Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:Jakie słodziaki -jak ja juz dawno nie widziałam takich szczureczkow moja kotka w Polsce jest juz stara 16 lat i nie rodzi a moja kotka tutaj - nie moze juz miec dzieci;)
To jestes juz kocia mama)))
Lwica, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:pewnie jak bedzie wiekszy bedzie pchal mnie w strone piekarnika
gazowego oczywiscie hahahhaha
wyrzuca mnie z gminy zydowskiej za te zarty kiedys i za te kaszanke z rana dzisiaj
:D
Uwielbiam Cię za dystans i poczucie humoruporyczałam się ze śmiechu, przepraszam
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Uwielbiam Cię za dystans i poczucie humoru
poryczałam się ze śmiechu, przepraszam
no a co przeciez nie bede sie kiwac, na starosc pewnie mi odwali jak kazdej staruszcze..bede z tasakiem latac i obrzezywac na ulicy :d
hahahha
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Weronika żeby Ci się Sarah z wąsikiem nie urodziła za te żarty
Weź zostaw sobie Adolfanie oddawaj go
wystarczy tego
chcialabym go zostawic...ale syn musialby wziac na siebie obowiazki bo 7tyg malec i male dziecko? za maly dom teraz jest...no zobaczymy
-
nick nieaktualnydzieeeeeeen doooooooo bryyyyyyyyy
nie dam rady nadrobic wczorajszego dnia. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.
Werka te koty są przecudowne. dla mnie to najpiękniejsze stworzenia na świecie.
do zacałowania
wczoraj byłam u ginki. niestety dzisiaj muszę iść jeszcze raz na badanie bo nie podoba jej się ilość wód. szyjka już skraca się do porodu. jakos nie panikuję, nie czytam nic na ten temat w necie. co ma byc to bedzie. okaże się dzisiaj wieczorem. Po 21 mam Usg
Dzisiaj u nas świeci piękne sloneczko i nastraja mnie pozytywnie
Fasia widziałam, że wybraliście wózekwizualnie bardzo trafia w mój gust
Podoba mi się bardzo
Gratuluję - masz juz z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:05
weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale śliczne kociaki, nam też kiedyś kotka w domu rodziła 3sztuki były a że była trojkolorowa to jeden był szary, drugi biały w czarne latki a 3trojkolorowy w mamusie słodkie były,
Fasia jestem za beżowym wózkiem chyba bardziej do dziewczynek pasuje
Peggy nieźle z tą szyjka trzymaj się i faktycznie przez te szyjki nam się tu szpital robi powoli,większość dziewczyn leżąca, ajjjjj uroki ciąży
Mantissa już po obchodzie?daj znać co zdecydowali lekarze...Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWera moja starsza kotka została właśnie wzięta przez nas do domu jak się młodsza córa urodziła. Z przeznaczeniem dla starszej córki, żeby miała coś swojego do opieki i przytulania
została kocią mamą...i tak jest do dziś
a kocica stała się mamką, mruczeniem usypiała starszą, potem zajęła się młodszą...a niedługo czeka ją Miki
trzeba trzecie dziecko odchować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:10
CzaryMary, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Sto lat dla Malinki :* !!!
Peggy ehh az sie boje mojej wizyty, takie problemy szyjkowe na naszym watkutrzymaj sie dzielnie i zaciskaj nozki
Fasia widze, ze decyzja zapadla na bez superno i kocyk bedzie pasowal!
Weeeera jakie slodziaki!!
Ja spie w nocy jak zabita, serio nic mi nie dolega w nocy, moze dla tego, ze wstaje o 7 i caly dzien nie leze, klade sie o 24 do wyrka i zasypiam jak niemowle
My tez zamowilismy wozektak jak planowalam uzywany, kupiony z UK i teraz tylko czekac na przesylke, wrzuce zdjecia jak dojdzie w przyszlym tygodniu! Pewnie nie w Waszym guscie ale ja bylam w nim zakochana, Mamas&Papas Mylo. Mam juz spacerowke po corci tej firmy i bylam bardzo zadowolona. Zobacze jaka bedzie spacerowka tutaj ( z opinii bardzo dobra) to tą ktora mam sprzedam.
Fasia lubi tę wiadomość
-
mary lubie za koty nie za problemy szyjkowe...trzymam kciuki za usg..wiesz jak bardzo sie skrocila? i co dokladnie z tymi wodami nie tak?
ja za 20min wyjezdzam, mam przeglad samochodu..trzymajcie kciuki zeby przeszedl!!!!!!!!!!!!!!!!!Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Mary a ile tych wód masz?
nie chciała powiedzieć( to moja znajoma ), dlatego tez nie nalegałam. Prosiła mnie żebym przyszła do niej na dyżur do szpitala. tam ma dobry sprzęt i tam dokładnie oceni ta ilość wód. mam liczyć ilość ruchów małego. jak nie będzie się dłużej ruszał, to gnać na IP.
szyja skrócona z 4 cm do 2,5
Dziewczyny ja chcę kota!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:15
-
Lali wrote:Hej Dziewczynki
Sto lat dla Malinki :* !!!
Peggy ehh az sie boje mojej wizyty, takie problemy szyjkowe na naszym watkutrzymaj sie dzielnie i zaciskaj nozki
Fasia widze, ze decyzja zapadla na bez superno i kocyk bedzie pasowal!
Weeeera jakie slodziaki!!
Ja spie w nocy jak zabita, serio nic mi nie dolega w nocy, moze dla tego, ze wstaje o 7 i caly dzien nie leze, klade sie o 24 do wyrka i zasypiam jak niemowle
My tez zamowilismy wozektak jak planowalam uzywany, kupiony z UK i teraz tylko czekac na przesylke, wrzuce zdjecia jak dojdzie w przyszlym tygodniu! Pewnie nie w Waszym guscie ale ja bylam w nim zakochana, Mamas&Papas Mylo. Mam juz spacerowke po corci tej firmy i bylam bardzo zadowolona. Zobacze jaka bedzie spacerowka tutaj ( z opinii bardzo dobra) to tą ktora mam sprzedam.
Lali lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:nie chciała powiedzieć
( to moja znajoma ), dlatego tez nie nalegałam. Prosiła mnie żebym przyszła do niej na dyżur do szpitala. tam ma dobry sprzęt i tam dokładnie oceni ta ilość wód. mam liczyć ilość ruchów małego. jak nie będzie się dłużej ruszał, to gnać na IP.
Dziewczyny ja chcę kota!!!mam nadzieje,ze bedzie oki...ja nie mialam usg od 22tc..tu nie robia..szyjki nie badaja..nie wiem nic co sie dzieje...
moge ci przeslac w paczce jednego -
nick nieaktualny