Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Gosha - nie chcę Cię martwić, ale jak ja czułam czkawkę koło pępka, to Mały był głową do góry. Wcześniej czułam nisko właśnie w spojeniu i był główkowo.
, no nic pozyjemy, zobaczymy
Fasia wrote:A mój ma czkawkę zaraz nad spojeniem i jest ułożony miednicowo - jak widać reguły nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 13:14
Fasia, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Tak mf najlepiej, bo czasem nawet mimo szczerych chęci karmienie piersią nie jest możliwe i wtedy szkoda pieniędzy. Mi szło pięknie przez 3, 5 miesiąca aż złapałam mega zapalenie oskrzeli z gorączką i pokarm mi zanikł przez 2 dni. Organizm miał za dużo naraz do zrobienia- walka z chorobą, produkcja pokarmu i sam zadecydował. Teraz mam plan na pół roku karmienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 13:14
-
U mnie na ostatniej wizycie bylo ulozenie miednicowe, u gory czuje tylko wypychanie, zadnych kopniakow w zebra. Jak leze na lewym boku to gmera mi w tym boku strasznie, ze nie moge wylezec przed tv wieczorem
to gmeranie mam juz dlugo w lewym boku i po tym poznaje, ze raczej nie zmienila pozycji
Fasia lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Mam wieści od Liloe... jest lepiej, skurcze sa ale pojedyncze, lezy na poloznictwie, dostala sterydy, sytuacja wydaje sie byc opanowana
Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
Jezuuu jaki super sklep!!! Ze ja wczesniej o nim nie wiedzialam.. piekne posciele lozeczka przebieraki wozki i wszystko z POLSKI
niestety nie bylo Bebetto
i faktycznie trzeba czekac dlugo na niego.. ale wpadl mi w oko tez Tutek Trido chyba tak sie zwie... i nie wiem co zrobic..
Ida, Fasia, Bambi85, Lali, iwonka1077, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia lepiej ze Cie kopie po szyjce, niz uciska na nią główką.
No ciekawe jak to bedzie i w jakiej kolejnosci sie rozpakujemy.
Moj maz tez juz czuje cisnienie, jak oststnio jakos zle wstalam i przeskoczylo mi cos w biodrze i az syknelam z bolu a on, boshe rodzisz
O IDA my bralismy slub tydzien po Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 13:52
Ida lubi tę wiadomość