Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A propo ciśnienia ja z rana znowu szaleństwo 168/101, cukier po śniadanku 101!!! Zwiększyłam dawkę insuliny o 2 jednostki i od razu lepiej. Teraz siedzę u fryzjera... W kolejce
bez sensu wizytę miałam na 10:30 ale nie bede sie denerwować, jakies szaleństwo dzisiaj, wszyscy chcą byc piękni tylko jeden dzień w roku czy co?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha ty to masz biedna z tym cisnieniem:( Ja to bym padłą przy takim ciśnieniu, jak mi podskoczy do 130 na 80 to chodze po ścianach a co dopiero takie wysokie...ehhh
Krysti masz zapewne wylew w nodze , warto było o żylaka zadbać wcześniej. LEkarz gin nie dopytywał się o żylaki w ciąży?
Ja mam szlafrok co prawda ale używać go nie mam zamiaru bo poprostu nie lubie. W szpitalu nie nastawiam się na pokaz mody w moim wielorybim wykonaniu więc jak śmigne w koszuli przez korytarz do łazienki to chyb a nikt wielorybników nie będzie wzywał. A wole nie nakładać kolejnej warstwy ciucha na siebie w tych szpitalnych tropikach.
Stopien dojrzałości łożyska 1 na skale 4 stopniową. 2 stopien na tym etapie jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:03
hwesta lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny za linki i podpowiedzi zaraz obczaje i moze cos zamowie
Kristi ti wyglada jakby Ci sie krew wynaczynila, moze strzelil ten zylak ale zeby bolalo az tak, ze nie mozesz chodzic? a moze gdzies jeszcze jakis zakrzep masz, rzeczywiscie mozesz sprawdzic na ip jak tak mocno CI to dokuczaKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Gosha ty to masz biedna z tym cisnieniem:( Ja to bym padłą przy takim ciśnieniu, jak mi podskoczy do 130 na 80 to chodze po ścianach a co dopiero takie wysokie...ehhh
Krysti masz zapewne wylew w nodze , warto było o żylaka zadbać wcześniej. LEkarz gin nie dopytywał się o żylaki w ciąży?
Ja mam szlafrok co prawda ale używać go nie mam zamiaru bo poprostu nie lubie. W szpitalu nie nastawiam się na pokaz mody w moim wielorybim wykonaniu więc jak śmigne w koszuli przez korytarz do łazienki to chyb a nikt wielorybników nie będzie wzywał. A wole nie nakładać kolejnej warstwy ciucha na siebie w tych szpitalnych tropikach.
Stopien dojrzałości łożyska 1 na skale 4 stopniową. 2 stopien na tym etapie jest ok. -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:dzięki dziewczyny za linki i podpowiedzi zaraz obczaje i moze cos zamowie
Kristi ti wyglada jakby Ci sie krew wynaczynila, moze strzelil ten zylak ale zeby bolalo az tak, ze nie mozesz chodzic? a moze gdzies jeszcze jakis zakrzep masz, rzeczywiscie mozesz sprawdzic na ip jak tak mocno CI to dokucza -
hwesta wrote:Kiepsko się czuje w kościach i w całym ciele, jakbym kaca miała
wszystko boli po nocy , echhh uroki ciąży coraz weselej
Pamiętam jak się doczekać nie mogłyście brzuszków wystających , kopniaczków i motylków w brzusiu.... A Jaga Wam mówiła cieszcie się bo potem to już przyjemnie niestety nie jest.
Ja niby psychicznie byłam nastawiona na problemy z chodzeniem , przkładaniem się z prawej na lewą , ból wątroby bo mnie dziecko skopało, ból żeber rozciąganie i inne a jak teraz się wszystko dzieje to i tak płakac mi się chce i już mogłabym urodzić.hwesta, Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga no, do mnie dopiero niedawno dotarło ze trzeba bedzie urodzić
u mnie mała jeszcze z takich nieprzyjemnych rzeczy gmera mi jakby w szyjce czasem i to jest takie głupie uczucie, zgaga potworna do tego , zaparcia lub biegunki- zależy
niemoc ogólna i bóle pleców, tak myśle na co jeszcze się przygotować
I przyznaje- z tyg na tydzień gorzej ale już niedługo ;p ja za miesiąc bym chciała się rozpakowac, ale wiem, ze chcieć to ja sobie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:10
-
nick nieaktualny
-
Cholera nie zrobią mi mojego blondu, po ocenie włosa... Ale zaraz cos wymyśla
oddałam sie w ręce miłego pana
ktory chyba by wolał zeby to mój maz tu siedział za mnie... No nic, ładny popatrzeć moge
hwesta, Fasia, iwonka1077, natt, Krysti, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela trzymaj sie tam dzielnie :*
Iwonka możesz do mnie śmiało dzwonić
Ja mam pakiet 1,5gb internetu w telefonie i w zasadzie na moje siedzenie z Wami na telefonie to na miesiąc mi starcza z nawiązką
MF mam identyczną koszulę z pierwszego linka, który wrzucałaś - granatowa z szarą wstawką na biuście. Kupowałam na allegro za 25złiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Nie narzekaj , teraz będzie tylko gorzej:D
Pamiętam jak się doczekać nie mogłyście brzuszków wystających , kopniaczków i motylków w brzusiu.... A Jaga Wam mówiła cieszcie się bo potem to już przyjemnie niestety nie jest.
Ja niby psychicznie byłam nastawiona na problemy z chodzeniem , przkładaniem się z prawej na lewą , ból wątroby bo mnie dziecko skopało, ból żeber rozciąganie i inne a jak teraz się wszystko dzieje to i tak płakac mi się chce i już mogłabym urodzić.hehe a po porodzie zeszlo mi 7 od razu, ciekawe jak teraz bedzie .....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny