Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida wiem, że były ale ich nie zamawiałam
Termometru nie kupowałam żadnego. spróbujemy mierzyć zwykłym jak zajdzie potrzeba, a jak się nie sprawdzi to wtedy zamówimy jakiś bezdotykowy. -
nick nieaktualny
-
Angela wiem latwo sie mowi, ale musisz nastawic sie na jutrzejszy dzien pozytywnie, po cc latwo nie bedzie ale tez nie bedzie to koszmar. Nie podnos glowy po znieczuleniu juz, bo pozniej bedziesz miec migrene przez kilka dni w szpitalu. Martynka bedzie silna dziewczynka
a ten chlopczyk 40 tc i taki malutki? 6 paluszkow? Dziwne, ze lekarz nie widzial tego na usg.
-
Ale mi smaka na lody narobilyscie! Wredoty.
Ja już po obchodzie,standardowe pytanie: jak się Pani czuje, czy coś niepokoi i do widzenia.
Na kolację dziś zimna parowka. I któraś z was mówiła, że Rennie Fruit jest obrzydliwe, wcale nie jest.
Anka, ale numer z tym polpascem męża. Akurat teraz. A powiedz, nie robisz ns wszelki wypadek badania krwi czy cię wcześniej mąż przypadkiem nie zaraził, zanim objawy wystąpiły? Czy to się z krwi nie da albo jest mało prawdopodobne?
Angela, to który ty tydzień jesteś teraz wg om a który wg usg? Dobrze widziałam że 30?
W ogóle mój suwaczek chyba coś stoi, bo powinien być już 32+1 a dalej widzę 31+6. -
nick nieaktualnyu jednej raczki miał 6 w ogole malutki był w ogole połączenie ich ze mna najlepsze nie bylo bo co go przywozili to ja z nim plakalam. Wiem jakos cc sie nie boje bo może fakt ze bylam na nia nastawiona boje: sie najbardziej o mala wiem że jest duża ale sam fakt że to wcześniak i będzie malusia no i o kaplikacje ale wierze ze mam dobre geny, dzis babcia mi powiedziala ze urodzila ona syna mojego wujka w 7 miesiącu w domu ! chłop zdrowy jak koń
Aguś86, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzis jest 30tc i jeden dzień a wg usg 32tc ale wczoraj dr powiedziala że termin z usg nie przyspieszy mi porodu wiec najwazniejszy jest termin z OM nigdzie nie pytaja o date: porodu tylko o termin ostatniej miesiączki, ale w tym przypadku gdzie ja jestem bardzo ważne jest to że mala tak wyprzedzila termin ale dalej wszędzie jest wpisywane że jestem w 30 tc
-
Angela a jaka waga wg usg jest u Ciebie teraz?
Mój tata urodził się z wagą 1090 g i przetrwał więc się nie martw musi być dobrze, przeżyjesz sporo nerwów i niepokoju ale to jest wpisane w rodzicielstwo i już od początku ciąży matka się boi o swoje dziecko. Zobaczysz po porodzie będziesz silna jak lwica i niedługo będziesz miała małą w domku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny