Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa ktg będę miała dopiero około terminu porodu, pytałam lekarki kiedy. A tak to mam usg co wizytę, takie mini - sprawdzenie położenia i czy serducho bije, a szyjkę paluchami co wizytę też. Przez to, że chodzę na nfz i prywatnie to wizyty wychodzą mi co 2 tygodnie. Następna 25.02.
lena90 lubi tę wiadomość
-
cześc dziewczyny 1,5 ha nadrabiłam od wczoraj od 12.00 mega produkcja
Robotka - super pokoik,
Fasia mi tez jak pozostałym podoba się bardziej beżowy
Liloe, Natt, Matissa trzymam za was kciuki dziewczyny żeby wasze maluszki jeszcze parę tygodni spokojnie mogły spędzic w waszych brzuszkach
Malinka - 100 lat z okazji urodzin
dziewczyny faktycznie codziennie jakieś niefajne wiadomości, mnie też coraz bardziej dokucza napinanie brzucha ( bezbolsne ) ale tylko w pozycji pionowej, leżac lub w półsiedząco jest ok, powiedziałam w poniedziałek lekarzowi , wg badania wszystko jest ok, troche działa grawitacja ale z wiekiem i kolejnymi ciążami mięśnie sa też trochę słabsze, dodał magnez 3 x dziennie i no spę w razie potrzeby, wizyty mam już co 2 tyg więc bieżąca kontrola jest
ja nie myśle inaczej jak tylko że będzie wszystko ok, musi byc mając starsze dzieci trudno byłoby leżec kilka tygodni w szpitalu, ( oczywiście gdyby było trzeba no to trudno starszaki czy z tatą z dziadkami sobie poradzą ale maluchowi w brzuszku to tylko my możemy pomóc, wiadomo )
wczoraj zjadłam gałkę lodów kawowych w orzeszkami laskowymi i 4 pączki, a dziś kupiłam lody jogurtowe z owocami lesnymi - w końcu
wczoraj na TLC pierwszy raz widziałam poród naturalny z bliżniakiami ( fakt 3 poród tej kobietki ) i powiem wam że u nas w Polsce to napewno byłoby cc, jedno ułożone główkowo a drugie miednicowo, nie zdecydowała się na czas na zzo a później jak chciała to już było za późno, powiem wam że mega wyzwanie pierwsze to moment i się urodziło a drugie jej lekarz w środku przekrecał, szok co urodzic jedno, klilka minut przerwy i kolejne skurcze i 2 poród - szacunek dla tej mamy a szczupła i malutka taka brzuszek tylko taka mała piłeczka, wzost z 155 cm.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fakt u nas z blizniakami robia cc raczej standardowo. Kolezanka w drugiej ciazy miała bliźniaki i też chciała rodzić sn. Dotrzymała je aż do 39 tygodnia, co rzadko się zdarza, ale i tak zrobili jej cc. Chłopaki miały jeden 3kg a drugi 3, 2 kg. Aż szok nosić te 6 kg
-
A ja mam dzisiaj podstepny plan, planuję zrobić kocie oczy i poprosić gin o zgodę na to, żebym mogła pójść jutro do kina
ciekawe czy mi pozwoli?!
Właśnie listonosz przyniósł mi koszulę, ta kupioną na porodówke, cz to znak, że mogę już rodzic -
nick nieaktualnyCześć
Witam 32 tygodniu.
Naskrobałyście od rana tyle że ciężko się odnieść do wszystkiego.
Dziś wizyta i coraz bardziej zastanawiam się czy ten piątek 13 to dobra data, no ale ja nie wierzę w daty i będzie. o 18.40 pewnie po zobaczę moją Martynkę
Dużo kobitek dziś wizytuje więc dawajcie znać
Werka oddawaj kociaki - kocham koty pięknie są umaszczone.
Fasia - wozek beż , atakuj zus bo robią sobie z Tobą niezłe jaja.
Kasia - mój mąż mnie ostatnio nazwał inkubatorem
Aaa i ta moja koleżanka co urodziła w 35tc może już wyjść ale mała jako wcześniak musi zostać, no i jeszcze żółtaczka się pojawiła ale lekarze są dobrej myśli i mówią że w nastepnym tygodniu powinni ich wypuścić.
OOO Ania się pojawiła, jeszcze dawno OLI nie widziałam i MłodejDamy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:04
Aguś86, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie
Przede wszystkim 100 lat MALINKA :*
Kurczę, wiem ze temat był poruszany juz tysiąc razy, ale tak jak myślałam na jutro maz mi zamówił ta wizytę u fryzjera... Ja sie tam boje rozjaśniać włosy... Faktycznie mam odrost na cała głowę bo nic w ciazy z nimi nie zrobiłam, ale nic sie nie stanie jak zrobię blond..? -
nick nieaktualnyGosha nic się nie stanie, tylko niech fryzjer wybierze dobrą farbę
Dziewczyny trzymajcie kciuki zjadłam po raz pierwszy serek wiejski - wcześniej w ciąży jak go jadłam to za każdym razem wymiotowałam wczoraj się przełamałam i kupiłam i teraz czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:25
CzaryMary, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Dzień dobry mamusie
Przede wszystkim 100 lat MALINKA :*
Kurczę, wiem ze temat był poruszany juz tysiąc razy, ale tak jak myślałam na jutro maz mi zamówił ta wizytę u fryzjera... Ja sie tam boje rozjaśniać włosy... Faktycznie mam odrost na cała głowę bo nic w ciazy z nimi nie zrobiłam, ale nic sie nie stanie jak zrobię blond..? -
weronika86 wrote:wszystkie z was mialay juz robione ktg chociaz raz? kurwa ja juz 33tc ani szyjki nie mierzonej, ani ktg, ani nic dupa...mam w poenidzialek wizyte z fizjoterapeuta o to spojenie w szpiatalu..16ego lutego o 10.30 do 12.30...i z polozna dopiero 19ego lutego... osttania wzizyte u poloznej mialam 8ego stycznia...wydaje mi sie ze co 6 tyg to malo tym bardziej ze jak mam jakies pytania, cos mnie niepokoi to nigdy nie odbiera telefonu, oddzwania po 4hr
Ja mam to samo, a w jakiej części uk mieszkasz..
Położna widze zadko, zadnych badań -
nick nieaktualny