Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam, a tu takie rzeczy
Mantissa Liwi trzymajcie się kochane, wierzę, że wytrzymacie do bezpiecznego terminu!!!
Shimmer te pomiary to takie zazwyczaj z dużą granicą bledu, więc ją bym ich za bardzo do siebie nie brała, zwłaszcza wyliczonej wagi
-
Krysti wrote:No wiem właśnie
dlatego biorę bo do wózka mozna przyczepić ale jeden kupiłam nosorożca zobacze czy dobre jak bedzie ok tomkupie drugie do wózka
ja zapłaciłam tyle http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3eac4382e94.jpg
To tu taniej jest jak w Pl
Niezła przebitka, ponad 2 razy drożej u nas
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa i liwi zaciskajcie nóżki ! Przerażacie mnie !
Natt ja miałam pakować torbę już tydzień temu, pierdziele nie pakuje się bo nigdzie sie nie wybieram . Ja muszę pod koniec marca obronić MGR. ;/
Ja po szkole rodzenia dziś jednak było o karmieniu piersią - nic ciekawego aż takiego się nie dowiedziałam tylko tyle że nie wolno pić szałwi i mięty no chyba że ktoś chce zatrzymać produkcje całkowicie. -
nick nieaktualny
-
Absolutnie odradzam naturalne / norkę bo One jak złapią trochę wilgoci to zaczynają się wykręcać i w rezultacie wyglądają potwornie!hwesta wrote:Ja nad tymi rzęsami tez myśle... Ale kiedy najlepiej byłoby zrobić i jakie polecasz??
Polecam syntetyki, grubość i długość wiadomo zależna od Twoich naturalnych rzęs, ale ja bym raczej zrobiła długością pasujące do Twoich może 1mm dłuższe i grubsze żeby był efekt wytuszowanego oka
Poniżej zdjęcie tego co robiłam jak jeszcze dawałam radę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f37fcb442de.jpg
Uważaj też gdzie pójdziesz zrobić bo efekty często są opłakane!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 20:36
mimka84, Aguś86, Krysti, hwesta, Lali, Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez wole jesc swoje wypieki,ale jutro nie mam nawet kiedy zrobić pączusiówmf wrote:Bojkotuję pączki! jutro jem tylko swoje wypieki, właśnie upiekłam bułki drożdżowe z serem i bułę drożdżową do masełka
po pączkach mam zgagę...a teraz idę Was nadrobić 
-
Lali nie. Powiedziala zebym nie panikowala tylko codziennie jadla kawal miecha. Ogolnie wszystko co ma duze ilosci bialka. Ale wiesz jak to jest, jak nie wszystko jest super to tak jakos srednioLali wrote:Liwi trzymam kciuki, wypoczywaj w domu. Shimmer a lekarz dal Ci do zrozumienia, ze masz sie czym martwic? Bo jesli nie to nie zamartwiaj sie bez potrzeby.
i takie pytania a czuje pani normalnie ruchy? A skad ja mam wiedziec czy czuje normalnie?
I niestety potwierdzila ze czy cc beda okreslac po 36-37 tyg ale z moim sadlem na brzuchu operacja bedzie trudniejsza i goic sie tez bedzie gorzej. I wiecie taka ogolnie podlamana sie czuje. Ale przespie sie i jutro bedzie lepiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:No pytać muszą, a to też czasem wkurza. Mój mnie pytał: a miała pani jakąś wirusówkę ostatnio? a jak wyszły badania na toxo? Im więcej tych pytań to tym bardziej się człowiek denerwuje. I jeszcze zakazał szukania po necie...
Taa mnie ostatnio moja dr pytała się czy mnie nie boli brzuch zadała to pytanie tyle razy że się wystraszyłam. No i później zaczęłam głupia czytać i wychodzi że przy moim łożysku właśnie jak się pojawi ból to jest nieciekawie;/ -
nick nieaktualny