Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Natt dlatego cieszę się, że mój dojdzie na dniach żeby się wyśmierdział
Iwonka ja mam nielimitowane do wszystkich, darmowe smsy do wszystkich i 1,5GB internetu i płacę chyba 35złWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:40
-
Fasia wrote:mój się zaoferował na jutro na składanie łóżeczka i na prasowanie ciuszków więc dziś je popiorę !
Iwonka na firmę są zawsze lepsze oferty
dobra sobie fuchę wzielaś włożyc pranie do pralkihehe
-
nick nieaktualny
-
Robicie jakies miłe niespodzianki dla swoich facetów? Nienawidzę Walentynek bo to takie... Amerykańsko-sztuczne, ale skoro on mi tego fryzjera zaoferował to ja co..? Najchętniej bym sie spać zaraz położyła... Moze jakies ciasto upiec czy cos? Ma ktoś jakiś pomysł?
-
nick nieaktualny
-
Mi sie nie chce wychodzić nawet dzisiaj ma żadne kolacje, moze zamówię dobre jedzenie w restauracji..? Albo nie, zrobię cos od siebie, jakies ciasto z truskawkami i bita śmietana bo od kiedy ja na diecie to nic w domu słodkiego nie ma
powinni sie chłopaki ucieszyć
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Pierwsza pralka ciuszków Julka włączona !!
Ja też mam większość w jasnych kolorach - biały, beż, krem, niebieski. Wrzucałam jak leci
Na Walentynki nie planujemy nic. Ja w domu, a mąż w drugim z remontem leci. Pogoda ładna więc trzeba korzystać, coraz dłużej jasno. Poza tym nie lubię tego "święta"weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha nie zaszkodzi, nie martw sie o nic, a Ty sie poczujesz na pewno duuuuuuzo lepiej jak sie upieknisz
Ja zaluje, ze zbojkotowalam to swieto bo teraz mi glupioale w sumie umawialismy sie, ze nie obchodzimy dzis tego swieta, ze jutro sobie pojdziemy gdzies na obiad bo dzis caly dzien syn meza u nas jest.
-
nick nieaktualnyJa tez powinnam dzisiaj farbe nalozyc , bo za tydzien urodziny maz wyprawia- pisalam o tym a rudy musi sie zmyc wiadomo... Ale nie chce mi sie, dostalam 13 pensje w koncu z poprzedniej szkoly i musze poszukac w necie kogos kto do domu mi przyjedzie zrobic pedicure i manicure
A tak wogole kupilabym bilety na musical, ale sa same marcowe poki co i troche sie cykam kupowac na marzec pozny jakies biletyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 12:26
-
Hej
Na ktg nie wyszły żadne skurcze, z małą wszystko ok. Szyjka nie jest wcale lejkowata i ma 2,6cm. wygląda lepiej niż ostatnio ale lekarka stwierdziła że jak na 31 tydzień to i tak średnia więc nie wiadomo czy do terminu da radę i na wszelki wypadek dają sterydy na pluckano trudno, przeżyje te 3 dni a przynajmniej będę spokojna
serdecznie, miłych walentynek!Aguś86, Gosha, Fasia, hwesta, KasiaKwiatek, Lali, Bambi85, iwonka1077, Ewelcia, Daisy lubią tę wiadomość