X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka może to zapowiedź Twojego porodu - będziesz sobie leżeć i mruczeć a Sarah będzie w cudowny, bezbolesny sposób wychodzić na świat ! :D

weronika86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Jakie słodziaki -jak ja juz dawno nie widziałam takich szczureczkow moja kotka w Polsce jest juz stara 16 lat i nie rodzi a moja kotka tutaj - nie moze juz miec dzieci;)
    To jestes juz kocia mama :))))
    taaa ta menda jest plodna za nas wszystkie...4 cykle w rok...i to w takim wieku..ladacznica normalnie :D

Lwica, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    pewnie jak bedzie wiekszy bedzie pchal mnie w strone piekarnika :D :D :D gazowego oczywiscie hahahhaha :D wyrzuca mnie z gminy zydowskiej za te zarty kiedys i za te kaszanke z rana dzisiaj :D :D:D

Uwielbiam Cię za dystans i poczucie humoru :D poryczałam się ze śmiechu, przepraszam :P :P :P :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Werka może to zapowiedź Twojego porodu - będziesz sobie leżeć i mruczeć a Sarah będzie w cudowny, bezbolesny sposób wychodzić na świat ! :D
    jak bedzie taka wredna jak ja czy moj to bedzie rekoma jelit trzymac ;D hahha i nie pojdzie latwo :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Uwielbiam Cię za dystans i poczucie humoru :D poryczałam się ze śmiechu, przepraszam :P :P :P :P
    :D :D :D :D :D no a co przeciez nie bede sie kiwac, na starosc pewnie mi odwali jak kazdej staruszcze..bede z tasakiem latac i obrzezywac na ulicy :d :D :D hahahha

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:26

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika żeby Ci się Sarah z wąsikiem nie urodziła za te żarty :-P :-D
    Weź zostaw sobie Adolfa :-P nie oddawaj go :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:56

weronika86, Fasia, natt, Aguś86 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Weronika żeby Ci się Sarah z wąsikiem nie urodziła za te żarty :-P :-D
    Weź zostaw sobie Adolfa :-P nie oddawaj go :-D
    juz u matki wasik spory przy pcos :D wystarczy tego :D :D :D chcialabym go zostawic...ale syn musialby wziac na siebie obowiazki bo 7tyg malec i male dziecko? za maly dom teraz jest...no zobaczymy :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Werka Werka, co to z Ciebie wyrosło :P

Idę na jajecznicę, bo zostały mi dwa ostatnie jajka i jak ktoś mi je zje to będę zła !! :D a później kierunek poczta

Do później :*

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieeeeeeen doooooooo bryyyyyyyyy :)

nie dam rady nadrobic wczorajszego dnia. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Werka te koty są przecudowne. dla mnie to najpiękniejsze stworzenia na świecie.
    do zacałowania :)

wczoraj byłam u ginki. niestety dzisiaj muszę iść jeszcze raz na badanie bo nie podoba jej się ilość wód. szyjka już skraca się do porodu. jakos nie panikuję, nie czytam nic na ten temat w necie. co ma byc to bedzie. okaże się dzisiaj wieczorem. Po 21 mam Usg

Dzisiaj u nas świeci piękne sloneczko i nastraja mnie pozytywnie :)

Fasia widziałam, że wybraliście wózek :) wizualnie bardzo trafia w mój gust :) Podoba mi się bardzo :) Gratuluję - masz juz z głowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:05

weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary a ile tych wód masz?

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śliczne kociaki, nam też kiedyś kotka w domu rodziła 3sztuki były a że była trojkolorowa to jeden był szary, drugi biały w czarne latki a 3trojkolorowy w mamusie słodkie były,
    Fasia jestem za beżowym wózkiem chyba bardziej do dziewczynek pasuje
    Peggy nieźle z tą szyjka trzymaj się i faktycznie przez te szyjki nam się tu szpital robi powoli,większość dziewczyn leżąca, ajjjjj uroki ciąży
    Mantissa już po obchodzie?daj znać co zdecydowali lekarze...

Fasia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera moja starsza kotka została właśnie wzięta przez nas do domu jak się młodsza córa urodziła. Z przeznaczeniem dla starszej córki, żeby miała coś swojego do opieki i przytulania :-) została kocią mamą...i tak jest do dziś :-D a kocica stała się mamką, mruczeniem usypiała starszą, potem zajęła się młodszą...a niedługo czeka ją Miki :-P trzeba trzecie dziecko odchować :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:10

CzaryMary, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)
    Sto lat dla Malinki :* !!!
    Peggy ehh az sie boje mojej wizyty, takie problemy szyjkowe na naszym watku :( trzymaj sie dzielnie i zaciskaj nozki :)
    Fasia widze, ze decyzja zapadla na bez super :) no i kocyk bedzie pasowal!
    Weeeera jakie slodziaki!!
    Ja spie w nocy jak zabita, serio nic mi nie dolega w nocy, moze dla tego, ze wstaje o 7 i caly dzien nie leze, klade sie o 24 do wyrka i zasypiam jak niemowle :)
    My tez zamowilismy wozek :) tak jak planowalam uzywany, kupiony z UK i teraz tylko czekac na przesylke, wrzuce zdjecia jak dojdzie w przyszlym tygodniu! Pewnie nie w Waszym guscie ale ja bylam w nim zakochana, Mamas&Papas Mylo. Mam juz spacerowke po corci tej firmy i bylam bardzo zadowolona. Zobacze jaka bedzie spacerowka tutaj ( z opinii bardzo dobra) to tą ktora mam sprzedam.

Fasia lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jescze mary na dodatek no piątek trzynastego ......

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mary lubie za koty nie za problemy szyjkowe...trzymam kciuki za usg..wiesz jak bardzo sie skrocila? i co dokladnie z tymi wodami nie tak?
    ja za 20min wyjezdzam, mam przeglad samochodu..trzymajcie kciuki zeby przeszedl!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lali lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary a ile tych wód masz?

nie chciała powiedzieć :( ( to moja znajoma ), dlatego tez nie nalegałam. Prosiła mnie żebym przyszła do niej na dyżur do szpitala. tam ma dobry sprzęt i tam dokładnie oceni ta ilość wód. mam liczyć ilość ruchów małego. jak nie będzie się dłużej ruszał, to gnać na IP.

szyja skrócona z 4 cm do 2,5 :/

Dziewczyny ja chcę kota!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:15

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Hej Dziewczynki :)
    Sto lat dla Malinki :* !!!
    Peggy ehh az sie boje mojej wizyty, takie problemy szyjkowe na naszym watku :( trzymaj sie dzielnie i zaciskaj nozki :)
    Fasia widze, ze decyzja zapadla na bez super :) no i kocyk bedzie pasowal!
    Weeeera jakie slodziaki!!
    Ja spie w nocy jak zabita, serio nic mi nie dolega w nocy, moze dla tego, ze wstaje o 7 i caly dzien nie leze, klade sie o 24 do wyrka i zasypiam jak niemowle :)
    My tez zamowilismy wozek :) tak jak planowalam uzywany, kupiony z UK i teraz tylko czekac na przesylke, wrzuce zdjecia jak dojdzie w przyszlym tygodniu! Pewnie nie w Waszym guscie ale ja bylam w nim zakochana, Mamas&Papas Mylo. Mam juz spacerowke po corci tej firmy i bylam bardzo zadowolona. Zobacze jaka bedzie spacerowka tutaj ( z opinii bardzo dobra) to tą ktora mam sprzedam.
    mi sie mylo podoba, tez sie nad nim zastanawiam :D

Lali lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    nie chciała powiedzieć :( ( to moja znajoma ), dlatego tez nie nalegałam. Prosiła mnie żebym przyszła do niej na dyżur do szpitala. tam ma dobry sprzęt i tam dokładnie oceni ta ilość wód. mam liczyć ilość ruchów małego. jak nie będzie się dłużej ruszał, to gnać na IP.

Dziewczyny ja chcę kota!!!
    oj mary brzmi nieciekawie :( mam nadzieje,ze bedzie oki...ja nie mialam usg od 22tc..tu nie robia..szyjki nie badaja..nie wiem nic co sie dzieje...
    moge ci przeslac w paczce jednego :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chuj. Piątek trzynastego. Zadzwonili, wyniki do dupy. W środę mam się stawić w szpitalu.

Dzięki dziewczyny za uświadomienie mnie, nie spodzspodziewałam się, że taka głupota może wprowadzić tyle zamieszania.

‹‹ 2707 2708 2709 2710 2711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ