Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia kocyk

Mary ale piękny marynarski pokoik:) ładny delikatny i dużo swiatla chyba wpada przez okno co?
Rudzia miła niespodzianka:)
Adk Ida kasiak tak tak ją okaz zdrowia z szyja labedzia:)
Właśnie mąż mnie wytargal na 4 km spacer:P padam!
Ale mam loda to sobie zjem:)
Fasia, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
I zamówiłam własnie wózek !!
jeszcze przewijak na łóżeczko i pościel od kokainy z allegro i chyba MAM WSZYSTKO ! 
W dwa dni wydałam prawie 3 tys zł
cios! 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:37
CzaryMary, mimka84, Ida, Gosha, Aguś86, iwonka1077, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Bambi85, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:MATOCOMP Kompresy jałowe 17 nitek 12 warstw 5cm x 5cm 3 szt. albo STERILUX ES Kompresy jałowe 17 nitek 8 warst 5cm x 5cm HARTMANN. Nie wiem czy jest jakaś różnica, czy tylko producent?
ja mam matcompa
jak pewnie większość 
Robotka - światła jest tam sporo. chociaż w planach maja przed oknem postawić jeszcze jeden blok więc będzie ciemno jak w dupie u murzyna
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:dziewczyny czy któraś z was kupowała już kompresy jałowe do przemywania kikuta pępowiny? Możecie coś polecić? Tyle tego jest na rynku...
Ja zamawiałam takie : Kompresy MEDICOMP, jałowe 5x5cm, 50 sztuk
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
ROBOTKA Twoj pokoik tez jest sliczny! Zapomnialam napisac
tp drzewko myslalam ze wieksze bedzie.. tzn u mnie wymiary sa podane i ono z tego co wymierzylam powinno byc duzo wyzsze.. jakie wymiary ma Twoje?
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:eeee tam, jaki cios?? Bogatemu wszystko wolno

No własnie, kto bogatemu zabroni
a teraz będę biedować przez najbliższe miesiące hehe
Niech no tylko ZUS mi kasę wypłaci
Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:I zamówiłam własnie wózek !!
jeszcze przewijak na łóżeczko i pościel od kokainy z allegro i chyba MAM WSZYSTKO ! 
W dwa dni wydałam prawie 3 tys zł
cios! 
Ja wczoraj wieczorem wydałam 2 tys zł to jest cios bo nie na dziecko a na rachunki boliiii :(Ale jak chce się mieć ciepło w dupkę to trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:46
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja wczoraj wieczorem wydałam 2 tys zł to jest cios bo nie na dziecko a na rachunki boliiii

O rany ... rachunki ? Współczuję ... mnie pociesza, że to na syna i to takie porządne rzeczy typu właśnie wózek, kocyk, materace, pościel itd.
Rudzia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda - młodzieniaszek ma u nas w sypialni kołyskę. kąpiele i przewijanie będą odbywac się w jego pokoju. hahah przynajmniej w teorii. W praktyce pewnie będzie wygladało to w ten sposób, że nasze łoże małżeńskie będzie służyło za przwijak
w ogole wiecie fajnie jest urzadzac te pokoiki ale tak naprawde to teraz jest ładnie, pięknie a po narodzinach to pewnie zamienią się w jeden wielki burdel na kółkach. ja chyba ten pokoik bardziej urządzałam dla siebie 
kulki przytargałam z Tajlandii. W Polsce tez ich pełno. Tylko że ja dałam w przeliczeniu na PLN 20 złotych a tu w Polsce kosztują koło 100 zeta
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niestety ogrzewanie mamy gazowe wiec w zimę boli to najbardziej.Fasia wrote:O rany ... rachunki ? Współczuję ... mnie pociesza, że to na syna i to takie porządne rzeczy typu właśnie wózek, kocyk, materace, pościel itd.
Nam wózek, fotelik i elektroniczną nianie z video fundują teściowie wiec trochę zaoszczędzimy.
Więc niech zima spada bo pójdę z torbami przez te rachunki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ja nie nawidzę tego dnia w miesiącu kiedy musimy zapłacić rachunki. wrrrrrrrrr
a wiecie, że u mnie 7,5 stopnia
Cuuuudnie
Ja też nie, a właśnie przyszedł jeszcze rachunek za prąd i za tv ;/ Więc kolejne 500 zł pójdzie...
U nas też cieplutko jest tak wiosennie a wczoraj widziałam dzikie gęsi więc wiosna idzie

[/url]