Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A ja właśnie zobaczyłam ze mam 50 dni do porodu;) ale jaja
dzis na obiad serwuje kotlety mielone, zapraszam !! No nic... Muszę umyć włosy, dzis lekarz :p
hwesta lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia - gdzie szukałaś w naszym mieście koszul do karmienia/porodu? Gdzie ewentualnie mogłabym takie znaleźć?
Ida ja szukałam takich tańszych, bo i tak z nich korzystać nie będę. Byłam na Cytrusku, u Chińczyka koło Karolinki i w Galerii Ozimska. Poza tym normalne sklepy typu Auchan, Esotiq, C&A itd ale w nich niczego nie znalazłam. W Auchan były takie zwykłe kopertowe ale na tyle elastyczny dekolt, że można cyca wyciągnąćOgólnie ciężko, nie znalazłam niczego na mnie ale wiadomo, że ja wyjątkowy szczypior
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe ja piernicze co za głupia baba z tej ordynator !! BARDZO DOBRZE JEJ POWIEDZIAŁAŚ !! Wyobrażam sobie minę lekarzy i położnych stojących obok
brawo! Ja tym razem jak byłam w szpitalu to sobie sama brałam swoje leki wg zaleceń mojej lekarki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:06
liloe lubi tę wiadomość
-
mf wrote:Fasia - to Liloe miała sprzeczkę
Ehh pitoli mi się już wszystko
Jak będę w Namysłowie to wstąpię chociaż nie wybieram się w najbliższym czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:07
-
Dzien doby! Ja dopiero wstalam, ciezkie mam noce bo bol pod prawa piersia sie nasilil i teraz boli nawet przy lezeniu:( do tego Mala jest tak aktywna jak nigdy ciagle mi grzebie nozka w zebrach!!!
Tyle nadrabiania ze polowe juz zapomnialam cp napisac
MALINKA wszystkiego najlepszego!
FASIA dobry wybor wozeczka
Ogolnie chcialam wöasnie powiedziec ze ostatnio kolezanka mi wyslala zdj dzidzi jej kolezanki ktpra wöasnie urpdzila w 34 tyg z dzidzia wszustko dobrze a wyglada jak normalny donoszony noworodek! No sliczny
Wspolczuje Wam dziewczyny tych problemow szyjkowych
Ja mam juz tak popuchniete döonie i stopy ze niw trawiam w literki na tel co mnie wkurza strasznie
Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie wyboru mojego i męża co do wózka
)) Fajnie tak wiedzieć, że nie tylko nam się coś podoba ale innym również
)
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Mi dzis rodzice zrobili niespodzianke i jak wstalam na lozeczku lezalo to:
W tym sklepie z polskimi produktami kupili, niwstwty slonika juz nie bylo ale sowa tez pasuje bp przeciez bedziw drzewko z sowami na scianie
Juz työko wanienke mam do kupieniaFasia, CzaryMary, mimka84, sylvia007, mf, Aguś86, Ulka84, Ida, Robotka1, Gosha, Agusiek89, iwonka1077, KasiaKwiatek, Krysti, lysinka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzyszedł mój lambrekin
Uwaga! chwalę się
Przy okazji wstawiam foto mojej organizacji pielęgnacyjnej. Przy przewijaku, w szufladzie komody mam wszystkie szpargały potrzebne do pielęgnacji dzida
oWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:48
Fasia, Angela89, 8485, Rudzia, mimka84, sylvia007, Aguś86, Robotka1, Ulka84, MartaAlvi, Ida, Gosha, mantissa, Lali, Agusiek89, iwonka1077, KasiaKwiatek, Jaga, liloe, Krysti, lysinka, Bambi85, Amy_, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Mi dzis rodzice zrobili niespodzianke i jak wstalam na lozeczku lezalo to:
W tym sklepie z polskimi produktami kupili, niwstwty slonika juz nie bylo ale sowa tez pasuje bp przeciez bedziw drzewko z sowami na scianie
Juz työko wanienke mam do kupienia
Rudzia, dokładnie ten przewijak brałam tez pod uwagę. Stanęło jednak na miśku. Jeśli brakuje Ci już tylko wanienki to jesteś kochana GOTOWA!!
Fasia - merci beaucoupRudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia, CzaryMary, Aguś86, mf, MartaAlvi, mimka84, Ida, Angela89, hwesta, Lali, Agusiek89, iwonka1077, KasiaKwiatek, Bambi85, Amy_, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Mary ale piekny pokoik!!!
tam przy oknie masz te kulki swiecace? Ja tez chce takie kupic bo nie planuje żadnej lampki nad lozeczkiem
dziękuję Rudziatak, tam zamontowałam te cotton balls dają bardzo przytłumione światło - własnie o takie mi chodziło, żeby młodego jaskrawym i mocnym światłem nie wybudzać
Fasia - ten kocyk jest nieziemski!! Kolor jest the best !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:34
Fasia, Rudzia lubią tę wiadomość