Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Z jednej strony dobrze, bo od osoby z półpaścem można zarazić się ospą jeśli się wcześniej nie miało. A Ty nie miałaś z tego co pisałaś. Ospe dorośli przechodzą gorzej niż dzieci, a ciężarne to pewnie tym bardziej. Poza tym pewnie bałabyś się co z dzidzią.
No właśnie bo tu nawet nie chodzi o mnie bo w razie czego bym przecierpiala ale ten lekarz, który go przyjął prywatnie twierdzi, że dla maluszka to bardzo niebezpieczne. Najgorszy czas to właśnie 3 trymestr a ponoć gdybym urodziła wcześniej to umieralnosc noworodka jest bliska 30%
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka kurcze przykra sytuacja, oby szybko wyzdrowial. Szkoda mi Twojego meza i Ciebie tez, ze bedziesz sama teraz.
My dzis musimy zainwestowac w zelazko niestety, bo to ktore mamy sie zepsulo. Taki prezent na walentynki
Ida ja zgage mialam tylko na poczatku, a od drugiego trymestru w ogole, ciekawe od czego to zalezy.Ida lubi tę wiadomość
-
Wyszorowałam się pod prysznicem, ogoliłam (matko Boska co za gimnastyka przy bobrze:D), włosy umyłam i czuję się jak nowo narodzona
Kawusia zrobionaKrysti częstuj się
Zgagi nigdy nie miałam więc nie wiem co to
A zamówić muszę - pościel od kokainy - wypełnienie (kołdra i poduszka) poszewki, ochraniacz do łóżeczka, prześcieradło, rożek i od innego sprzedawcy - przewijak, prześcieradła na przewijak, osłonki na sutki, poduszkę klin, termometr do wanienki.
Idę wieszać drugie pranie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 17:45
Krysti, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my dziś mamy w planach na Walentynki zaszyć się w łóżku pod kocem z chipsami, coca-colą i soczkiem oglądając jakiś film
Ciekawe tylko kiedy mąż wróci.. Może na 21 ściągnie do domu..Aguś86 lubi tę wiadomość