Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
Witam się po dwudniowej nieobecności. Z góry błagam o wybaczenie, ale nie jestem w stanie Was doczytać.
W środę i dziś miałam spotkanko z koleżankami i od razu człowiek się lepiej czuje, jak się ładnie ubierze umaluje....
Fasia, widziałam że wózek już zamówiony. Prawdę powiedziawszy, byłam przekonana że nie wybierzesz BJ, jest tyle pięknych wózków i w niższej cenie za zestaw.Lali lubi tę wiadomość
-
Robotka ale Twój kociak to jeszcze mały, bo moja prawie 5kg kluska jak teraz na mnie w nocy wchodzi to musze zrzucać i zasypia na mężu
Ona nauczona, że śpi u mnie na brzuchu więc jak tylko wyczai od siebie z legowiska, że leżę na plecach to chce na mnie wejść ale jej nie pozwalam z wiadomych względów.
Moja od dziecka pije tylko wodę. Czasem daję jej kilka kropelek mleczka. 24 na dobę ma suchą karmę, a rano jak wstaję daję jej saszetkę mokrej ale z tych lepszych, nie marketowych. Myślę, ze udałoby Ci się swoją przekabacić na inne jedzenie i picie ale może być ciężko
MISIA gdyby nie cena całego zestawu to byśmy brali. Super są BJ! Mężowi też się podobały i Summit x3 i City Elite. Gdyby chodziło o spacerówkę to bralibyśmy bez zastanowienia. No ale jednak padło na Baby Design. Zamówiony. Koło wtorku-środy powinien dojechaćmam nadzieję, że się sprawdzi
Mary zaciskamy kciuki razem z Julkiem!
-
mf wrote:My mamy piec na ekogroszek - więc nie mogę się przyrównać, ale porównując do znajomych, którzy mają mniejszy dom, to kasy na opał idzie nam mniej, niż im na gaz... a piec nam grzeje wodę i kaloryfery. Dodatkowo mamy jeszcze kominek z płaszczem na kaloryfery. Ciężko mi się było przestawić, bo ja właśnie dziecko bloku - ale na studiach 3 lata mieszkałam na stancji, gdzie był piec kaflowy, tam dopiero szkołę życia przeszłam
A co do kompresów też mam w koszyku te jałowe 5x5cm 50szt - to nie są gazy, a kompresy włókninowe, ale skoro są na rany, to myślę, że do pielęgnacji pępuszka też się nadadzą - grunt, że jałowe, nie? -
nick nieaktualnyDobra nadrobilam.
Mary pokój piękny. Morskie elementy cudne i ta biel z granatem! Przepiękny ☺
Koleżanka miała dziś cesarkę bo jej lekarz dziś miał dyżur. Pewnie też badania na spokojnie zrobili i stąd decyzja.
Ale mówię wam mała śliczna! Duża, zdrowiutka. Aż jej pozazdrościłam, że już może ją tulić ☺Lali lubi tę wiadomość
-
mf wrote:no właśnie my mamy taki piec, że może iść ekogroszek, może iść miał, może pellet i różne inne, a można też na ruszcie wodnym palić drewnem i grubym węglem. Zeżre wszystko!
-
Cześć Kochane:)
Przykro mi ze tyle z nas zalicza szpital.
Jeśli chodzi o szyjkę to chwale sobie pessar, samo zakładanie trwa kilka sekund nic nie boli a potem około 4 dni ciągnie podbrzusze i mogą lekkie skurcze się pojawić ale to nic strasznego.Piszę to aby się nie bać i w razie potrzeby zastosować.
Weronika piękne te kotki ale niestety mój pies by je zjadł... wariuje na widok kotów.
Ja też mam ciążę bezproblemowąco tam jedynie porażenie nerwu twarzowego w 16 tygodniu, cukrzyca ciążowa od 26 tyg, rozchodzenie spojenia od 23 tygod i skrócona szyjka w 28 tyg:)okaz zdrowia
Miłego dnia i jak zwykle duuuużo zdrowia dla Was i dla maluszków.
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:My to będziemy się kiedyś budować, bo działkę już mamy i na bank będziemy mieć piec z płaszczem, czy tam kominek. No i na gaz, no niby drogo, ale jednak to wielka wygoda. Poza tym przy dobrym ociepleniu nie schodzi go tak dużo.
Nie wyobrażam sobie chodzić do pieca z łopatą i dorzucać węgla