Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida mam nadzieję, bo się wkurzyłam
Wrzuciłam drugą pralkę i jeszcze zostanie jedna i wszystkie ciuszki poprane
Torby do szpitala dla siebie nie pakowałam do tej pory, bo tam trzeba wszystko do porodu powrzucać, a ja do szpitala teraz co chwilę jeżdżę więc pewne rzeczy mi się nie przydadzą. Rzeczy dla Julka też nie szykuję, bo szpital zapewnia bieliznę dla noworodka także nie chcę brać swojej, skorzystam z tej szpitalnej. Przygotuję tylko na wierzch szuflady rzeczy na wyjście żeby mąż zabrał. Nie wiadomo kiedy urodzimy i jaka będzie pogoda więc na wierzch będą do wyboru różne kombinezonyRudzia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jak siedzę to muszę okrakiem, bo inaczej nogi uciskają mi brzuch i Julek mnie od razu kopie. Tak samo muszę być całkowicie wyprostowana, bo inaczej okłada mnie po żebrach. Ehhh kalectwo
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co Rudzia ja tak samo jak Liloe uważam - dziecko teraz więcej waży stąd też dół się wydaje pełniejszy. Ja mam takie samo wrażenie jak patrzę w lustro, że brzuszek jest nisko ale to chyba jednak waga dziecka. Zresztą od kilku dni boli mnie dół brzucha tak jakby właśnie mały na coś mi tam napierał
Nie martw się, wg mnie jest dobrzeładniutki!
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:A ja jak siedzę to muszę okrakiem, bo inaczej nogi uciskają mi brzuch i Julek mnie od razu kopie. Tak samo muszę być całkowicie wyprostowana, bo inaczej okłada mnie po żebrach. Ehhh kalectwo
Wróciłam w rosmanie są chusteczki nawilzane razem z pudełkiem za 3.79 jak by które js brakłoFasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Okej kazdy ma swoje zdanie.. ja roznice czuje i widze..
Troszkę pewnie jest niżej, ja odnośnie mojego brzucha też mam takie wrażenie natomiast uważam, że jeśli się obniżył to delikatnie i nie jest to jeszcze szykowanie się do poroduSofii jeszcze się na świat nie wybiera!