Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale nie chodzi o wizyte, ja bym zadzwonila, powiedziala co i jak. Chodzi raczej o standardy postepowania ktore ciagle sie zmieniaja, powiesz ze nie chorowalas, ze mialas kontakt i ze czekasz na wynkiki przeciwcial. Moze jak bedzie dlugo czas oczekiwania na wyniki to i tak podaja na slepo _nie wiem, nie pamietam. Ja bym w ogole zadzwonila i zglosila ze jest tego typu problem
-
shimmer_lip wrote:Bambi kochana jak jestes to powiedz bo mi chyba ciaza pol mozgu zjadla
jak nomy sa od 0do 0,50 negatywny a od 0,60 w gore pozytywny a ja ma 0,100 to:
-to jest jak 0,1 czyli negatywny???, domyslam sie ze tez jakies wyniki przeciwcial ;P
Shimmer a myslisz ze ja mam "caly "mozg? wiesz jak mi sie ciezko mysli, pare miesiecy temu robilam pewne rzeczy mechanicznie a teraz, zawsze sie musze zastanowic dwa razy za nim Wam cos tu napisze, kurde az sie boje co bedzie jak wroce do roboty .
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:bambi po porodzie nasze mozgi wroca do normy tyle ze o dzieciach wiecej bedziemy mysleć
i wcale spektakularnej poprawy nie ma
MIMKA kuruj sie i nic sobie nie wkrecaj, musi byc dobrze i koniec kropkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 19:42
Anka1501, mimka84, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:tak wg mnie negatywny, cokolwiek tu interpretowalam
, domyslam sie ze tez jakies wyniki przeciwcial ;P
Shimmer a myslisz ze ja mam "caly "mozg? wiesz jak mi sie ciezko mysli, pare miesiecy temu robilam pewne rzeczy mechanicznie a teraz, zawsze sie musze zastanowic dwa razy za nim Wam cos tu napisze, kurde az sie boje co bedzie jak wroce do roboty .
wiesz pol lekarskiego mozgu to i tsk lepiej niinterpretacji wynikow
a wyniki toxoplazmozy
pierwszy byl 0,040, drugi 0,070 a trzeci 0,100 i zglupialam
DziekiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:11
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Co do terminu porodu to wiadomo, ze dziewczyny ktore mialy nie regularne miesiaczki to nie maja sie co sugerowac terminami z OM
ale te z nas ktore mialy regularne to wiadomo, ze termin z OM jest glownie brany pod uwage.
Na kolacje mam dzis lays ostre chilli i coca colebiedna mala, dzis ja karmie samym smieciowym jedzeniem.
-
Lali wrote:Co do terminu porodu to wiadomo, ze dziewczyny ktore mialy nie regularne miesiaczki to nie maja sie co sugerowac terminami z OM
ale te z nas ktore mialy regularne to wiadomo, ze termin z OM jest glownie brany pod uwage.
Na kolacje mam dzis lays ostre chilli i coca colebiedna mala, dzis ja karmie samym smieciowym jedzeniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:04
-
mimka84 wrote:Dziewczyny, czy mogłabym wypić Fervex??? Ma 500mg paracetamolu, na ulotce napisane że nie zaleca się stosowania w ciąży, ale to paracetamol.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:06