Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie kupuje monitora, moze zadzialac raz za duzo a moze tez zadzialac o ten raz za malo, nie ufam takim wynalazkom. Nad niania sie zastanawiam, na poczatku chcialam bo sypialnie sa w drugiej czesci domu ale lozeczko mamy na kolkach wiec bedzie w ciagu dnia stalo w salonie.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:http://www.elmedico.pl/product-pol-1369-Monitor-oddechu-z-niania-elektroniczna-Angelcare-AC-401.html?gclid=CjwKEAiAjNemBRCgp_vymcvVym0SJACRp_UZBSQnOulMOzFFS9nre0wyXLJ6SZm185lo60lvdxkrrRoCp03w_wcB czy to jest ten podmateracykowy??
-
HWESTA dziękuje, troszkę lepiej sie czuje, głownie psychicznie
juz przestałam sie denerwowac tym zatruciem, taka moja natura chyba ze mnie sie wszystko chwyciło
ale tak sobie myśle ze we wtorek zaczynamy jyz 34 tydzien, wiec niech sie dzieje wola nieba...
a wszystko okaże sie w środę.
A Ty jak z cukrzyca..? Ja w czwartek zaczynam insulinę. Na początku prawdopodobnie 2 jednostki na noc, zobaczymy co powie dokładnie diabetolog -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:ja bym chciala snuza trio plus, nianie musze kupic a monitor oddechu- mam mieszane uczucia ale chyba na poczatku wolalabym miec, szczegolnie jakby maly urodzil sie wczesniej, na co mam niesttey szanse ;/, tylko tej snuzy jak kiedys szukalam nie bylo na polskich stronach, wszedzie napisane - dostepne wkrotce, ona i tak jest droga, a na zagranicznych stronach tym bardziej
Też szukałam namiętnie snuza trio plus ale nigdzie w polsce nie znalazłam więc stwierdziłam że w ogóle nie będę miała monitoru oddechu. -
nick nieaktualnyGosha u mnie z cukrem roznie, jak sobie nie pozwalam na nic slodkiego to cukier jest ok- mieszcze sie w 120 godzine po, rano mam niski zawsze... ale jak zjem ciastko albo kulke lodow to tak do 130 skacze... na kurczaki z kfc dobrze reaguje ;p
a co do zatrucia, to juz na szczescie ten etap, gdzie dzieci sobie poradza, wiec nie ma sensu sie zamartwiac... ja juz jakos spokojniej tez podchodze. -
Bambi85 wrote:A ADK??? jestes? przeszedl Ci ten ból?
Dzięki, jak rano złapało mnie dwa trzy razy tak do teraz cichutko i spokojniemyślę że tylko moje mięśnie sobie ćwiczyły
dziękuję za pamięć :*
Rudzia, granatowy wózek na białym stelażu a do tego wlaśnie delikatne różowe dodatki i będzie przepięknie!Bambi85, Fasia, shimmer_lip, Aguś86, Angela89, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Justinka to ja chętnie podeślę Ci rozkład pokojów ale to później albo jutro, bo mąż jeszcze na placu budowy i może późno wrócić. W kazdym razie z góry dziękuję
My tu mamy wszelkiej maści zawody na forum
DAJANA ja miałam takie uczucie ciężkiego brzucha, robił się twardy jak kamień, jak wstawałam z łóżka to mnie zginało w pół i miałam wrażenie własnie że ktoś mi cegły do niego przyczepił - taki był ciężki. Do tego w nocy przy przekręcaniu ciągneło mnie w pachwinach. Na IP okazało sie, że skraca mi się szyjka. Z 35mm 2 tyg wcześniej miałam już 19mm .. Nie straszę, broń Boże. Natomiast uważam, że taki ból powinnaś skonsultować jeśli nie z ginekologiem to pojechałabym na IP. To moje zdanie ..
Co do monitorów oddechu to ja mam w spadku od mojej przyjaciółki własnie Angel Care. Mata pod materac i do tego niania. Jej akurat nigdy nie włączał się bez powodu natomiast dwa razy zareagował jak synek przestał oddychać .. Gdybym nie dostała to pewnie bym się zastanowiła nad kupnem. Ja z jej doświadczenia mogę firmę Angel Care polecić.
RUDZIA super wybór! Świetna kolorystyka - jestem na tak!))
Justinka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Obiecała, że się odezwę jeśli się u mnie coś zmieni, więc pisze, mam gestozę, dzisiaj był mój ostatni dzień na chodząco
od jutra mam leżeć non stop, mogę wstawać jedynie do wc. Od poniedziałku powinnam pójść do szpitala, ale podjęłam decyzję, że ten tydzień zostanę jeszcze w domu, gin się zgodziła chociaż dała mi skierowanie i gdyby mi się pogorszyło to mam jechać. Od następnego poniedziałku czyli za 8 dni już niestety będę musiała na 99% się położyć w szpitalu i na 90% zostanę już tam do porodu
moja depresja się przez to jeszcze pogłębiła!
-
Sylvia ojej
współczuję Kochana .. aż musiałam przeczytać sobie co to jest gestoza, bo nie wiedziałam .. Nie martw się! Wszystko na pewno będzie dobrze. To będzie ciężki czas ale pamiętaj, że robisz to dla siebie i dla dzieciątka które masz pod serduszkiem. Dbaj o siebie :*