X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    No i chuj. Piątek trzynastego. Zadzwonili, wyniki do dupy. W środę mam się stawić w szpitalu.

Dzięki dziewczyny za uświadomienie mnie, nie spodzspodziewałam się, że taka głupota może wprowadzić tyle zamieszania.
    nastepna? co sie kurwa dzisiaj dzieje! natt co jest nie tak? masz lezec w szpitalu czy na badania?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur... Mary no żesz i Ciebie dopadło... Mam nadzieję, że na lepszym sprzęcie wyjdzie ok. Szyjka nie tak źle bo w sumie to nam się będą już skracać powoli, ale wody muszą być ok! Trzymam kciuki! A gdzie jedziesz do szpitala?

Edit
    Ja pierdzielę no i Ty Natt... Nie mogę, chyba trzeba dzisiaj na zaszyć się w domu :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    oj mary brzmi nieciekawie :( mam nadzieje,ze bedzie oki...ja nie mialam usg od 22tc..tu nie robia..szyjki nie badaja..nie wiem nic co sie dzieje...
    moge ci przeslac w paczce jednego :D

Werka, ja jakoś się tym staram nie stresować. Na tym etapie ciąży jestem już spokojna. Gdyby mojemu synowi już się w brzuszku nie podobało i nie czułby się tam komfortowo, to niech już przychodzi na świat. Jeśli dzisiaj okaże się rzeczywiście, że jest kiepsko z tymi wodami to pewnie zostawią mnie w szpitalu i podadzą sterydy na płucka. wierzę, że będzie dobrze :)

Werka jakbym nie miała alregii to bym wzięła od razu dwa kociaczki. żeby im się nie nudziło :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Kur... Mary no żesz i Ciebie dopadło... Mam nadzieję, że na lepszym sprzęcie wyjdzie ok. Szyjka nie tak źle bo w sumie to nam się będą już skracać powoli, ale wody muszą być ok! Trzymam kciuki! A gdzie jedziesz do szpitala?

Edit
    Ja pierdzielę no i Ty Natt... Nie mogę, chyba trzeba dzisiaj na zaszyć się w domu :-(
    tez wolalbym nie wychodzic dzisiaj..ale kurwa ten przeglad dzisiaj mam i do roboty od 12.30 do 18.00...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Werka, ja jakoś się tym staram nie stresować. Na tym etapie ciąży jestem już spokojna. Gdyby mojemu synowi już się w brzuszku nie podobało i nie czułby się tam komfortowo, to niech już przychodzi na świat. Jeśli dzisiaj okaże się rzeczywiście, że jest kiepsko z tymi wodami to pewnie zostawią mnie w szpitalu i podadzą sterydy na płucka. wierzę, że będzie dobrze :)

Werka jakbym nie miała alregii to bym wzięła od razu dwa kociaczki. żeby im się nie nudziło :)
    fakt to juz 34tc..bedzie juz tylko dobrze :D masz alergie na kocia siersc czy wogole na siersc zwierzakow? cilulowato

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary, Natt dziewczyny co sie dzieje :(

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja sie pomalu zbieram juz..na 9 mam byc na przegladzie...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj nat :/ ehhh wydaje mi się,że u nas coraz częściej będą wyskakiwać takie informacje. oby było ich jak najmniej. ale koniec ciązy nie jest dla większości łatwy :/

Kasiula jadę na Madalińskiego.

• mf Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:26

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary lubię za uśmiechy, dobre nastawienie i rozsądek :-D
    Weronika też mnie czeka przegląd auta, ale w przyszłym tygodniu.
    Dziś mam fryzjera...mam nadzieję, że mnie nie opierdzieli na lyso... :-P

Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika kociaki przesłodkie :) Adolf wymiata :)

To chyba jakiś pechowy tydzień jest, codziennie coś nie tak
    Trzymam kciuki, będzie dobrze

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary lubię za uśmiechy, dobre nastawienie i rozsądek :-D
    Weronika też mnie czeka przegląd auta, ale w przyszłym tygodniu.
    Dziś mam fryzjera...mam nadzieję, że mnie nie opierdzieli na lyso... :-P

nie nie nie, tylko nie na łyso !! ja chyba w next week pojde i sobie jakaś grzywe zapodam. co roku w okolicy wiosny nosi mnie żeby na głowie coś wymodzić :) Dobry znak! WIOSNA IDZIE :)!! i niedługo będziemy tulić nasze rozdarte japki <3

KasiaKwiatek, sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaK kiedyś powiedziałam fryzjerowi, że włosy na czubku głowy mi stoją jakoś niefajnie i żeby je krócej przyciął - wyszłam z jeżykiem na głowie :)

KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie,mary też mam nadzieję że wieczorem okaże się że tych wód jest w normie, Natt i ty do szpitala no masakra jakaś, cieszylysmy się z 30 tygodni a tu same problemy wychodza powoli,ajjjjj

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    KasiaK kiedyś powiedziałam fryzjerowi, że włosy na czubku głowy mi stoją jakoś niefajnie i żeby je krócej przyciął - wyszłam z jeżykiem na głowie :)

hahaha a po bokach długie?? no nieee :)

mf - jak nie musisz to nie wyłaź. ja już sobie odpuszczam, siedze w chacie na dupie i dobrze mi z tym ale ale to tylko dzięki Wam wariateczki <3

KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no cała opitolona byłam
    Zmykam, bo joga mi się zaczyna :)

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze Babki, wiosna idzie, za niedługo będziemy dumnie spacerować z wozeczkami, tak na prawdę to już za chwilę... Tyle czekalysmy a tu proszę :-D i mimo tych problemów pocieszajmy się, że w tych tygodniach nasze dzieci są już bardzo silne i dadzą sobie radę co by nie było :-D

Cd fryzjera...ja właśnie podetnę je bo już grubo za łopatki, wycieniuję i może jakaś delikatna grzywka

CzaryMary, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Dziewczyny na tym forum robi się powoli forum szyjkowe :( Trzymam za Was kciuki!

Malinka Happy Birthday :)

Mf a kiedy masz wizytę? Bo widzę po suwaczku, że lecimy tak samo :P Ja mam we wtorek i aż się boję, że mimo leżenia z tylkiem szyjka poszła w dół :(

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:26

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś masz rację powinnyśmy się nazywać nie kwietniówki 2015 a " gęsie szyjki :)"

lysinka - joga?? szacun kobito!! ja nogi nie uniosę na wysokość 20 cm :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:43

Aguś86 lubi tę wiadomość

‹‹ 2708 2709 2710 2711 2712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ