WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam, a tu takie rzeczy :-( Mantissa Liwi trzymajcie się kochane, wierzę, że wytrzymacie do bezpiecznego terminu!!!
    Shimmer te pomiary to takie zazwyczaj z dużą granicą bledu, więc ją bym ich za bardzo do siebie nie brała, zwłaszcza wyliczonej wagi :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Liwi tulam.

Shimmer, a mówił lekarz ile waży? Wiadomo, zawsze jest granica błędu, ale tak mniej więcej?
    Na badaniu jest hadlock 1562, shepard 1680. Fl 59 mm.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No wiem właśnie :) dlatego biorę bo do wózka mozna przyczepić ale jeden kupiłam nosorożca zobacze czy dobre jak bedzie ok tomkupie drugie do wózka :) ja zapłaciłam tyle http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3eac4382e94.jpg
    To tu taniej jest jak w Pl

Niezła przebitka, ponad 2 razy drożej u nas

Krysti lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie przejmuj się Shimmer :) Zobacz sobie te widelki norm na parenting. Są naprawdę rozległe, a każda dzidzia rośnie swoim tempem.

mimka84, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa i liwi zaciskajcie nóżki ! Przerażacie mnie !

Natt ja miałam pakować torbę już tydzień temu, pierdziele nie pakuje się bo nigdzie sie nie wybieram . Ja muszę pod koniec marca obronić MGR. ;/

Ja po szkole rodzenia dziś jednak było o karmieniu piersią - nic ciekawego aż takiego się nie dowiedziałam tylko tyle że nie wolno pić szałwi i mięty no chyba że ktoś chce zatrzymać produkcje całkowicie.

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 22:26

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA i chyba się dołączę do grona chorowitek - boli mnie głowa i migdałki przy przełykaniu - mam swoje lody w taką pogodę. Na razie walczę herbatkami z cytryną i miodem.

• lysinka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi trzymaj się i odpoczywaj; trzeba zacisnąć nogi i wytrzymać jeszcze troszkę
    Shimmer ja w ogóle nie wiem, jak mała rośnie rośnie, bo mi gin nic nie mówił; a co do zasypiania to też jej się zdarzyło nieraz :)

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Lali Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi trzymam kciuki, wypoczywaj w domu. Shimmer a lekarz dal Ci do zrozumienia, ze masz sie czym martwic? Bo jesli nie to nie zamartwiaj sie bez potrzeby.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja nad tymi rzęsami tez myśle... Ale kiedy najlepiej byłoby zrobić i jakie polecasz??
    Absolutnie odradzam naturalne / norkę bo One jak złapią trochę wilgoci to zaczynają się wykręcać i w rezultacie wyglądają potwornie!

Polecam syntetyki, grubość i długość wiadomo zależna od Twoich naturalnych rzęs, ale ja bym raczej zrobiła długością pasujące do Twoich może 1mm dłuższe i grubsze żeby był efekt wytuszowanego oka :)
    Poniżej zdjęcie tego co robiłam jak jeszcze dawałam radę :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f37fcb442de.jpg

Uważaj też gdzie pójdziesz zrobić bo efekty często są opłakane!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:36

mimka84, Aguś86, Krysti, hwesta, Lali, Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA i mam już zapas pączków na jutro - takie cieeplutkie robione na bierząco mmmm pychota - oczywiście już zjadłam 2 :D

mimka84, Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:19

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Bojkotuję pączki! jutro jem tylko swoje wypieki, właśnie upiekłam bułki drożdżowe z serem i bułę drożdżową do masełka :) po pączkach mam zgagę...a teraz idę Was nadrobić :)
    tez wole jesc swoje wypieki,ale jutro nie mam nawet kiedy zrobić pączusiów :(

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Liwi trzymam kciuki, wypoczywaj w domu. Shimmer a lekarz dal Ci do zrozumienia, ze masz sie czym martwic? Bo jesli nie to nie zamartwiaj sie bez potrzeby.
    Lali nie. Powiedziala zebym nie panikowala tylko codziennie jadla kawal miecha. Ogolnie wszystko co ma duze ilosci bialka. Ale wiesz jak to jest, jak nie wszystko jest super to tak jakos srednio ;-) i takie pytania a czuje pani normalnie ruchy? A skad ja mam wiedziec czy czuje normalnie?
    I niestety potwierdzila ze czy cc beda okreslac po 36-37 tyg ale z moim sadlem na brzuchu operacja bedzie trudniejsza i goic sie tez bedzie gorzej. I wiecie taka ogolnie podlamana sie czuje. Ale przespie sie i jutro bedzie lepiej ;-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 pączków zamówiłam w Polskim sklepie jutro rano do odebrania cizes :)

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 22:27

shimmer_lip lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka malowanie ma :) pewnie kolor super wyszedł :)ściany

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    No pytać muszą, a to też czasem wkurza. Mój mnie pytał: a miała pani jakąś wirusówkę ostatnio? a jak wyszły badania na toxo? Im więcej tych pytań to tym bardziej się człowiek denerwuje. I jeszcze zakazał szukania po necie...

Taa mnie ostatnio moja dr pytała się czy mnie nie boli brzuch zadała to pytanie tyle razy że się wystraszyłam. No i później zaczęłam głupia czytać i wychodzi że przy moim łożysku właśnie jak się pojawi ból to jest nieciekawie;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia a Ty z Wawy nie jesteś przypadkiem? Moze polecisz mi kogoś do rzęs jakbym się zdecydowała ? :) tylko ze ja na plecach nie mogę leżeć bo mam ucisk jakiś i mdleje :( da radę na boku??

Ewelcia lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mąż zaczął czytać i mówi, że on się uspokoił, ale ja wolę jednak nie.

relgh371djw8agni.png
‹‹ 2670 2671 2672 2673 2674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ