Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mi pokazuje 49 dni do porodu!! Ale wiecie... Juz jak osiagnelam ten 33 ukonczony tydzien to jestem spokojniejsza, bo wiem, ze nawet jak zacznie sie taka akcja porodowa ktorej sie nie da zatrzymac to juz z dzidzia bedzie ok,prawda?
Dla fanek kotkow, patrzcie jaka sliczna torebkahttp://goshico.strefamarek.allegro.pl/goshico-torba-typu-kufer-folk-koty-39-23116.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 12:42
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta dobrze, że z Małą i szyjką wszystko ok!!!
Gosha mam pytanie do Ciebie, czy Ty masz nakaz leżenia takiego bezwzględnego???
Ja to chyba oszaleję, teoretycznie ginka pozwoliła mi wstawać tylko do toalety i na jedzenia, ale jak ja mam wytrzymać cały dzień w pozycji leżącej i to jeszcze w większość na lewym boku??? -
Ja moim chłopakom na jutro instrukcję spisze co mają poprac, w czym i w ilu stopniach + magiczna sciereczka na wszelki wypadek. I minimum, które muszą wyprasowac. Krok po kroku co i jak.
Mi wyjątkowo ciąża nie przeszkadzala, mogłam chodzić z brzuchem ile się da, wcale się nie dłużylo ale teraz pewnie będzie tylko gorZej.
Ja mam pakiet w orange 1 gb za 12 zł. Mam nadzieję, że na trochę starczy, prZerzuciłam się na Operę, bo ponoć kompresuje dane i można pobieranie obrazków wyłączyć. Normalnie kupuję za 5 zł 200 mb na miesiąc i z reguły zuzywam połowę bo w domu wifi. Tu niestety brak.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dostałam...dzwonek z napisem "pora na całowanie" i lizaka w kształcie serca
teraz mogę leżeć w sypialni i dzwonić jak księżniczka na służącego
MartaAlvi to dobrze, że zadziałają. Jesteś zaopiekowana to najważniejsze!
U reszty też trochę się uspokoiło i sytuacje opanowane jak na razie ufff...
Aaa Hwesta gratuluję decyzji! SN są SUPER...damy radę
Ja zaraz szykuję się na te śluby, bale gimnazjalne i wesela. Nie wiem ile dam radę wytrzymać ale plan jest, że do północy...
Ściskam Was, trzymać nogi razem i do jutra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 13:04
hwesta, mantissa, sylvia007, Fasia, Bambi85, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek dziekuje
byla to ciezka i dluga walka z sama soba, ale decyzja zostala podjeta i decyduje sie jednak na inflancka, chyba ze odpukac cos by sie dzialo wczesniej, to wiadomo-karowa bo maja lepsza opieke dla maluchow, ale nie przewiduje
KasiaKwiatek, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 Kochana juz jutro na swiecie powitasz swoja Martynke i jestem przekonana, ze wszystko bedzie dobrze!! Dzidziusie juz sa silne i duze, spokojnie nabierze masy w inkubatorze. Trzymam kciuki i badz silna!!! Dzisiaj dostaniesz sterydy na plucka jeszcze. Ja dobrze pamietam, ze ze Szczecina jestes? W ktorym szpitalu jestes?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 13:10
-
nick nieaktualnyAndzia! Co ja czytam ?! Trzymajcie się dziewczynki. Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki.
Ja wpadlam tylko na sekunde żeby powiedzieć ze wszystko u mnie ok. Ilość wód prawidlowa:-)
Trzymajcie się kobietki. Wracam w poniedziałek.
BuziakiFasia, Bambi85, Gosha, Jaga, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz, pewnie z jednej strony strach o Małą, a z drugiej radość, że ją zobaczysz. Trzymam kciuki za was obie dziewczynki, musi być dobrze, Malutka poleży sobie jakiś czas w inkubatorze, nabierze masy i siły. A lekarze chyba dobrze mówią, bo rzeczywiście infekcja przy braku wód to tylko kwestia czasu.
-
Dla pocieszenia jeszcze dodam, że ja jestem wcześniakiem urodzonym w 33 tc i to 29 lat temu!!! I oprócz alergii jestem okazem zdrowia, a wiadomo, że alergia wynikła z czegoś innego
Aguś86, hwesta, Fasia lubią tę wiadomość
-
Angela wczoraj chyba z 10 razy czytałam twój post bo uwierzyć nie mogłam.
Trzymam baaardzo mocno kciuki za Was :* :* Jesteście i będziecie dzielne oby dwie :*
Po modle się dziś za Martynkę aby wszystko w porządku przebiegło z twoją cesarką żeby malutka była cała i zdrowa :* całuje