Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia kocyk
Mary ale piękny marynarski pokoik:) ładny delikatny i dużo swiatla chyba wpada przez okno co?
Rudzia miła niespodzianka:)
Adk Ida kasiak tak tak ją okaz zdrowia z szyja labedzia:)
Właśnie mąż mnie wytargal na 4 km spacer:P padam!
Ale mam loda to sobie zjem:)Fasia, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
I zamówiłam własnie wózek !!
jeszcze przewijak na łóżeczko i pościel od kokainy z allegro i chyba MAM WSZYSTKO !
W dwa dni wydałam prawie 3 tys złcios!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:37
CzaryMary, mimka84, Ida, Gosha, Aguś86, iwonka1077, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Bambi85, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:MATOCOMP Kompresy jałowe 17 nitek 12 warstw 5cm x 5cm 3 szt. albo STERILUX ES Kompresy jałowe 17 nitek 8 warst 5cm x 5cm HARTMANN. Nie wiem czy jest jakaś różnica, czy tylko producent?
ja mam matcompajak pewnie większość
Robotka - światła jest tam sporo. chociaż w planach maja przed oknem postawić jeszcze jeden blok więc będzie ciemno jak w dupie u murzynaUlka84 lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:dziewczyny czy któraś z was kupowała już kompresy jałowe do przemywania kikuta pępowiny? Możecie coś polecić? Tyle tego jest na rynku...
Ja zamawiałam takie : Kompresy MEDICOMP, jałowe 5x5cm, 50 sztukUlka84 lubi tę wiadomość
-
ROBOTKA Twoj pokoik tez jest sliczny! Zapomnialam napisac
tp drzewko myslalam ze wieksze bedzie.. tzn u mnie wymiary sa podane i ono z tego co wymierzylam powinno byc duzo wyzsze.. jakie wymiary ma Twoje?
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:eeee tam, jaki cios?? Bogatemu wszystko wolno
No własnie, kto bogatemu zabronia teraz będę biedować przez najbliższe miesiące hehe
Niech no tylko ZUS mi kasę wypłaci
Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:I zamówiłam własnie wózek !!
jeszcze przewijak na łóżeczko i pościel od kokainy z allegro i chyba MAM WSZYSTKO !
W dwa dni wydałam prawie 3 tys złcios!
Ja wczoraj wieczorem wydałam 2 tys zł to jest cios bo nie na dziecko a na rachunki boliiii :(Ale jak chce się mieć ciepło w dupkę to trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 13:46
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja wczoraj wieczorem wydałam 2 tys zł to jest cios bo nie na dziecko a na rachunki boliiii
O rany ... rachunki ? Współczuję ... mnie pociesza, że to na syna i to takie porządne rzeczy typu właśnie wózek, kocyk, materace, pościel itd.Rudzia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda - młodzieniaszek ma u nas w sypialni kołyskę. kąpiele i przewijanie będą odbywac się w jego pokoju. hahah przynajmniej w teorii. W praktyce pewnie będzie wygladało to w ten sposób, że nasze łoże małżeńskie będzie służyło za przwijak
w ogole wiecie fajnie jest urzadzac te pokoiki ale tak naprawde to teraz jest ładnie, pięknie a po narodzinach to pewnie zamienią się w jeden wielki burdel na kółkach. ja chyba ten pokoik bardziej urządzałam dla siebie
kulki przytargałam z Tajlandii. W Polsce tez ich pełno. Tylko że ja dałam w przeliczeniu na PLN 20 złotych a tu w Polsce kosztują koło 100 zeta
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:O rany ... rachunki ? Współczuję ... mnie pociesza, że to na syna i to takie porządne rzeczy typu właśnie wózek, kocyk, materace, pościel itd.
Nam wózek, fotelik i elektroniczną nianie z video fundują teściowie wiec trochę zaoszczędzimy.
Więc niech zima spada bo pójdę z torbami przez te rachunki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ja nie nawidzę tego dnia w miesiącu kiedy musimy zapłacić rachunki. wrrrrrrrrr
a wiecie, że u mnie 7,5 stopniaCuuuudnie
Ja też nie, a właśnie przyszedł jeszcze rachunek za prąd i za tv ;/ Więc kolejne 500 zł pójdzie...
U nas też cieplutko jest tak wiosennie a wczoraj widziałam dzikie gęsi więc wiosna idzie