Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no czlowiek sie lepiej czuje jak mniej rzeczy do kupienia
mi zostala komoda na ciuszki, posciel od kokainyno i hustawka lezaczek, ale to w marcu chyba, i na koniec stanik jeszcze jeden do karmienia jak mi cyce podrosna bo widze ze stanik B miseczka zaczyna sie robic maly to pewnie C bede musiała kupić
-
mf wrote:Iwonka - Mans Eko 25kW ;)Do naszego końca ulicy właśnie nie jest podciągnięty gaz, więc trzeba było co innego myśleć. Piec mamy od grudnia- czyli od kiedy sprowadziliśmy się do Teściów - nasza pierwsza inwestycja w dom
i dla Julki, żeby nie marzła
a na butle z gazem niestety zbytnio nie mamy miejsca, i chyba bym sie niezbyt bezpiecznie czulaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:13
-
mf wrote:iwonka - tak, tak - na zasyp i normalnie
podajnik tłokowy wzięliśmy, bo są niby mniej awaryjne i można palić właśnie ekogorszkiem, miałem, pelletem i chyba brykietem węglowym
my póki co raz tylko korzystaliśmy z opcji palenia normalnie - jak nam się skończył chwilowo ekogroszek i też dał radę
troche drogi ale jak wsio mozna palic i dodatkowo na sama wode tez jest no zobaczy sie
awy jaka powierzchnie ogrzewacie???????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 16:22
-
nick nieaktualny
-
Lileo no to w gruncie rzeczy pozytywnie
Piękne te biustonosze Mitex! Ale nie dla mnieja potrzebuje rozmiar 100-105 E/F. Ciężko mi coś znaleźć. A to i tak rozmiar na teraz... Po porodzie to nie wiem co będę nosić
jak by któraś poszukując stanika dla siebie widziała też takie duże rozmiary to dajcie znać!
liloe lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:No ja wolę jak Julek jest nogami na dole, bo jak jest główka tak jak teraz to czuje parcie w pochwie jakby miał zaraz wyjść.. Jak wstaje to aż mi ciężko nie lubię tego uczucia..
moze sie przekrecil??????????
-
nick nieaktualnyOooooj jak fajnie
fryzjer zaliczony czuję się jak nowa
fryzurka lekka, włosy scieniowane, bardzo fajnie się układają. Potem zaliczyłam kosmetyczkę, mam śliczny, granatowy manicure i pedicure hybrydowy
Jak niewiele kobiecie potrzeba
misia83, Rudzia, iwonka1077, Robotka1, Fasia, Aguś86, Gosha, Krysti, Ida, Bambi85, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny