Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
natt wrote:No i chuj. Piątek trzynastego. Zadzwonili, wyniki do dupy. W środę mam się stawić w szpitalu.
Dzięki dziewczyny za uświadomienie mnie, nie spodzspodziewałam się, że taka głupota może wprowadzić tyle zamieszania. -
nick nieaktualnyKur... Mary no żesz i Ciebie dopadło... Mam nadzieję, że na lepszym sprzęcie wyjdzie ok. Szyjka nie tak źle bo w sumie to nam się będą już skracać powoli, ale wody muszą być ok! Trzymam kciuki! A gdzie jedziesz do szpitala?
Edit
Ja pierdzielę no i Ty Natt... Nie mogę, chyba trzeba dzisiaj na zaszyć się w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:19
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:oj mary brzmi nieciekawie
mam nadzieje,ze bedzie oki...ja nie mialam usg od 22tc..tu nie robia..szyjki nie badaja..nie wiem nic co sie dzieje...
moge ci przeslac w paczce jednego
Werka, ja jakoś się tym staram nie stresować. Na tym etapie ciąży jestem już spokojna. Gdyby mojemu synowi już się w brzuszku nie podobało i nie czułby się tam komfortowo, to niech już przychodzi na świat. Jeśli dzisiaj okaże się rzeczywiście, że jest kiepsko z tymi wodami to pewnie zostawią mnie w szpitalu i podadzą sterydy na płucka. wierzę, że będzie dobrze
Werka jakbym nie miała alregii to bym wzięła od razu dwa kociaczki. żeby im się nie nudziłoKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Kur... Mary no żesz i Ciebie dopadło... Mam nadzieję, że na lepszym sprzęcie wyjdzie ok. Szyjka nie tak źle bo w sumie to nam się będą już skracać powoli, ale wody muszą być ok! Trzymam kciuki! A gdzie jedziesz do szpitala?
Edit
Ja pierdzielę no i Ty Natt... Nie mogę, chyba trzeba dzisiaj na zaszyć się w domu -
CzaryMary wrote:Werka, ja jakoś się tym staram nie stresować. Na tym etapie ciąży jestem już spokojna. Gdyby mojemu synowi już się w brzuszku nie podobało i nie czułby się tam komfortowo, to niech już przychodzi na świat. Jeśli dzisiaj okaże się rzeczywiście, że jest kiepsko z tymi wodami to pewnie zostawią mnie w szpitalu i podadzą sterydy na płucka. wierzę, że będzie dobrze
Werka jakbym nie miała alregii to bym wzięła od razu dwa kociaczki. żeby im się nie nudziłomasz alergie na kocia siersc czy wogole na siersc zwierzakow? cilulowato
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Mary lubię za uśmiechy, dobre nastawienie i rozsądek
Weronika też mnie czeka przegląd auta, ale w przyszłym tygodniu.
Dziś mam fryzjera...mam nadzieję, że mnie nie opierdzieli na lyso...
nie nie nie, tylko nie na łyso !! ja chyba w next week pojde i sobie jakaś grzywe zapodam. co roku w okolicy wiosny nosi mnie żeby na głowie coś wymodzićDobry znak! WIOSNA IDZIE
!! i niedługo będziemy tulić nasze rozdarte japki
KasiaKwiatek, sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylysinka wrote:KasiaK kiedyś powiedziałam fryzjerowi, że włosy na czubku głowy mi stoją jakoś niefajnie i żeby je krócej przyciął - wyszłam z jeżykiem na głowie
hahaha a po bokach długie?? no nieee
mf - jak nie musisz to nie wyłaź. ja już sobie odpuszczam, siedze w chacie na dupie i dobrze mi z tym ale ale to tylko dzięki Wam wariateczkiKasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędzie dobrze Babki, wiosna idzie, za niedługo będziemy dumnie spacerować z wozeczkami, tak na prawdę to już za chwilę... Tyle czekalysmy a tu proszę
i mimo tych problemów pocieszajmy się, że w tych tygodniach nasze dzieci są już bardzo silne i dadzą sobie radę co by nie było
Cd fryzjera...ja właśnie podetnę je bo już grubo za łopatki, wycieniuję i może jakaś delikatna grzywkaCzaryMary, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na tym forum robi się powoli forum szyjkowe
Trzymam za Was kciuki!
Malinka Happy Birthday
Mf a kiedy masz wizytę? Bo widzę po suwaczku, że lecimy tak samoJa mam we wtorek i aż się boję, że mimo leżenia z tylkiem szyjka poszła w dół
-
nick nieaktualny