Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi pewnie, że męski a co

Natt mi się te wszystkie akcesoria na zimę przydadzą, bo w PL to nigdy nie wiadomo jaka zima będzie. Skoro dają to w zestawie to biorę, bo jak mam później dokupywać osobno tak jak w BJ to wychodzi mega drogo ..
Mąż pyta czy mi kasę przelać
hehehe
Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Iwonka w sklepie oglądaliśmy jasny beż z szarym ale na allegro spodobał nam się szaro-niebieski i szaro-czarny. Chciałabym uniwersalny, bo może w przyszłości nam się Hania urodzi

Lali fajny nie?
a wiesz jak się nim cudownie jeździ? Serio! Baaaardzo lekko, jakby płynął po podłożu, super podbija. fajnie się składa stelaż. Ahh
Bambi85, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
No fajny, zamykany kosz super i cena bardzo przyjaznaFasia wrote:Lali fajny nie?
a wiesz jak się nim cudownie jeździ? Serio! Baaaardzo lekko, jakby płynął po podłożu, super podbija. fajnie się składa stelaż. Ahh 
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fajnie, że Liloe już w domku
)
Lali no własnie jesli chodzi o stosunek ceny do jakości to jest świetny! Jak porównałam prowadzenie BD do XL to niestety ale Xl odstawiliśmy na półkę i więcej do niego nie wracaliśmy. To moje i męża odczucie, że prowadzi się go ciężej.
Bambi ten szaro-niebieski? No nam się bardzo podoba! Pasowałby ewentualnie dla dziewczynki?
Bambi85, Bambi85, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie gdybym mieszkała w Pl to też bym się zdecydowała na ten model Husky.
Te kropeczki są naprawdę delikatne a nie takie chamskie jak niektóre te wózki na których są wzorki. Zresztą ja nie będę ukrywała, że mam lekkiego pierd**olca na punkcie kropeczek.
Cały ślub organizowałam w ich motywie, nawet chłopowi bokserki w kropeczki kupiłam także jak dla mnie to zupełnie naturalne. 
Postaram się jednak namówić męża żeby w ciągu kilku dni mi złożył i się pochwalę zdjęciami.
Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Fasia a cenowo duza roznica w sklepie a na allegro??????????Fasia wrote:Iwonka w sklepie oglądaliśmy jasny beż z szarym ale na allegro spodobał nam się szaro-niebieski i szaro-czarny. Chciałabym uniwersalny, bo może w przyszłości nam się Hania urodzi

Lali fajny nie?
a wiesz jak się nim cudownie jeździ? Serio! Baaaardzo lkko, jakby płynął po podłożu, super podbija. fajnie się składa stelaż. Ahh 
-
iwonka1077 wrote:Fasia a cenowo duza roznica w sklepie a na allegro??????????
W sklepie opcja - spacerówka + gondola. Torba z przewijakiem, kocyk, termos na butelkę, śpiworek, wkładka do spacerówki, mufka i bodajże folia przeciwdeszczowa w cenie 1699zł. Na allegro niecałe 400zł więcej a mam fotelik maxi cosi cabrio fix z adapterami, do tego jakaś parasolka, moskitiera, pompka do kół i coś jeszcze. -
FASIA jakos w druga strone nie mam problemu, do dzieczynki wiele rzeczy mi pasuje, szaro niebieski wozek jak najbardziej, a z tym chlopcem mam problem no
.
Natt wiem ja tez widzialam je na zywo, faktycznie te kropeczki takie malutkie, delikatne, nie jakies wielkie kropy
W sumie jest szeroka kolorystyka tych dotty, nie tylko rozowo landrynkowe.
Wiem jutro jak pojade na badania, zajrze do wozkow, bo sa niedaleko i jeszcze podotykam. Takze nie martwcie sie o mnie jakby nie bylo mnie pol dnia
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:39
natt, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aha to sumie ok nie wiem po ile foteliki sa z baza itd
w sumie niezla oferta, a spacerowka szeroka dosyc jest ?????zmiesci sie dzieć w kombinezonie???
Fasia w sumie z szaro granatowy i szaro czarny najladniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:44
-
Bambi będziemy pamiętać, że robisz wózkową objazdówkę po mieście

Natt te kropeczki rzeczywiście są delikatne
ładny, też mi się podoba 
Iwonka maxi cosi cabriofix w sklepie kosztuje 599zł, na allegro 499zł + adaptery ale nie wiem w jakiej dokładnie cenie. Tak czy siak ten zestaw za 2026zł to mega fajna opcja
a jak się mój brat 1tys zł dokłada to już w ogóle 
Co do szerokości spacerówki to jest identyczna jak w XL xmove. Sprawdzaliśmy sobie
Moim zdaniem wejdzie tam dziecko w kombinezonie
co prawda nie mam porównania także mówie, że na moje ok jest ok. Sprawdzaliśmy wysokość siedziska i długość podnóżka. W XL xmove wychodzi podnóżek o jakieś 3cm dłuższy. Więc ogólnie ta spacerówka taka przyszłościowa się wydaje stąd też nasze zainteresowanie
iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Czyli mowicie ze nawet jakbym wziela dotty nie skrzywdze tym syna :>? kurcze bo w sumie to ja tez lubie kropeczki
napalilam sie , dobra jutro ide poogladac, po drodze kupie sobie paczki bo tez jest cukiernia, no jak cudownie wszystko zalatwie w jednym miejscu
iwonka1077, Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość