Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatek - widzisz jak Cię młody zaskoczył
Dzieci są pełne niespodzianek
Skąd ty masz tyle wód płodowych ja się pytam? ja się ze swojej 10 w 31 tygodni ucieszyłam a teraz zaczynam myslęc, że może było za malo?
Oczywiście znam normy i wiem, że przesadzam
Fasia - ja też się nie umiem zabrać za pranie, za nic nie umiem, wszystko odkładam jak tylko się daChciałam zrobić pranie i prasować w marcu, ale wczoraj moja teściowa mówi, żebym już zaczęła sobie wszystko prać. I mówię, że mam termin przecież na koniec marca to w marcu nie mogę? Zaczęła się śmiać i mowi, lepiej już pierz
NO i kuźwa teraz mam problem pranai ciuchów na głowiebo nie chce mi się tego robić bo i po co
jak nie wózek to teraz to!!!
O dziecko mi się budzi
Hwesta - nei pisz o plecach, bo mnie na samą myśl chce się płakać. Nigdy nie miałam problemów jeśli chodzi o sprawność a teraz czuje się jakbym byłą po 70Gdyby nei kręgosłup fruwałabym nad ziemią, ale nei dość że kręgosłup to rwa która powoduję że dosłownie czasami ciągnę nogę za sobą jak kulawa suka
bo przecież nei pies
to jeszcze ta kość łonowa która ostatnio dała spokój, ale trzy dni temu coś w niej strzeliło i w ciuuuuuuuul boli. Ale pomarudziłam :PPP
CC na życzenie? ja bym sobie tego nie zrobiła ten film mnie zniechęcił:
https://www.youtube.com/watch?v=2k0PcUtQUKYpowodzenia. Wole IGŁĘ W CIPCE NIŻ POROZCINANY I ZADRENOWANY BRZUCH
Mimka - zszywanie krocza bez znieczulenia - nie tyle MOŻLIWE co PRAKTYKOWANE w WIĘKSZOŚCI szpitali
OK NIE CHCE MI SIE ODNOSIĆ DO WSZYSTKIEGOidę tylko czytać
Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ahhh Dotty!!! Do dzisiaj żałuję że się na niego nie zdecydowałam ale to tylko i wyłącznie z uwagi na tapicerkę. Moim zdaniem BD i Jedo sa to porównywalne wózki, w podobnych cenach i w sumie zdecydowało zdanie męża, który się zakochał w tym kolorze co mamy.
Co do podbijania w BD to pamiętajcie, że w sklepie majtacie wózkiem na sucho. Bo w Jedo amory sa twardsze ale jak włożysz do środka ciężar okolo 5kg, powiesisz torbę i włożysz cos do kosza na zakupy to już pięknie się buja. Obawiam sie jak bedzie sie zachowywać baby design wypełniony w ten sposób. Pewnie dobrze ale czy nie bedzie za miekkie?
A tak w ogóle to dzień dobry! Mam trójeczkę z przodu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 07:43
misia83, Amy_, Lali, Aguś86, iwonka1077, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
Dobry
Amy odpuść sobie ostatnie 10 stron, bo tam znowu opis moich wozkowych poszukiwań
Może dziś wrzucę coś do pralki? Jak już będzie wyprane to trzeba będzie wyprasowac
Adk wydaje mi się, że jeśli jest dobra amortyzacja to wózek nie trzęsie na dziurach itd. Dla mnie ważne jest podbijanie, bo ja kurdupel jestem i takie cus w wózku pomaga mi go wepchnac np na krawężnik. Wiadomo, że w sklepie jest wszystko ładnie pięknie ale czytałam opinie i są bardzo dobre odnośnie prowadzenia. Jak będzie na żywo? Się okażeTy masz jedo? Jaki model? Gratuluję trójki!
-
Gosha - tak jak dziewczyny już napisały - masz super ogarnietą lekarkę
widać że trzyma rękę na pulsie
Rudzia cieszę się, że twoja panika była niepotrzebna :*
Liwi też problem z szyjkąale mamy epidemię szyjkową. Trzymajcie się dziewczyny i oszczędzajcie :*
Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Denerwuje mnie to, że przez to że pracuję w szpitalu dokladnie wiem jakie są "działania" położnych i lekarzy. Chciałabym tak wierzyć jak wy że nacięcie krocza to robią tylko kiedy trzeba
TAK NIE JEST
często nacinają krocze PROFILAKTYCZNIE żeby akcja długo nei trwała, i wcale nei dla dobra matki i dziecka tylko dla swojej wygody. często tną tam gdzie im się podoba a nawet w dwóch miejscach!!!mimka84 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Fasia widziałaś filmik z cesarką ktory wkleilam?
nie wiem co na nim jest i nie chce wiedzieć
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Hej, Adk przybij piatke tez mam 3 z przodu
Amy to ciecie mnie nie przestraszylo, bardziej przerazil mnie widok porodu naturalnego!! Az mnie trzesie jak to widze, skladam rece i dziekuje, ze istnieje cc bo nie zdecydowalabym sie na dzieci.
Fasia, Amy_, iwonka1077, lysinka, misia83 lubią tę wiadomość
-
Pragnę zaznaczyć, że mdleje przy pobieraniu krwi, a jak miałam założony wenflon to nie ruszalam ręką, bo się bałam ze sobie coś zrobię. Jeszcze coś byś chciała dodać :> mogę się tylko domyslic, że kogoś tam pewnie tną :>
Amy_, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Lali cięcie nie jest jest takie straszne, ale te kleszcze na głowie dziecka... niesmak. Ja wiem, że podobnie jest jak dziecko przeciska się przez kanał rodny i też jest z każdej strony uciskane, ale mimo wszystko jakoś mi się bardziej smutno zroibiło jak zobaczyłam to cc..
Mnie poród naturalny fascynujejuż się nie mogę doczekać
-
Fasia wrote:Pragnę zaznaczyć, że mdleje przy pobieraniu krwi, a jak miałam założony wenflon to nie ruszalam ręką, bo się bałam ze sobie coś zrobię. Jeszcze coś byś chciała dodać :> mogę się tylko domyslic, że kogoś tam pewnie tną :>
ale krwi nie ma prawie w ogóle Pipko
to nie oglądaj lepiej nie widzieć co nas czekachociaż ja wolę wiedzieć w razie w
-
Witam dziewczyny ...na słodko
W końcu nie muszę sie martwić ze zjem jednego paczka za dużo
Małemu sie tez coś należy , wiec już dwa od razu po śniadanku wpadły i czuje ze synusiowi smakowało
pozdrawiam ....ciężarówka czytaj pączuś
Amy_, Fasia, Lali lubią tę wiadomość