Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KAsiaK domyślam się jak musisz czuć taka odnowiona:D
ja idę coś z włosami zrobić końcem marca:) może hybrydy sobie strzelę pierwszy raz w życiu:D a co wolno mi:D
ale mąż mi zrobił dobrze:)
przyniósł pudełeczko truskawek i piękne duże soczyste i twarde jabłko:D sok leje się po brodzie:P
a na wieczorny seans Alwina i wiewiórki chipsy solone:P
p.s. japiec węglowy i niestety jak zdarzy się ze męża nie ma to węgiel muszę sobie sama przynieść z drugiego garażu jak mi braknie;/ ale luz, daję radę
gdyby nie to że na działce w ogóle nie mamy gazu to na pewno wybrałabym drugi raz piec gazowy...a tak to zostaje sielanka wiejska na całego;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 17:56
KasiaKwiatek, Krysti, liloe lubią tę wiadomość
-
Iwonka a synuś u Ciebie główką czy pupką na dole?
Mój właśnie odkrył jak fajnie jest sobie pokopać mamusi żeberka z prawej strony
KasiaKwiatek zazdroszczę takiej chwili dla siebiemam już duże odrosty i może jakoś z niedługo farbnę sobie włosy, ale w domku. Ja od lat farbuję się sama
Ostatnio zrobiłam zbyt jasny blond i teraz bardzo widać różnicę między kolorem naturalnym, a farbowanym więc tym razem wezmę coś ciemniejszego
Naleśniki posmażyłam i padam na pysk!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia moj od polówkowego dupka na dole na ostatniej w 29 tygodniu tez jakies dwie gule mam po bokach to moze dalej tak siedzi, ale najgorzej jak sie rozpycha, no dziec nie rozumie ze nie ma miejsca
hehew
no ja zmywac mialam ale plecki mi dzis doskwieraja wiec chyba poleza sobie jeszcze w zlewieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 18:06
Fasia lubi tę wiadomość
-
Mój w ciągu tygodnia jak miałam robione usg zmienił pozycje z pupkowej na główkową
Tak mnie okłada z prawej strony, że szok! Gorzej niż na filmiku, tzn kręci się tak jak na nim już od 15 minut. Naprawdę zaraz wyjdzie mi bokiem
Ja naczynia pozmywałam .. masakra! Takie rzeczy to już nie dla mnieiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Pojadlam dorsza a zaraz będziemy z siostrą lody wpierdzielac
ciężarne baby....
Ja właśnie skończyłam Grycan Tiramisusmacznego
iwonka1077, Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Pojadlam dorsza a zaraz będziemy z siostrą lody wpierdzielac
ciężarne baby....
a wlasnie przeciez ja mam lody w zamrazarceFasia, Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja marzę o domowych frytkach! Od półtorej godziny proszę męża żeby poszedł po ziemniaki... W końcu się wkurzyłam i zrobiłam sobie tosty to awantura bo on nie wiedział że już jestem głodna! No jak się kogoś o coś prosi przez 1,5h to znaczy że prosisz o to juz czy może być jutro!? Ludzie! Wybrał sobie najbardziej nieodpowiedni czas na rzucanie palenia. Do tej pory potrafiłam utrzymać swoje nerwy na wodzy ale z każdym kolejnym tygodniem ciąży jest mi coraz ciężej...
-
Aguś86 wrote:W sierpniu to będzie już w drugiej połowie ciąży
Porażka! A powiedziała, że jest w ciąży?
Tak ale nic to nie zmieniło. To lekarz bardzo oblegany w Gdańsku. Prywatnie by ją przyjął za 6 tygodni. Umowila się prywatnie do innego gina za 2 tyg.
Wizyta w sierpniu to jakiś żart. Ona najprawdopodobniej będzie miała termin na wrzesień lub październik