Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie trzeba widziec porownanie zeby ocenic czy sie brzuch obnizyl. Jesli sie obnizyl to powinno Ci sie lepiej oddychac.
Angela a lekarze powiedzieli jaki byl powod tak wczesnego odwjscia wod? Jakas infekcja czy co? Moze dzis pisalas a ja przegapilam. -
Rudzia co to za nerwy? Nie pozwalam
Brzuszek jest niżej, jak wstawiłaś dwa zdjęcia to widać, że jest niżej, jakby kształt się też troszkę zmienił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 16:21
-
Przepraszam za nerwy ale taki jakis okres mam nerwowy teraz
poza tym ja roznice widze i nie chodzilo mi o to ze juz jutro bede rodzic tylko po prostu brzuch sie obnizyl bo czuje to no i widze.. jest tak bardziej wysuniety tez do przodu a wczesniej byl bardziej jak pilka.. i tyle
nie jestem wariatka wiem ze Sofii ma jeszcze duzo czasu i wcale jej siw nie spieszy tutaj.. wiem to
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Spoko, ja czasem też mam takie dni, że mnie wszystko dosłownie wkur**
hormony robią swoje. Pewnie nasze brzuszki będą się teraz zmieniać. Mój póki co rośnie dalej.. Aż się boję poniedziałkowych pomiarów
Dzidziolki niech siedzą jak najdłużejdo terminu jeszcze troszkę zostało
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wyjechał we wtorek ale się okazało, że ma polpasca i teraz nie chce wrócić do domu
w pon idzie jeszcze raz do lekarza i zobaczymy co powie. Nie wiemy jak długo będzie zarazal a już mi powiedział, że nie wróci póki nie będzie pewien, że mnie Juz nie zarazi
-
Anka1501 wrote:Fasia wyjechał we wtorek ale się okazało, że ma polpasca i teraz nie chce wrócić do domu
w pon idzie jeszcze raz do lekarza i zobaczymy co powie. Nie wiemy jak długo będzie zarazal a już mi powiedział, że nie wróci póki nie będzie pewien, że mnie Juz nie zarazi