WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mf Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:31

Gosha, Krysti lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo ciśnienia ja z rana znowu szaleństwo 168/101, cukier po śniadanku 101!!! Zwiększyłam dawkę insuliny o 2 jednostki i od razu lepiej. Teraz siedzę u fryzjera... W kolejce :( bez sensu wizytę miałam na 10:30 ale nie bede sie denerwować, jakies szaleństwo dzisiaj, wszyscy chcą byc piękni tylko jeden dzień w roku czy co?! ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A i wyszedł wczoraj 2 stopień dojrzałości lozyska, ale to chyba ok na tym etapie już , bo nic dr nie mowil
    U mnie tez juz malo lozyska jest wpisane w ksiązeczce .Napewno normalne

• Gosha Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI to faktycznie... Ja bym chyba sprawdziła, nóg do góry dzisiaj nie zaciągniesz, a to przeciez te śmieszne walentynki ;)

Krysti, hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti to na tym żylaku co Ci kiedyś wyszedl
    No tak hwesta .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI to faktycznie... Ja bym chyba sprawdziła, nóg do góry dzisiaj nie zaciągniesz, a to przeciez te śmieszne walentynki ;)
    Nom :D faktycznie valentines day dzis <3

• Jaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ty to masz biedna z tym cisnieniem:( Ja to bym padłą przy takim ciśnieniu, jak mi podskoczy do 130 na 80 to chodze po ścianach a co dopiero takie wysokie...ehhh

Krysti masz zapewne wylew w nodze , warto było o żylaka zadbać wcześniej. LEkarz gin nie dopytywał się o żylaki w ciąży?

Ja mam szlafrok co prawda ale używać go nie mam zamiaru bo poprostu nie lubie. W szpitalu nie nastawiam się na pokaz mody w moim wielorybim wykonaniu więc jak śmigne w koszuli przez korytarz do łazienki to chyb a nikt wielorybników nie będzie wzywał. A wole nie nakładać kolejnej warstwy ciucha na siebie w tych szpitalnych tropikach.

Stopien dojrzałości łożyska 1 na skale 4 stopniową. 2 stopien na tym etapie jest ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:03

hwesta lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za linki i podpowiedzi zaraz obczaje i moze cos zamowie
    Kristi ti wyglada jakby Ci sie krew wynaczynila, moze strzelil ten zylak ale zeby bolalo az tak, ze nie mozesz chodzic? a moze gdzies jeszcze jakis zakrzep masz, rzeczywiscie mozesz sprawdzic na ip jak tak mocno CI to dokucza

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiepsko się czuje w kościach i w całym ciele, jakbym kaca miała ;) wszystko boli po nocy , echhh uroki ciąży coraz weselej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Gosha ty to masz biedna z tym cisnieniem:( Ja to bym padłą przy takim ciśnieniu, jak mi podskoczy do 130 na 80 to chodze po ścianach a co dopiero takie wysokie...ehhh

Krysti masz zapewne wylew w nodze , warto było o żylaka zadbać wcześniej. LEkarz gin nie dopytywał się o żylaki w ciąży?

Ja mam szlafrok co prawda ale używać go nie mam zamiaru bo poprostu nie lubie. W szpitalu nie nastawiam się na pokaz mody w moim wielorybim wykonaniu więc jak śmigne w koszuli przez korytarz do łazienki to chyb a nikt wielorybników nie będzie wzywał. A wole nie nakładać kolejnej warstwy ciucha na siebie w tych szpitalnych tropikach.

Stopien dojrzałości łożyska 1 na skale 4 stopniową. 2 stopien na tym etapie jest ok.
    Nie wlasnie nic nie pytal ! Ah zobacze co powiedzą

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    dzięki dziewczyny za linki i podpowiedzi zaraz obczaje i moze cos zamowie
    Kristi ti wyglada jakby Ci sie krew wynaczynila, moze strzelil ten zylak ale zeby bolalo az tak, ze nie mozesz chodzic? a moze gdzies jeszcze jakis zakrzep masz, rzeczywiscie mozesz sprawdzic na ip jak tak mocno CI to dokucza
    Sprawdze to smaruje ,antistax mam nie pomaga .Lepiej zbadac

• Jaga Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Kiepsko się czuje w kościach i w całym ciele, jakbym kaca miała ;) wszystko boli po nocy , echhh uroki ciąży coraz weselej ;)
    Nie narzekaj , teraz będzie tylko gorzej:D
    Pamiętam jak się doczekać nie mogłyście brzuszków wystających , kopniaczków i motylków w brzusiu.... A Jaga Wam mówiła cieszcie się bo potem to już przyjemnie niestety nie jest.
    Ja niby psychicznie byłam nastawiona na problemy z chodzeniem , przkładaniem się z prawej na lewą , ból wątroby bo mnie dziecko skopało, ból żeber rozciąganie i inne a jak teraz się wszystko dzieje to i tak płakac mi się chce i już mogłabym urodzić.

hwesta, Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia kochane <3

hwesta, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga no, do mnie dopiero niedawno dotarło ze trzeba bedzie urodzić :D u mnie mała jeszcze z takich nieprzyjemnych rzeczy gmera mi jakby w szyjce czasem i to jest takie głupie uczucie, zgaga potworna do tego , zaparcia lub biegunki- zależy ;) niemoc ogólna i bóle pleców, tak myśle na co jeszcze się przygotować :)
    I przyznaje- z tyg na tydzień gorzej ale już niedługo ;p ja za miesiąc bym chciała się rozpakowac, ale wiem, ze chcieć to ja sobie mogę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Piątek wczoraj był... Przyznaj się coś piła!? :D

Gosha, Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera nie zrobią mi mojego blondu, po ocenie włosa... Ale zaraz cos wymyśla ;) oddałam sie w ręce miłego pana :) ktory chyba by wolał zeby to mój maz tu siedział za mnie... No nic, ładny popatrzeć moge ;)

hwesta, Fasia, iwonka1077, natt, Krysti, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymaj sie tam dzielnie :*

Iwonka możesz do mnie śmiało dzwonić :D

Ja mam pakiet 1,5gb internetu w telefonie i w zasadzie na moje siedzenie z Wami na telefonie to na miesiąc mi starcza z nawiązką :)

MF mam identyczną koszulę z pierwszego linka, który wrzucałaś - granatowa z szarą wstawką na biuście. Kupowałam na allegro za 25zł :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Nie narzekaj , teraz będzie tylko gorzej:D
    Pamiętam jak się doczekać nie mogłyście brzuszków wystających , kopniaczków i motylków w brzusiu.... A Jaga Wam mówiła cieszcie się bo potem to już przyjemnie niestety nie jest.
    Ja niby psychicznie byłam nastawiona na problemy z chodzeniem , przkładaniem się z prawej na lewą , ból wątroby bo mnie dziecko skopało, ból żeber rozciąganie i inne a jak teraz się wszystko dzieje to i tak płakac mi się chce i już mogłabym urodzić.
    to jak ja czekalam tylko az zaczna dziewczyny narzekac ale musze powiedziec ze ja ciezej jakos sie czuje w tej ciazy pomimo ze to druga, a przytyłam mniej na tym etapie niz z córka, z nią dobilam do 17 kg :) hehe a po porodzie zeszlo mi 7 od razu, ciekawe jak teraz bedzie .....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt dzis mohito bez % sobie machnę, dobrze ze przypomniałaś :D

natt lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i tak zdaje sobie sprawę ze nie jest mi jakoś mega cieżko i złe , przytyłam tylko 7,5 kg póki co , a moja koleżanka ma +19 a ciąża tydzień mlodsza

‹‹ 2733 2734 2735 2736 2737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ