Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Fasia łap - http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/kontrola-zus-zakwestionowano-blisko-36,91,0,1712475.html
Ja nie mam wstrzymanego świadczenia, poza tym jestem na nim zasadnie, dlatego się nie boję, że mi go nie wypłacą tylko cholera strasznie dużo czasu im to zajmuje aby dać mi kasęJuż tydzień minął od kontroli, a na koncie PUE dalej cisza.. W pon będę do nich dzwonić.
Myślę, że jakby lekarz na komisji uznał, że jednak w ciąży nie jestem to by mi o tym powiedział
Ale dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:29
-
nick nieaktualnyJa właśnie zamówiłam wózek i fotelik u kolegi, glupia jestem bo zmienilam kolor bo kod byl cd 13 i przez ta 13 go nie wezme. Jak juz bede wiedzieć kiedy wyjdziemy: kupuje elektroniczna nianie z video i postanowiłam w tym przypadku że biore monitor oddechy kolezanka mi polecila tommee tippee
-
nick nieaktualnyale jest 13 granatowy z kremem wezme jasny niebieski z szarościa a co tam jak szaalec to szaleć kolega prawie o 300 zl nam z ceny opuscil mowi że wiecej może sie uda. Męża kierownik tez problemów nie robil od jutra ma urlop mial mieć go od wtorku ale udalo sie
hwesta, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Powiesiłam właśnie pranie i wiecie co? Jestem rozczarowana jakością ciuszków ze Smyka !! Kupiłam 5cio pak body na długi rękaw. Wrzucałam Wam - takie ładne szare, malutkie akurat na szczypiorka w rozmiarze 56 i co się z tym stało po praniu? Body jest skrócone na długość, zrobiło się strasznie szerokie po całości i w rękawach. No wygląda jak szmata ! 40 stopni wg zaleceń, prane na lewej stronie, na programie dziecięcym .. ehhh
zła jestem ... pierwsze pranie i takie coś?
-
nick nieaktualny
-
Mi brzuch stawiał się już wcześniej ale nie bolał, a wczoraj to był taki miesiaczkowy ból jak brzuch mi się napinal, rano znów bolało i dlatego pojechałam to sprawdzić. sama w sumie jestem zdziwiona tymi sterydami, no ale nie będę się klocic
powiedziałam tylko lekarce, że jeśli chcę mnie położyć tak tylko żebym se leżała to ja się nie zgadzam, ale jak powiedziała że dostanę sterydy to stwierdziłam że ok. Druga dawka o 24
ps. Pisanie na telefonie jest koszmarne
Ida, iwonka1077, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehhh no trudno ... to był najładniejsze bodziaki jakie kupiłam, mężowi się podobały, bo nie są takie dziecięce czyli w misie i inne pierdółki. Tylko szare, ze śmiesznymi napisami i dupa
(
Patrzcie jaki filmik znalazłam, dzidziola urodzonego w 31 tc)
https://www.youtube.com/watch?v=AZJMlcM6pgUNadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela nawet nie chce myśleć co Ty teraz przezywasz ale Martynka sobie świetnie poradzi, zobaczysz
Moja siostra z córkami juz pojechaly do domu, ja siedzę sama z synkiem. Nie wiem kiedy mój wróci do domu bo przez tego polpasca nie chce wracać ze względu na ciążę. Ja nigdy nie miałam ospy i lekarz nas nastraszyl, że na tym etapie to niebezpieczneshit
-
nick nieaktualny
-
Liloe popieram w 100%. Ja o tym wszystkim ciągle Wam piszę odkąd w 20tc trafiłam do szpitala z zagrożeniem poronienia .. U Was wszystkie objawy, które ja wtedy miałam były normalne, a u mnie świadczyły o szyjce która skróciła się do 9mm i zaczęła się rozwierać ..
Teraz Wam zaczynają się te objawy, które ja miałam 11 tygodni temu .. Przykro mi, że tak się dzieje. Wierzę natomiast, ze każda z Nas bez względu na to w którym tygodniu urodzi będzie mieć zdrowe dzieciątko !!hwesta, liloe lubią tę wiadomość
-
Ja bylam na zakupach kupilam biustonosz do karmienia najwiekszy jaki byl w Lindexie i jakos i tak idealnie jest dopasowany a chcialm ciut wiekszy.. ehh do tego upewnilam sie patrzac w lustrze ze opadl mi juz brzuch..pd kilku dni tak mi sie wydawalo i dzis mama potwierdzila.. ppzniej zdj wstawie... ale wydaje mi sie ze to nic takiegp juz chyba czas na opadanie co nie?
-
Torby nie mam spakowanej ale na dniach to zrobię, bo 23 lutego idę do szpitala na podanie sterydów dla Julka. Natomiast mam skompletowane wszystko co potrzebuję dla siebie i synka do szpitala i na pierwsze tygodnie życia.
Właśnie pierze się druga pralka ciuszkówJutro składamy łóżeczko. W pon dojdzie materac do niego i do kosza Mojżesza oraz przewijak na łóżeczko. Wtorek dojdzie wózek i nosidełko. Z końcem tygodnia pościel od kokainy (zaraz ją zamówię). Do dokupienia jeszcze mam majtki siateczkowe po porodowe i w zasadzie chyba mamy wszystko co będzie nam potrzebne na powitanie Julka na świecie
Psychicznie będzie mi lepiej jak już skompletuję wszystko i ciuszki będą czyściutkie
-
nick nieaktualny