Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MANTISSA tak tak mojemu kotku odrosły wąsiki:D już buszuje za muchami na ścianach na elewacji:D
RUDZIU moje drzewko to rozmiatr 170x160:) troszkę je ściskałam bo mam małą powierzchnię pokoiku i nie chciałam żeby wyszło olbrzymie, myślę że jest w sam raz:)
a ja nie wiem jakie mam kompresy. kupiłam kilka sztuk tylko w aptece do przemywania pępka i tyle:)
ciekawe właśnie jak to z tym ocentiseptem:) psikam i od razu wycieram czy psikam i zostawiam do wyschnięcia??
aaa i bardzo fajna rzecz mi się przypomniała ze SR. nie trzeba uważać w kąpieli na uszka dziecka:) można je normalnie zalewać wodązanurzać główkę spokojnie nie zważając na uszka:)
dzidziuś 9 miesięcy przecież w wodzie żyje
Rudzia, mantissa, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
GOSHA jeej bardzo to mile
a sie zawstydzilam <wstydnis> jeszcze wczoraj plakalam ze pewnie nikt mnie nie zechce po ciazy, milo jest wiedziec ze jako tako jednak wygladam jeszcze
FASIA ja wlasnie tez sie zastanawiam czy kupowac ten klin... widzialam ze dziewczyny klada dzidzie na te normalne poduszki tyle ze wyzej tak .. bez podusi to bym sie jednak tak bala ze np sie zaksztusi czy cos..Gosha, Fasia, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Rudzia ja nie mam żadnej poduszki dla synka. Nie chciałam kupować takich zwykłych, płaskich bo nie mam co do nich przekonania. Natomiast slyszałam o tych klinach. Ale widze, że dziewczyny stosują to dorzucam do zamówienia
Robotka własnie się zastanawiałam jak wąsy Twojego kociaka. Już kilka razy miałam o nie pytaćFajnie, ze odrosły!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
hihi FASIA boshhh mj kot jest taki kochany:D przychdzi, jak leżę na boku to sadowi mi się na brzuchu i łepek kładzie na cycach i mruuuuczy:D
młoda już jest tak do tego mruczenia przyzwyczajona że od razu reaguje na kotka:)
wieczorem jak na mnie albo na mężu zaśnie to cięzko już go dobudzić
dziś wyjątkowo pozwoliliśmy mu w nocy spać u nas na łóżku w nogach, byl taki grzeczny:)
jedyny problem jaki mam to taki że nauczyłam go torebkowego jedzenia;/ nie chwyci się karmy za chiny, ani wody....mleko mu daję nadal rozcieńczone jedynie wodą, ale jak dam za dużo wody to nie napije się franca.
fakt ma piękne błyszczące futerko no ale kurde, mógłby jeść jak poważny kot:)
aaaa jutro idę na zabawęmam zamiar sie wytańcować, pojeść sobie dobrze i wrócić koło 2 w nocy do domu:D
ja tam żadnego klina nie mam:) nie miałam przy córce i nawet nie wiem po co to się stosuje:)
mówicie że pod materac? a to nie można włożyć pod materac zwykłej podusi jakiejś małej żeby lekko podniosła materac??Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda u mnie w porządku nadal ☺ trzymam się dzielnie.
Aguś pytałaś...moja koleżanka urodziła dzisiaj 13 tego w piątek o 8.35 ☺ śliczna, zdrowa dziewczynka, 3 300 gr 10 pkt. Mamunia zadowolona, czuje się dobrze, od 11 już miała Marcelinkę ze sobą i karmiła cycusiem.
Idę nadrabiać bo nie było mnie 3 godzinki i mam 6 stron do przeczytania...a ciekawość nie pozwala mi ominąć ☺Aguś86, CzaryMary, Fasia, Ida, Gosha, liloe, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość