, ważne aby był ustawny
a jeśli mąż mówi że ma ok 12 m2 to na prawdę malutki nie jest
Ida, Bambi85, Fasia, Gosha, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
a właśnie - jak już wcześniej wspominałam ostatnio złapał mnie ból w prawej pachwinie że nawet ciężko mi się czasem chodzi, ale od wczoraj boli mnie też dodatkowo dół brzucha - tak jakbym z każdym krokiem coś cholernie ciężkiego dźwigała
a czasem jak wstaję z łóżka to ledwo co chodzę... (z każdym tąpnięciem stopą jakby mi ktoś mięśnie dołu brzucha do ziemi przyciągał)
myślicie że powinnam udać się z tym do lekarza ?
że niby brzuch nagle aż tak ciężki się zrobił ?
Wy też tak macie? -
nick nieaktualny
-
Dajana ja bym poszla sprawdzic szyjke, bol taki ze az chodzic nie mozna nie wydaje sie byc normalny, tzn ja tak nie mam, a jak bym miala juz bym byla w drodze na ip. Jakies ciagniecia, klucia tak ale silny bol by mnie niepokoil.
Dajana28, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Justinka a kim Ty z zawodu jesteś moja Droga ? :>
Własnie się zbieram do męża coby podglądnąć jak tam postępy w remoncieWieczorkiem wrócę to podrzucę ten rzut
dzieki :*
ale głównie zajmuję się ostatnimi czasy wnętrzami...
zdecydowanie mniej odpowiedzialna robota niż projekty całych domów od 0
Tak, więc służę pomocą, po prostu zawsze ktoś inny może zobaczyć coś co inna osoba nawet nie zwróci uwagę
a jeśli macie jeszcze możliwość jakiś ruchów to tym bardziej
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:I git! To dobre wózki
Zamawiasz z Polski? Jaki kolorek?
Nie,tu ze Szwecjiznalazlam na innej stronie inter. Gdzie przesylka trwa do 5 tygodni
takze super
a kolor wezme ten granatowy z bialym stelazem
wieczorem zamawiam
Ida, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dajana28 wrote:a właśnie - jak już wcześniej wspominałam ostatnio złapał mnie ból w prawej pachwinie że nawet ciężko mi się czasem chodzi, ale od wczoraj boli mnie też dodatkowo dół brzucha - tak jakbym z każdym krokiem coś cholernie ciężkiego dźwigała
a czasem jak wstaję z łóżka to ledwo co chodzę... (z każdym tąpnięciem stopą jakby mi ktoś mięśnie dołu brzucha do ziemi przyciągał)
myślicie że powinnam udać się z tym do lekarza ?
że niby brzuch nagle aż tak ciężki się zrobił ?
Wy też tak macie?Ja już nie wiedziałam co z tym bólem zrobić i robiłam żelowe okłady na pachwiny. Trochę pomagało.
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
Rudzia ta Silvia sasiadki mojej wyglada mega dobrze, zastanawialam sie co to za wozek, robilam obczajke z okna i okazalo sie, ze to bebetto
Rudzia wrote:Nie,tu ze Szwecjiznalazlam na innej stronie inter. Gdzie przesylka trwa do 5 tygodni
takze super
wieczorem zamawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 17:02
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Nie,tu ze Szwecji
znalazlam na innej stronie inter. Gdzie przesylka trwa do 5 tygodni
takze super
wieczorem zamawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Krysti wiem o tym ale wole zakupic wozek tutaj.. noe chce z PL bo gdyby cps sie stalo to nawet nie bede mogla oddac na gwarancje..tzn bede mogla ale bedzie z tym duzo roboty
wybrałaś
Rudzia lubi tę wiadomość