Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Też czytałam o tym wczoraj. To celowe podcinanie skrzydeł, nie ma gdzie rodzić a jeszcze uniemożliwiają inne opcje. Masakra.
Dlatego pierdziele nie rodzę. A tak serio jak mnie odeślą ze szpitala jakbym miała rodzić SN lub nie daj boże by chcieli mnie z umówioną CC odesłać do innego szpitala każe im napisać oświadczenie że nie mają miejsca i że coś się stanie to będzie na nich.mimka84 lubi tę wiadomość
-
Braliśmy pod uwagę jak wiecie jeszcze Xlandera ale w porównaniu do BD jeśli chodzi o prowadzenie to BD wychodzi na prowadzenie. Jedną ręką można to robić, mega skrętny, pięknie podbija, super amortyzatory .. No powiem, że baaardzo nam się podoba no i ta cena
NATT planujecie kupować osobno jakąś spacerówkę ? Czy będziesz korzystać z tej z zestawu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Jejku dziewczyny to straszne, u mnie jak nie ma miejsca w szpitalu gdy kobieta rodzi to szpital zalatwia miejsce w innym szpitalu.. Wydawalo mi sie ze to normalne jest..
Widzisz a u nas musisz jeździć od szpital do szpitala sama. Zaznaczę że jeden nie jest w Szczecinie. Bo na cały Szczecin mamy 2 porodówki plus klinikę prywatną ;/ -
Aguś86 wrote:Justinka trochę mało, ale z kolei przez 6 tygodni prawie się nie skróciła co dobrze rokuje, bo oprócz długości ważne jest też to czy stoi w miejscu czy nadal się skraca no i jeśli tak to o ile.
ale właśnie skoro przez 6tyg wiele się nie zmieniło, a weekend przed wizytą miałam bardzo intensywny - remont, więc stwierdziłam, że dam radę... mimo że gin proponowała krążek, ale chyba sama do niego nie była przekonana..
-
Za cenę 2025zł mam w zestawie takie rzeczy : (wersja zimowa ale dla mnie ok, bo spacerówką zaczniemy jeździć właśnie zimą więc wszystkie akcesoria trzeba sobie będzie dokupić, a to winduje cenę do góry)
MEGA ZESTAW ZAWIERA:
1). Stelaż Husky
2). Siedzisko spacerowe Husky + przykrycie na nóżki
3). Dwustronna wkładka do wersji spacerowej Zima/Lato
4). Gondola Husky
5). Fotelik 0-13kg Maxi Cosi Cabriofix 2015
6). Torba na akcesoria z matą do przewijania
7). Oryginalny termos termiczny Husky na butelkę
. Oryginalny śpiworek do wózka Husky
9). Oryginalne mufki Husky
10). Oryginalny kocyk polarowy Husky
11). Oryginalna folia przeciwdeszczowa na spacerówkę i gondolę
12). GRATIS Adaptery do montażu fotelika na stelaż wózka
13). GRATIS Moskitiera na spacerówkę i gondolę
14). GRATIS Pompka do kół
15). GRATIS Parasolka przeciwsłoneczna do wózka
16). GRATIS Pokrowiec przeciwdeszczowy na fotelik samochodowy
17). GRATIS Darmowa i ubezpieczona przesyłka kurierska
18). GRATIS 3 x losowy prezent
Kuurcze no kto by pomyślał, że nam się tam spodoba
Ida dzięki za opinię
mimka84, Ida, KasiaKwiatek, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
o zesz kurcze po dzisiejszym dniu na forum coraz bardziej sie cykam piatkowej wizyty tzn moja szyjka . LIWI trzymaj sie tam i lez jak najwiecej naprawde to pomaga.
FASIA no ja duzo dobrego slyszalam o tych baby design i od sprzedawcow i od znajomych.
Mnie najbardziej sie podoba ten dotty , zgrabny i kolorki ladne ale nie wiem czemu, jakos mi nie pasuja kropeczki dla chlopaka, a sa fajne szarosci, albo szary z niebieskim. -
nick nieaktualny
-
Bambi będzie dobrze! Musi być!
Nie widziałam tego Dotty na żywo. Natomiast był BD Lupo Comfort i wersja Husky zimowa i to właśnie jej kolorystyka i dobór materiałów no i dodatki nas urzekłya torba z zestawu jest tak fajna, że mogłabym ją nosić niekoniecznie do wózka
Podejrzewam, że Dotty i Husky różnią się tylko tapicerką, reszta jest taka sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 21:44
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak pokazałam koleżance x landera mojego w szoku była dzis
mowi ze ludzie tu bedą patrzeć sie na x landera bo nie znają nie ma tu
i mowi uważaj by ci ktos nie zarypał go gdzieś w centrum handlowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 21:50
Gosha lubi tę wiadomość
-