X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    No i chuj. Piątek trzynastego. Zadzwonili, wyniki do dupy. W środę mam się stawić w szpitalu.

Dzięki dziewczyny za uświadomienie mnie, nie spodzspodziewałam się, że taka głupota może wprowadzić tyle zamieszania.
    nastepna? co sie kurwa dzisiaj dzieje! natt co jest nie tak? masz lezec w szpitalu czy na badania?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur... Mary no żesz i Ciebie dopadło... Mam nadzieję, że na lepszym sprzęcie wyjdzie ok. Szyjka nie tak źle bo w sumie to nam się będą już skracać powoli, ale wody muszą być ok! Trzymam kciuki! A gdzie jedziesz do szpitala?

Edit
    Ja pierdzielę no i Ty Natt... Nie mogę, chyba trzeba dzisiaj na zaszyć się w domu :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    oj mary brzmi nieciekawie :( mam nadzieje,ze bedzie oki...ja nie mialam usg od 22tc..tu nie robia..szyjki nie badaja..nie wiem nic co sie dzieje...
    moge ci przeslac w paczce jednego :D

Werka, ja jakoś się tym staram nie stresować. Na tym etapie ciąży jestem już spokojna. Gdyby mojemu synowi już się w brzuszku nie podobało i nie czułby się tam komfortowo, to niech już przychodzi na świat. Jeśli dzisiaj okaże się rzeczywiście, że jest kiepsko z tymi wodami to pewnie zostawią mnie w szpitalu i podadzą sterydy na płucka. wierzę, że będzie dobrze :)

Werka jakbym nie miała alregii to bym wzięła od razu dwa kociaczki. żeby im się nie nudziło :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Kur... Mary no żesz i Ciebie dopadło... Mam nadzieję, że na lepszym sprzęcie wyjdzie ok. Szyjka nie tak źle bo w sumie to nam się będą już skracać powoli, ale wody muszą być ok! Trzymam kciuki! A gdzie jedziesz do szpitala?

Edit
    Ja pierdzielę no i Ty Natt... Nie mogę, chyba trzeba dzisiaj na zaszyć się w domu :-(
    tez wolalbym nie wychodzic dzisiaj..ale kurwa ten przeglad dzisiaj mam i do roboty od 12.30 do 18.00...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Werka, ja jakoś się tym staram nie stresować. Na tym etapie ciąży jestem już spokojna. Gdyby mojemu synowi już się w brzuszku nie podobało i nie czułby się tam komfortowo, to niech już przychodzi na świat. Jeśli dzisiaj okaże się rzeczywiście, że jest kiepsko z tymi wodami to pewnie zostawią mnie w szpitalu i podadzą sterydy na płucka. wierzę, że będzie dobrze :)

Werka jakbym nie miała alregii to bym wzięła od razu dwa kociaczki. żeby im się nie nudziło :)
    fakt to juz 34tc..bedzie juz tylko dobrze :D masz alergie na kocia siersc czy wogole na siersc zwierzakow? cilulowato

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary, Natt dziewczyny co sie dzieje :(

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja sie pomalu zbieram juz..na 9 mam byc na przegladzie...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj nat :/ ehhh wydaje mi się,że u nas coraz częściej będą wyskakiwać takie informacje. oby było ich jak najmniej. ale koniec ciązy nie jest dla większości łatwy :/

Kasiula jadę na Madalińskiego.

• mf Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:26

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary lubię za uśmiechy, dobre nastawienie i rozsądek :-D
    Weronika też mnie czeka przegląd auta, ale w przyszłym tygodniu.
    Dziś mam fryzjera...mam nadzieję, że mnie nie opierdzieli na lyso... :-P

Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika kociaki przesłodkie :) Adolf wymiata :)

To chyba jakiś pechowy tydzień jest, codziennie coś nie tak
    Trzymam kciuki, będzie dobrze

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary lubię za uśmiechy, dobre nastawienie i rozsądek :-D
    Weronika też mnie czeka przegląd auta, ale w przyszłym tygodniu.
    Dziś mam fryzjera...mam nadzieję, że mnie nie opierdzieli na lyso... :-P

nie nie nie, tylko nie na łyso !! ja chyba w next week pojde i sobie jakaś grzywe zapodam. co roku w okolicy wiosny nosi mnie żeby na głowie coś wymodzić :) Dobry znak! WIOSNA IDZIE :)!! i niedługo będziemy tulić nasze rozdarte japki <3

KasiaKwiatek, sylvia007, Fasia lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaK kiedyś powiedziałam fryzjerowi, że włosy na czubku głowy mi stoją jakoś niefajnie i żeby je krócej przyciął - wyszłam z jeżykiem na głowie :)

KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie,mary też mam nadzieję że wieczorem okaże się że tych wód jest w normie, Natt i ty do szpitala no masakra jakaś, cieszylysmy się z 30 tygodni a tu same problemy wychodza powoli,ajjjjj

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    KasiaK kiedyś powiedziałam fryzjerowi, że włosy na czubku głowy mi stoją jakoś niefajnie i żeby je krócej przyciął - wyszłam z jeżykiem na głowie :)

hahaha a po bokach długie?? no nieee :)

mf - jak nie musisz to nie wyłaź. ja już sobie odpuszczam, siedze w chacie na dupie i dobrze mi z tym ale ale to tylko dzięki Wam wariateczki <3

KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no cała opitolona byłam
    Zmykam, bo joga mi się zaczyna :)

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze Babki, wiosna idzie, za niedługo będziemy dumnie spacerować z wozeczkami, tak na prawdę to już za chwilę... Tyle czekalysmy a tu proszę :-D i mimo tych problemów pocieszajmy się, że w tych tygodniach nasze dzieci są już bardzo silne i dadzą sobie radę co by nie było :-D

Cd fryzjera...ja właśnie podetnę je bo już grubo za łopatki, wycieniuję i może jakaś delikatna grzywka

CzaryMary, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Dziewczyny na tym forum robi się powoli forum szyjkowe :( Trzymam za Was kciuki!

Malinka Happy Birthday :)

Mf a kiedy masz wizytę? Bo widzę po suwaczku, że lecimy tak samo :P Ja mam we wtorek i aż się boję, że mimo leżenia z tylkiem szyjka poszła w dół :(

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:26

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś masz rację powinnyśmy się nazywać nie kwietniówki 2015 a " gęsie szyjki :)"

lysinka - joga?? szacun kobito!! ja nogi nie uniosę na wysokość 20 cm :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:43

Aguś86 lubi tę wiadomość

‹‹ 2708 2709 2710 2711 2712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ