Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Fasia a co z wózkiem bj?????????nie spodobał się????
Spodobał. Nawet obejrzeliśmy jeszcze BJ City Elite czyli model, który ma więcej rzeczy, które mi się podobają. Mąż chciał jeszcze gdzieś pojechać zerknąć no i po wizycie w Smyku jakoś zapomniał o BJMinusem w BJ jest cena całego zestawu, bo każdą rzecz typu - pałąk, torba, śpiworek itd trzeba sobie dokupić a są to dość duże pieniądze .. Nie skreśliliśmy go natomiast zastanawiamy się nad innymi opcjami
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Angela, ja wczoraj czytałam że na Pomorzanach ostatnio ruch się zwiększył, bo wysyłają tam ze Zdrojów. Aż się boję co to będzie.
Dla mnie to śmiech na sali, nie wiem czy wiesz ale centrum narodzin mamma pisał list do nfz o zawarcie umowy aby móc tam rodzić za darmo lub z dofinansowaniem - oczywiście decyzja jest odmowna. Jeszcze od 20 lutego most Długi zamykają więc dojazd mój do centrum to ponad godzina w korkach. Wyjdzie na to że jak by mogła rodzić SN to bym w Stargardzie rodziła bo tam bynajmniej wiem że dojadę. Kpina. Mam nadzieje ze przy planowanej CC nie powiedzą mi że nie mają dla mnie miejsca. -
nick nieaktualny
-
Jej faktycznie nie ciekawie się dzieję z tymi szyjkami
hmmm ja 2 tyg temu miałam 2,17 cm a 8 tyg temu 2,22 cm.. i nic mi gin o szpitalu nie mówiła, przynajmniej ostatnio, bo wcześniej tak... ale w sumie często mi się spina teraz brzuch i coś czuję, że na kolejnej wizycie - 19.02 - nie będzie ciekawie... dlatego koniecznie przez weekend chce poprać i poprasować ubranka małej, bo w sumie to mi pozostało... -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Spodobał. Nawet obejrzeliśmy jeszcze BJ City Elite czyli model, który ma więcej rzeczy, które mi się podobają. Mąż chciał jeszcze gdzieś pojechać zerknąć no i po wizycie w Smyku jakoś zapomniał o BJ
Minusem w BJ jest cena całego zestawu, bo każdą rzecz typu - pałąk, torba, śpiworek itd trzeba sobie dokupić a są to dość duże pieniądze .. Nie skreśliliśmy go natomiast zastanawiamy się nad innymi opcjami
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Czy orientujecie się jak z jakością wózków Baby Design ?? Polecacie ?? Coś słyszałyście ??
Fasia do mnie wczoraj przyszedł wózek Baby Design Dotty.
Jeszcze nie złożyłam bo jak już pisałam mąż mnie zganił, że nie ma miejsca a ja sama dziś niestety nie dałam rady.Ale wyciągnęłam gondolę z kartonu i jestem zakochana w tych słodkich kropeczkach.
iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Fasia do mnie wczoraj przyszedł wózek Baby Design Dotty.
Jeszcze nie złożyłam bo jak już pisałam mąż mnie zganił, że nie ma miejsca a ja sama dziś niestety nie dałam rady.Ale wyciągnęłam gondolę z kartonu i jestem zakochana w tych słodkich kropeczkach.