Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello jestem jestem tzn na chwile
Hwesta przeciez się wczoraj meldowalam :p Wizyta dzisiaj o 14 ale jak Was czytam boje się jeszcze bardziej echhh.
Peggy, Mary trzymajcie sie, jakos damy rade. Natt dobrze ze zrobilas te badania.
Fasia ja tez za bezem jesli jeszcze można głosować.
Malinka 100 lat!!!Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
Hej!
Witam się w 34 tc
Natt dobrze, że nam napisałaś o tych swędzeniach! W szpitalu będę Cię obserwować i w razie gorszych wyników zadziałają. Będzie dobrze!!!
Mary za Ciebie też trzymam kciuki, żeby wody wyrównały swój poziom, na szczęście ilość wód w ciągu doby się zmienia, więc może wczoraj na wizycie po prostu trafiłyście na ten czas, kiedy było ich mniej!
Ja już panikuję przed dzisiejszą wizytą!!! -
nick nieaktualnyHej, ooomatko co się dzieje... Ja to mam takie straszne sny dzis co zasnę to coś mi się złego śni:/ bambi przegapiłam chyba, ja mam wizytę o 18, nadrobię Was zaraz
Jezu mam cała mokra koszulkę z przodu... Zapomniałam wkładek laktacyjnych i mnie zalało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:52
-
hwesta wrote:Hej, ooomatko co się dzieje... Ja to mam takie straszne sny dzis co zasnę to coś mi się złego śni:/ bambi przegapiłam chyba, ja mam wizytę o 18, nadrobię Was zaraz
Jezu mam cała mokra koszulkę z przodu... Zapomniałam wkładek laktacyjnych i mnie zalało... -
nick nieaktualnyU mnie nie szyjka tylko badania wskazują na cholestaze. Najlepsze jest to, że to swędzenie wydawało mi się takie głupie że nawet nie chciałam o nim wspominać.
No nic... Mam się stawić na kolejne badania a potem zadecydują czy mnie zostawią czy co. Jakoś będzie dziewczyny. -
A dajcie spokój dziewczyna! Jak sie naczytałam to teraz chodzę i mi się wydaje, że mnie swędzi wszystko. Włącza mi się współodczuwanie!
żeby tylko moja szyjka trzymała z tymi łabędzimi
A tak na poważnie to życzę wszystkim dziewczynom z kłopotami dużo powodzenia! Najważniejsze są dobrze i szybko postawione diagnozy i odpowiednie postępowanie! A że wszystkie jesteście pod kontrolą lekarzy to maluszki będą piękne i zdrowe! Najwyżej urodzone trochę wcześniej czyli mniejsze czyli łatwiej wypchnąć! :*mf, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Adk genialne podejście!!! Ja czytając dziś opis 34 tc na belly wyczytałam, że maluszek urodzony teraz to już nie wcześniak, a dziecko urodzone przedwcześnie, czyli takie, które z wielkim prawdopodobieństwem, po narodzinach będzie funkcjonować jak dzidzia urodzona w termine
i to niech dla nas wszystkich będzie pocieszeniem!!!
A teraz idę zjeść śniadankoGosha, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wszystkie z was mialay juz robione ktg chociaz raz? kurwa ja juz 33tc ani szyjki nie mierzonej, ani ktg, ani nic dupa...mam w poenidzialek wizyte z fizjoterapeuta o to spojenie w szpiatalu..16ego lutego o 10.30 do 12.30...i z polozna dopiero 19ego lutego... osttania wzizyte u poloznej mialam 8ego stycznia...wydaje mi sie ze co 6 tyg to malo tym bardziej ze jak mam jakies pytania, cos mnie niepokoi to nigdy nie odbiera telefonu, oddzwania po 4hr
-
Tak lekarze liczą skończone
Ja juz się w pełni przedstawiłam na liczenie skończonych. I lekarka powiedziała, że w skończonym 36 to już jest zazwyczaj wszystko ok
Także hmm byle do skończonego 36 każda z nas dotrzymała
A ja mam Zuzię ze skończonego 35 i tyle że na początku strachu się najadlam, a teraz dziewczynka jak każda inna w tym wieku
Fasia, KasiaKwiatek, hwesta lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:wszystkie z was mialay juz robione ktg chociaz raz? kurwa ja juz 33tc ani szyjki nie mierzonej, ani ktg, ani nic dupa...mam w poenidzialek wizyte z fizjoterapeuta o to spojenie w szpiatalu..16ego lutego o 10.30 do 12.30...i z polozna dopiero 19ego lutego... osttania wzizyte u poloznej mialam 8ego stycznia...wydaje mi sie ze co 6 tyg to malo tym bardziej ze jak mam jakies pytania, cos mnie niepokoi to nigdy nie odbiera telefonu, oddzwania po 4hr
-
hwesta wrote:Ja jeszcze odliczam tydzień do 34 skończonego bo lekarze i tak skończone liczą i będę całkiem spokojna:) bedzie dobrze, dzis kolejna wizyta
i kolejna kasa wydana :p
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poczta i apteka zaliczona, teraz mechanik - Werka Ty przegląd, a ja jadę z samochodem męża bo rano się okazało, że ma kapcia ..
Co do ktg to miałam robione tylko, dlatego że trafiłam do szpitala i tam mi je robili. U mojej gin jeszcze ani razu. Chyba za wcześnie. Może na następnej wizycie ? Wiem, ze jak mały sie rusza to jest wsio ok
Jestem przerażona ilością szyjkowych problemów i tej całej cholestazy .. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny. Zaciskamy nogi i czekamy min. do 36 tygale tak serio to tak jak dziewczyny pisały - teraz dzieciaczki są już na tyle rozwinięte, że poradzą sobie gdyby tak się zdarzyło, że pojawią się na świecie
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja podaję zawsze tydzień, który mam na suwaczku. Tak samo liczy moja ginekolog i z tego co pytałam to Wasi lekarze również
czyli dokładnie te tygodnie w których jesteśmy
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:wszystkie z was mialay juz robione ktg chociaz raz? kurwa ja juz 33tc ani szyjki nie mierzonej, ani ktg, ani nic dupa...mam w poenidzialek wizyte z fizjoterapeuta o to spojenie w szpiatalu..16ego lutego o 10.30 do 12.30...i z polozna dopiero 19ego lutego... osttania wzizyte u poloznej mialam 8ego stycznia...wydaje mi sie ze co 6 tyg to malo tym bardziej ze jak mam jakies pytania, cos mnie niepokoi to nigdy nie odbiera telefonu, oddzwania po 4hr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:47