Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:JUstinka no nie żartuj że teraz poszłaś spać??? o maj god, chyba nie zamierzasz tak do rozwiązania?
)
a wstałam o 8 - na szczęście synek dął pospać
ale i tak ciężko było wstać.
Ja mam z kolei okropne bóle krzyża, zwłaszcza nasilają się po całym dniu, wczoraj pracując nie myślałam już o niczym tylko o bólu, taki był przeszywającya jeszcze jak na złość nie przygotowana na ciążę, nie było nic przeciwbólowego w domu odpowiedniego dla mnie
-
weronika86 wrote:cholera a ja nie mam zadnych objawow, nic a nic
Ja poza zmęczeniem i bólem piersi też żadnych innych objawów na razie nie mam. Ból brzucha powoli ustaje - wczoraj tylko kilka razy mnie złapało ale tak bardzo delikatnie dzisiaj już nie. -
Ja dzisiaj pojechałam do przychodni z zamiarem zrobienia HCG kolejnego i progesteronu ale pielęgniarka sprowadziła mnie na ziemię. Rodziła też niedawno i z własnego doświadczenia mówi że nie ma sensu niepotrzebnie się kłuć i narażać się na stres w oczekiwaniu na wyniki spokojnie czekać i nie męczyć siebie i dziecka i wiecie, myślę że miała rację, spokojnie czekać bo będzie dobrze
Ida, liloe lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Wiesz co, ja dzisiaj zanim poszłam na drugą betę też o tym myślałam. Że to za bardzo nie ma sensu. Niby chcę się uspokoić, bo będę widziała, że beta przyrasta, ale co jeśli nie będzie tak wysoka jak sobie to wyobrażam? Nic mi to nie da, a nie musi to oznaczać wcale nic złego. Nie powiem, stresuję się i tylko myślę co mogę zrobić, by się czymś zająć i przez tą godzinę do wyników nie myśleć. No ale trudno, zdecydowałam się, więc muszę to jakoś przeżyć. Kolejnej na pewno nie będzie. Za dużo nerwów, mimo wszystko.
Przyszłam oczywiście wcześniej, z betą koło 1000, bo do niej strasznie ciężko o terminy, to skierowała mnie na betę po tygodniu, potem po dwóch tygodniach i dopiero na wizytę. -
weronika86 wrote:cholera a ja nie mam zadnych objawow, nic a nic
a teraz z kolei doskwierają mi różne bóle i wcale się z tego nie cieszę
ale każda ciąża inna jest, nawet u tej samej kobiety
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Moja dzisiejsza beta 1596 mlU/ml
2 dni temu 616
Od dzisiaj luzuję
A mi dzisiaj jakos tak inaczej. Mam tak jakby gule w gardle
ciezko mi się przelyka sline... Uznaje to za początek mdlosci
w ogóle rano napisałam posta powitalnego ale widzę ze się nie zapisał.
Wiec jeszcze raz się z wami witam.: - )Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Wizytę mam w sobotę za tydzień o ile mi nie przełożą na poniedziałek. W pierwszej ciąży mdłości dopadły mnie dopiero po usg serduszkowym i były straszne. Jadłam tylko ziemniaki w każdej postaci. Na razie mdłości brak
a co do WC wiem już że będą wielkie rachunki za wodę, raz na pół godziny biegam
ja też dużo siusiam
może to głupio zabrzmi ale ja nie spłukuje za każdym razem tylko co 2 lub 3. Mocz mam bardzo blady i żadnego zapachu, zamykam klapę i do następnego czasu czekatylko że ja sama w domu siedzę więc może to inaczej
weronika86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
Ja w poprzedniej ciąży nie latałam do wc, noce całe przesypiałam bez pobudek, teraz póki co też tak jest
nie wydaje mi się abym częściej latała w ciągu dnia i niech tak zostanie
Co do guli w gardle właśnie dzisiaj mnie dopadłamam nadzieję, że nie będę miała mdłości, bo chyba to jest najgorsze ze wszystkich dolegliwości...
-
A ja właśnie umówiłam się na 1. wizytę na 18.08
już nie mogę się doczekać, a to jeszcze tyle czasu
Ale chce iść tak jak w poprzedniej ciąży
i powinno być już serduszko
bo to będzie 6t2d z tym że ja miałam wcześnie owu...
-
Ola89 wrote:A myślicie że w 5 tyg 3 dniu może być już coś widać?
Ja wczoraj według BBF miałam 5t+1d i nic nie było widaćIVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019