Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Dokładnie, Dotty to po prostu najnowszy model, ale jedynie z nową tapicerką, która ma fakturę w kropeczki, nic więcej. Ta znajoma była zdecydowana na BD Lupo Comfort, ale jak przyszło do zamówienia, to zdecydowała się na najnowszą kolekcję Dotty, bo ją kropeczki urzekły. Poza tym to ten sam wózek.
Dotty i Husky to dwa najnowsze modele bodajże z tego roku albo z końcówki zeszłegoWersja Husky różni się tylko akcesoriami zimowymi, lepszymi amortyzatorami żeby dawały radę w śniegu i grubszymi materiałami w samym wózku coby tak mrozku nie przepuszczały
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Justinka no przy dwulatku jest masakra. Ja od tygodnia oddaję mamie pod opiekę do 16, potem na trochę jesteśmy same, a później już jest mąż. Dobrze, że mam kogoś kto może się nią zająć, bo byłoby ciężko. Teraz juz na krążek jest za późno i zostaje tylko oszczędzanie się i leżenie. Ale jak po remoncie u Ciebie nic się nie zmieniło to tym bardziej super
Ja tyle że mam nianie 2x w tygodniu po 5h i tyle.. no i mąż wieczorami jest... teraz wyjątkowo mama bierze piątek wolny i jedzie do niej wraz z weekendem, więc będę mogła na spokojnie poprać, poprasować i się relaksować
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Mimka zobaczyłam zdjęcia i takie filmy to nie dla mnie
później po nocach nie śpię, bo się boję, że mnie jakieś alieny nawiedzą
Ida byliśmy w pon w Smyku w Turawa Park ale tam nic poza Bebetto i XL nie było. A w Karolince matulo ile wózków! I nawet są BJ City Mini
mimka84, Ida lubią tę wiadomość
-
pewnie obsuwy nie bedzie bo jestem pierwsza albo druga, ale i tak bedzie dluzsza wizyta bo z ktg. W sumie glupio sie umowilam bo tak wczesnie bede musiala jechac sama, a juz mi coraz gorzej sie jezdzi. Ale nie ma tego zlego, bo jak bedzie ok to umowilam sie z moja przyjaciolka na obiad i moze maly shopping.
No wiem ze te BD bardzo podobne. ale z tych dotty chyba najladniejsza kolorystyka Wiem ze to moj wymysl ze kropki nie dla chlopca. Tak samo be lupo i lupo comfort tez sa ok a z boku taki motylek : P tez nie dla chlopca - no straszna jestem. Tez kiedys ogladalismy kiedys tego husky ale potem po nim jakos zapomnialam. Musze sie mu jeszcze raz przyjrzec
.
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:natt a jaki kolor masz????????????????
Ja mam kolor numer 10. To ten taki ciemno szar. Na zdjęciach na stronie internetowej wygląda na taki brudny szary ale na żywo jest jaśniejszy i ładniejszy.
Husky jest prawie taki sam ale mi wersja zimowa niepotrzebna bo u mnie zima to maksymalnie -5 stopni.
Oczywiście już opierdzielilam męża, że przez niego nie mogę Wam podesłać zdjęć.Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
BAMBI nie zauważyłam w Huskym żadnych damskich elementów
IDA zdecydowanie więcej. Jak nie masz daleko (a w naszym mieście nigdzie nie jest daleko:P) to podjedź i sobie zobacz, może coś Ci wpadnie w oko. Czy drogo? Jak to w SmykuMi zależało żeby zobaczyć wózek na żywo, a zamawiać będę na allegro. Poza tym opcja bez fotelika w przypadku tego BD Husky w Smyku jest za 1699zł więc też nie jest źle
GOSHA ładny? Cieszę się, że Wam się podobacoraz bardziej mnie to przekonuje hihi
MIMKA zawsze do usług Kochana :*Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny