Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Czy kupujecie monitory oddechu? Jesli tak- to jakie? Bo ja zupelnie mam nierozpoznany ten temat, a coraz czesciej o tym mysle aby kupic pomimo tego, ze mala bedzie z nami w pokoju spala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 17:11
-
hwesta wrote:Czy kupujecie monitory oddechu? Jesli tak- to jakie? Bo ja zupelnie mam nierozpoznany ten temat, a coraz czesciej o tym mysle aby kupic pomimo tego, ze mala bedzie z nami w pokoju spala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 17:18
-
Aguś86 wrote:Ja w pierwszej ciąży jakoś 3 tyg przed porodem w 32 tygodniu jednego dnia obudziłam się z takim mega bólem pachwin, że wyłam z bólu. Akurat na drugi dzień miałam wizytę u lekarza więc przeczekałam. W badaniu wtedy nic nie wyszło, żeby coś się pogorszyło względem poprzedniej długości szyjki tym niemniej Zuzia była już na tyle nisko, że naciskała na jakiś nerw. Chyba Cię nie pocieszę, że bolało całe 3 tygodnie do porodu
Ja już nie wiedziałam co z tym bólem zrobić i robiłam żelowe okłady na pachwiny. Trochę pomagało.
to żeś mnie pocieszyła(
)
ja wizyte mam dopiero 20.02...
ostatnio właśnie badał mi szyjkę i powiedział że wszystko jest jak najbardziej w normie 3,74 cm..
czasem jest tak że naprawde boli ale czasem w ciagu dnia da się to "rozchodzić" - nie chcę jeszcze rodzić ...
-
nick nieaktualnyJa monitor nie kupuje, Ida nie tylko angel się włacza bez powodu inne też mają problemy. Moja koleżanka wyjęła dziecko i włączył się alarm po 10 minutach.
Ja za to kupuję elektroniczną nianie z video myślałam o motoroli ale znalazłam samsunga fajny o 200 zł taniej niż motorola - dla nas ułatwienie bo 3 poziomy mamy. -
Ida wrote:Ponoć one lubię robić fałszywe alarmy i tym samym powodują zawały u rodziców. Ale na serio - tak właśnie słyszałam i to od znajomych.
Ja nikogo oczywiscie nie namawiamGosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
ja bym chciala snuza trio plus, nianie musze kupic a monitor oddechu- mam mieszane uczucia ale chyba na poczatku wolalabym miec, szczegolnie jakby maly urodzil sie wczesniej, na co mam niesttey szanse ;/, tylko tej snuzy jak kiedys szukalam nie bylo na polskich stronach, wszedzie napisane - dostepne wkrotce, ona i tak jest droga, a na zagranicznych stronach tym bardziej
-
nick nieaktualnyJa musze zglebic temat tych pod materac, dzisiaij z chrzestna rozmawialam swoja i ona mowila mi wlasnie o nich... wczesniej o tym nawet nie slyszalalam, maz uwaza, ze zbedne, ale ja poszukam , zobacze jaki to koszt... bo sie nawet nie orientuje. Gosha jak sie czujesz?
-
nick nieaktualny