Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:no wlasnie stelaz od Luci i Holland tez mi sie jakos nie widzi, wolalabym taki prosty bardziej i taki wlasnie ma ten flavio czy solidniejszy to nie wiem, jak go ogladalam na zywo zastrzezen ze jakis cienki , slaby nie mialam.
Właśnie facet w sklepie mówił, że ten steżal z Luci jest do kitu i często na niego reklamacje są. Polecał za to własnie ten, który ma flavio. Flavio widziałam na żywo i też mi się baaardzo podobał, bardzo fajny wózek. Kolor był taki turkusowy - piękny
Mi się za to jakoś spacerówka średnio podoba, ale to oczywiscie rzecz gustu. Ogólnie całkiem spoko się prowadził ten wózek i wyglądał na dosyć solidny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:30
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
no taaaak, jak kolezance, ktora rodzila w grudniu, wlasnie tak po znajomosci zszyli krocze szwem ciaglym, rozpuszczalnym, co by pieknie wygladalo
, ponad miesiac na tylku nie mogla usiasc bo tak jak ciagnelo, w koncu gin ten szew jej usunal za nim sie zdazyl rozpuscic i dopiero poczula ulgę.
-
No to brakuje mi 4 rzeczy z apteki, laktatora monitora z niania
cudowne uczucie
A jesli chodzi o staniki to przy rozmiarze d-e nie ma znaczenua jaki bedzie. Ja przed ciaza mialam 80g a karmniki mam 85k wiec u mnie fiszbiny byc musza. A jak stanik jest dobrze dobrany to dolem fiszbina idzie pod piersia a bokiem celuje w polowe pachy i nie dotyka tak naprawde piersi wiec zaxnych kanalikow nie uciskaGosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no taaaak, jak kolezance, ktora rodzila w grudniu, wlasnie tak po znajomosci zszyli krocze szwem ciaglym, rozpuszczalnym, co by pieknie wygladalo
, ponad miesiac na tylku nie mogla usiasc bo tak jak ciagnelo, w koncu gin ten szew jej usunal za nim sie zdazyl rozpuscic i dopiero poczula ulgę.
ale zszyło się ładnie?dla piękna trzeba pocierpieć
nie mówmy o zszywaniu krocza bo to mnie boliBambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy czytalam juz kiedys co Cie przeraza w szyciu krocza ale mysle ze juz nam bedzie wszystko jedno
jak dotrwamy do tego etapu , z reszta i tak to szycie bedziesz miala w krotkim znieczuleniu dozylnym wiec spokojna rozczochrana, no wlasnie moze chociaz porzadne znieczulenie do tego szycia zalatwie po znajomosci jak to Amy mowi
bo szwu ciaglego nie chce .
Amy_ lubi tę wiadomość