Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam, a tu takie rzeczy
Mantissa Liwi trzymajcie się kochane, wierzę, że wytrzymacie do bezpiecznego terminu!!!
Shimmer te pomiary to takie zazwyczaj z dużą granicą bledu, więc ją bym ich za bardzo do siebie nie brała, zwłaszcza wyliczonej wagi -
Krysti wrote:No wiem właśnie
dlatego biorę bo do wózka mozna przyczepić ale jeden kupiłam nosorożca zobacze czy dobre jak bedzie ok tomkupie drugie do wózka
ja zapłaciłam tyle http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3eac4382e94.jpg
To tu taniej jest jak w Pl
Niezła przebitka, ponad 2 razy drożej u nasKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa i liwi zaciskajcie nóżki ! Przerażacie mnie !
Natt ja miałam pakować torbę już tydzień temu, pierdziele nie pakuje się bo nigdzie sie nie wybieram . Ja muszę pod koniec marca obronić MGR. ;/
Ja po szkole rodzenia dziś jednak było o karmieniu piersią - nic ciekawego aż takiego się nie dowiedziałam tylko tyle że nie wolno pić szałwi i mięty no chyba że ktoś chce zatrzymać produkcje całkowicie. -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja nad tymi rzęsami tez myśle... Ale kiedy najlepiej byłoby zrobić i jakie polecasz??
Polecam syntetyki, grubość i długość wiadomo zależna od Twoich naturalnych rzęs, ale ja bym raczej zrobiła długością pasujące do Twoich może 1mm dłuższe i grubsze żeby był efekt wytuszowanego oka
Poniżej zdjęcie tego co robiłam jak jeszcze dawałam radę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f37fcb442de.jpg
Uważaj też gdzie pójdziesz zrobić bo efekty często są opłakane!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:36
mimka84, Aguś86, Krysti, hwesta, Lali, Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:Bojkotuję pączki! jutro jem tylko swoje wypieki, właśnie upiekłam bułki drożdżowe z serem i bułę drożdżową do masełka
po pączkach mam zgagę...a teraz idę Was nadrobić
-
Lali wrote:Liwi trzymam kciuki, wypoczywaj w domu. Shimmer a lekarz dal Ci do zrozumienia, ze masz sie czym martwic? Bo jesli nie to nie zamartwiaj sie bez potrzeby.
i takie pytania a czuje pani normalnie ruchy? A skad ja mam wiedziec czy czuje normalnie?
I niestety potwierdzila ze czy cc beda okreslac po 36-37 tyg ale z moim sadlem na brzuchu operacja bedzie trudniejsza i goic sie tez bedzie gorzej. I wiecie taka ogolnie podlamana sie czuje. Ale przespie sie i jutro bedzie lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:No pytać muszą, a to też czasem wkurza. Mój mnie pytał: a miała pani jakąś wirusówkę ostatnio? a jak wyszły badania na toxo? Im więcej tych pytań to tym bardziej się człowiek denerwuje. I jeszcze zakazał szukania po necie...
Taa mnie ostatnio moja dr pytała się czy mnie nie boli brzuch zadała to pytanie tyle razy że się wystraszyłam. No i później zaczęłam głupia czytać i wychodzi że przy moim łożysku właśnie jak się pojawi ból to jest nieciekawie;/ -
nick nieaktualny