Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Fasia - czyli w Auchania czy u Chińczyka coś tam było z takich koszul? Na Cytrusku też?
Tak wszędzie tam coś było. Chińczyk i Cytrusek to głównie te z misiem zapinane na guziki po bokachIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:O tak, gaz najbardziej zabija. Wiem coś o tym. No i te pieprzone wspólnoty i fundusze remontowe
A człowiek niby u siebie...
Mary - pewnie masz rację z tymi pokoikami. W praniu to pewnie będzie wszędzie pełno pieluch, nie tak misternie ułożonych jedna przy drugiej, stos prania na fotelu i butelki czy smoczki na komodzie
Wszystkie kupiłyście już koszule? Ile macie? 3 do szpitala?
My mieszkamy w domku niby koszta czynszu odchodzą i remontowe ale tak naprawdę to studnia bez dna.
Ja mam 3 koszule, jedną zwykła bez możliwości karmienia i 2 takie do karmienia.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:O tak, gaz najbardziej zabija. Wiem coś o tym. No i te pieprzone wspólnoty i fundusze remontowe
A człowiek niby u siebie...
Mary - pewnie masz rację z tymi pokoikami. W praniu to pewnie będzie wszędzie pełno pieluch, nie tak misternie ułożonych jedna przy drugiej, stos prania na fotelu i butelki czy smoczki na komodzie
Wszystkie kupiłyście już koszule? Ile macie? 3 do szpitala?
ooo dokładnie - my chyba najwięcej płacimy na fundusz remontowy. przy czym w ogole przy naszym bloku nie jest nic robione
odnośnie koszul to mam 3 do szpitala. jedna normalna przed porodem, a 2 takie do karmienia. jak tylko przyjade do domu to nie zamierzam z nich korzystaćIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra kobitki, jeść serek wiejski mogę.
Teraz trzymajcie kciuki bo jadę do miasta po męża sama - od momentu kiedy się wywaliłam zawsze z kimś wychodziłam, dziś samotnie wyruszam w świat
No i powodzenia na wizytach i trzymajcie kciuki za moją wizytęIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
koorwa zeby samocbod przeszedl przeblad 320f na naprawy...fuck! jutro 580 za dom czynsz..w ponkedzialek 440 za studio...tylko sie jebnac na line
jeszcze dzwonila zona klienta ze nie dojedzie dzisiaj bo mial wyoadek przed praca jest biedak na intensywnej terapii..dzien straszny, nie wycbodze dzisiaj z domu!
-
Angela89 wrote:Oglądam to;/ Najgorzej że to decyzja bardziej tego jej faceta niż jej ;/
No właśnie nie widziałam początku i nie bardzo rozumiem, dlaczego ona oddała córkę.. Widziałam, że koleś wcale jej nie chciał((
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No właśnie nie widziałam początku i nie bardzo rozumiem, dlaczego ona oddała córkę.. Widziałam, że koleś wcale jej nie chciał
((
-
Werka piatek 13 ego
Fasia a jakie bedziecie miec u siebie ogrzewanie? My mamy gazowe w domu i za okres zimowy placimy ok. 1300 zl za dwa miesiace ale cieplo, ze boso chodzimy, Angela a jak u Was wychodza te rachunki za gaz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My będziemy mieć ok. 100m2. Styropian też mąż kupuje jakiś gruby podejrzewam, że również ok 20-25cm, okna 4-szybowe - na reszcie się nie znam. Jestem dziecko bloku, wszystko co z domem związane jest dla mnie nowością
Właśnie, dlatego chcemy kominek z płaszczem wodnym żeby grzać kaloryfery i wodę. No i w salonie będzie podłogówka, bo mamy otwarty sufitAguś86 lubi tę wiadomość
-
ANGELA znam ten bol... U mnie tez wczoraj faktura za prąd 500€ nie lubię
FASIA szalona, kto bogatemu zabroni! Ale masz juz wszystko wiec luz!
MARY pokoik cudnyyyy! Az mojemu pokazałam, ma to cos
RUDZIA zaczarowałas mojego meza, pokazałam mu Twoje zdjęcia z ostatniej sesji na FB, mowi ze jestes piękna kobieta! A on ma taki gust, ze podobam sie mu na ogol tylko jawiec jak co, oddaje super meza za półdarmo
A jeszcze propo tych kul...widziałam podobne w IKEA. A mój jak oczywiście zobaczył to zdjecie to sie spytał dlaczego kulki analne na ścianie u dziecka... FaceciFasia, CzaryMary, Rudzia, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Kupujecie poduszkę klin do łóżeczka dla niemowlaczka ? To w ogóle jest potrzebne czy to bardziej wymysł? Bo zamawiam przewijak i sprzedawca ma też te poduszki kliny to jak potrzebne to zamówię też
-
Gosha wrote:A jeszcze propo tych kul...widziałam podobne w IKEA. A mój jak oczywiście zobaczył to zdjecie to sie spytał dlaczego kulki analne na ścianie u dziecka... Faceci
Skąd oni biorą te pomysły? hahahha