Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:I to jest też dobre podejście poniekąd. Niby chcemy wszystko widzieć i wiedzieć od razu, ale często jest jeszcze za wcześnie. I choćby matka miała stalowe nerwy, to i tak będzie myśleć...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Robotka - poprawiłam datę
Malinka1984 - Twoje imię, wiek matki/ojca, miejscowość, cykl starań, test/beta wynik, data następnej wizyty, rodzeństwo [imię, wiek],przeczucia co do płci
na ten moment tyleoczywiście podajesz co chcesz, nie wymagamy wszystkich odpowiedzi
-
dzień dobry Kwietniowe mamy:D
ja leciutko plamię ale się nie stresuję bo lekarz mówił że tak może być po badaniu, więc luzik:)
mi przed badaniem od razu powiedział że teraz nie szukamy serduszka a jedynie pęcherzyka:) więc się nie stresowałam w ogóle i jak zobaczyłam pęcherzyk to od razu się ucieszyłam:)
ciąża pojedyncza nie wiem czy mówiłam;) -
hej hej
super ze wasze wizyty ok 8tzn. kropki maja sie ok).
Robotka, mi tez kiedys gin powiedzial, ze po badaniu mozna troche plamic...
Ja wczoraj zrobilam ostatnia bete i oto wynik: 29.07 byl 3660 a wczoraj (czyli po 72 h) 9364 - sadze ze ok, bo beta od 1200 - 6000 podwaja sie co 96 godz. a po 6000 to i nawet wiecej czasu moze potrzebowac
wczoraj tez spr., ze z pierwszym synem w 5tc3 mialam 5600
wczoraj straszne mdlosci mnei dopadly - bleee az sie balam jescdzis tez troche mnei mdli. do tego przy mdlosciach mambiegunke - masakra
wczorj mielismy grilla ze znajomymi - jka mnie kusilo zeby powidziecmaz za to twardo, ze czekamy do 12 tc
dziwi mnie, bo w pierwszej ciazy od razu wygadal wszystkim
-
Beszka nie wiem czy to uwarunkowane Tym że to moja druga ciąża ale mój brzuch w ogóle wygląda jakbym sięsporo najadła wieczorem i przez cały dzień jest wydęty, a przecież nie jem bo nawet smaka nie mam. ciężko mi go juuż wciagnąć na płasko.
u mnie będzie ciężko utrzymać tajemnicę bo moja córa strasznie papla o dzidziusiu;) więc chyba muszę się pospieszyć-siła wyższa a chciałam poczekać, moze nie do 12 tygodnia ale do widoku serduszka:) -
Lwica, witamy i gratuluje
spokojnych tygodni
Robotka, a ile Twoja corka ma lat? Juz wie ze jestes w ciazy? My chlopcom jeszcze nie powiedzielismy.. Staramy sie pozytywnie myslec, ale co gdyby cos sie stalo? Jak im wyjasnic? Z drugiej str.moze powinnam pow. By mlodszy mnie nie meczyl by na rece go wziac....
Ja dzis nadal mam dziwne uczucie w brzuchu i lekka biegunkemam nadz.,ze z dzidzia bedzie ok
wczoraj hamburgera zjadlam i na niego zwalam problemy zoladkowe :p
-
Witajcie
Staraliśmy sie rok, od maja na ovu . To będzie nasze pierwsze dzieciątko:)
Jeszcze nie mam żadnych dokuczliwych objawów oprócz dużych wrażliwych piersi.
Wczoraj zauważyłam lekkie zmęczenie/ senność od razu po pracy ale nie wiem czy to wynik ciazy czy y całego tygodnia pracy za 2.5 osoby.
Jeszcze nie mam żadnej wizyty u lekarza...w poniedziałek coś ustale mam prywatna na sierpień tzn koniec sierpnia u innego lekarza.. Bo nie sadzilismy ze sie uda , maz był gotowy na badania nasienia w następnym tygodniu to tasak w wielkim skrócie
A jak u was to było dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 12:02
-
nick nieaktualny
-
Lwica witam
Jesteśmy obie przykładem że temp nie musi szybować w górę aby się zazieleniło
Gratulacje!weronika86, Lwica lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Ja przed chwilą wróciłam z mężusiem z rybek
o 6 już siedziałam nad jeziorkiem, chłodno było ale się czadowo spało na powietrzu
A w nocy po raz kolejny zauważyłam że kijanki nie lubią jak leżę na lewym boku
Liwi mi też się już cycki w staniku nie mieszcząale ja mam tylko C więc mogą sobie rosnąć
dla mnie to największy plus "skutków ubocznych" ciąży
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019