Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi pewnie, że męski a co
Natt mi się te wszystkie akcesoria na zimę przydadzą, bo w PL to nigdy nie wiadomo jaka zima będzie. Skoro dają to w zestawie to biorę, bo jak mam później dokupywać osobno tak jak w BJ to wychodzi mega drogo ..
Mąż pyta czy mi kasę przelaćhehehe
Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Iwonka w sklepie oglądaliśmy jasny beż z szarym ale na allegro spodobał nam się szaro-niebieski i szaro-czarny. Chciałabym uniwersalny, bo może w przyszłości nam się Hania urodzi
Lali fajny nie?a wiesz jak się nim cudownie jeździ? Serio! Baaaardzo lekko, jakby płynął po podłożu, super podbija. fajnie się składa stelaż. Ahh
Bambi85, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Lali fajny nie?
a wiesz jak się nim cudownie jeździ? Serio! Baaaardzo lekko, jakby płynął po podłożu, super podbija. fajnie się składa stelaż. Ahh
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fajnie, że Liloe już w domku
)
Lali no własnie jesli chodzi o stosunek ceny do jakości to jest świetny! Jak porównałam prowadzenie BD do XL to niestety ale Xl odstawiliśmy na półkę i więcej do niego nie wracaliśmy. To moje i męża odczucie, że prowadzi się go ciężej.
Bambi ten szaro-niebieski? No nam się bardzo podoba! Pasowałby ewentualnie dla dziewczynki?Bambi85, Bambi85, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie gdybym mieszkała w Pl to też bym się zdecydowała na ten model Husky.
Te kropeczki są naprawdę delikatne a nie takie chamskie jak niektóre te wózki na których są wzorki. Zresztą ja nie będę ukrywała, że mam lekkiego pierd**olca na punkcie kropeczek.Cały ślub organizowałam w ich motywie, nawet chłopowi bokserki w kropeczki kupiłam także jak dla mnie to zupełnie naturalne.
Postaram się jednak namówić męża żeby w ciągu kilku dni mi złożył i się pochwalę zdjęciami.Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka w sklepie oglądaliśmy jasny beż z szarym ale na allegro spodobał nam się szaro-niebieski i szaro-czarny. Chciałabym uniwersalny, bo może w przyszłości nam się Hania urodzi
Lali fajny nie?a wiesz jak się nim cudownie jeździ? Serio! Baaaardzo lkko, jakby płynął po podłożu, super podbija. fajnie się składa stelaż. Ahh
-
iwonka1077 wrote:Fasia a cenowo duza roznica w sklepie a na allegro??????????
W sklepie opcja - spacerówka + gondola. Torba z przewijakiem, kocyk, termos na butelkę, śpiworek, wkładka do spacerówki, mufka i bodajże folia przeciwdeszczowa w cenie 1699zł. Na allegro niecałe 400zł więcej a mam fotelik maxi cosi cabrio fix z adapterami, do tego jakaś parasolka, moskitiera, pompka do kół i coś jeszcze. -
FASIA jakos w druga strone nie mam problemu, do dzieczynki wiele rzeczy mi pasuje, szaro niebieski wozek jak najbardziej, a z tym chlopcem mam problem no
.
Natt wiem ja tez widzialam je na zywo, faktycznie te kropeczki takie malutkie, delikatne, nie jakies wielkie kropy
W sumie jest szeroka kolorystyka tych dotty, nie tylko rozowo landrynkowe.
Wiem jutro jak pojade na badania, zajrze do wozkow, bo sa niedaleko i jeszcze podotykam. Takze nie martwcie sie o mnie jakby nie bylo mnie pol dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:39
natt, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aha to sumie ok nie wiem po ile foteliki sa z baza itd
w sumie niezla oferta, a spacerowka szeroka dosyc jest ?????zmiesci sie dzieć w kombinezonie???
Fasia w sumie z szaro granatowy i szaro czarny najladniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:44
-
Bambi będziemy pamiętać, że robisz wózkową objazdówkę po mieście
Natt te kropeczki rzeczywiście są delikatneładny, też mi się podoba
Iwonka maxi cosi cabriofix w sklepie kosztuje 599zł, na allegro 499zł + adaptery ale nie wiem w jakiej dokładnie cenie. Tak czy siak ten zestaw za 2026zł to mega fajna opcjaa jak się mój brat 1tys zł dokłada to już w ogóle
Co do szerokości spacerówki to jest identyczna jak w XL xmove. Sprawdzaliśmy sobieMoim zdaniem wejdzie tam dziecko w kombinezonie
co prawda nie mam porównania także mówie, że na moje ok jest ok. Sprawdzaliśmy wysokość siedziska i długość podnóżka. W XL xmove wychodzi podnóżek o jakieś 3cm dłuższy. Więc ogólnie ta spacerówka taka przyszłościowa się wydaje stąd też nasze zainteresowanie
iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Czyli mowicie ze nawet jakbym wziela dotty nie skrzywdze tym syna :>? kurcze bo w sumie to ja tez lubie kropeczki
napalilam sie , dobra jutro ide poogladac, po drodze kupie sobie paczki bo tez jest cukiernia, no jak cudownie wszystko zalatwie w jednym miejscuiwonka1077, Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość