Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Hihi wercia ciekawe ile jeszcze tych kociakow wyrzuci ta twoja kocica
Aby u ciebie jakieś bliźniaki nie wyszły brzuch spory masz hihihihimam potwierdzone jedno sreduszko, jeden plod wiec prosze mnie nie dobijac!...jeszcze skurczybyk rosnie!
Amy_, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Czytam ale pisać nie mogę bo nie potrafie zebrać myśli. Wczorajszy dzień okazał się dosyć przygnębiający dla sporo z Was. A ja nie lubie i nie potrafie pocieszać zbytnio
Wera śliczne kociaki, moja ladacznica pewnie będzie rodziła razem ze mną bo głupia dupe sprzedała jak nic, brzuch każe sopbie masować jędza jedna.
Angela trzymajcie się tam. Oby jak najdłużej i oby wszystko było z małą ok.
Dziewczyny szpitalne trzymajcie się. Trzymam kciuki .
Mnie wczoraj brzuch bolał ale to był taki dziwny ból, oczywiście dostałam ataku paniki i ciśnienie mi skakało. Po godzinie się uspokoiłam i było ok.
Mnie ciągle męczy gdzie rodzić w razie WU i jak:( Natłukli mi do głowy ze SN napewno dla mnie jest za bardzo niebezpieczne i powinnam dać się pokroić.
No i boli mn ie często szczypiąco blizna po CC a to podobno nic dobrego nie wróży:(
-
moja to sie wali na potege jaga...co koty oddam to juz na niej koty siedza....no masakra i raz przypalam jak jeden na niej juz siedzial a 3 inne siedzialy i czekaly na swoja kolej! noooooo hahahhahahha
raz jak miala 8 sztuk to mialam 4 pary roznych kolorow..samiec-samiczka czarno-biale..samiec-samiczka szare w paski...samiec samiczka-3 kolory...i samiec samiczka rude4 ojcow jak nic
iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Hej kochane
Czytam ale pisać nie mogę bo nie potrafie zebrać myśli. Wczorajszy dzień okazał się dosyć przygnębiający dla sporo z Was. A ja nie lubie i nie potrafie pocieszać zbytnio
Wera śliczne kociaki, moja ladacznica pewnie będzie rodziła razem ze mną bo głupia dupe sprzedała jak nic, brzuch każe sopbie masować jędza jedna.
Angela trzymajcie się tam. Oby jak najdłużej i oby wszystko było z małą ok.
Dziewczyny szpitalne trzymajcie się. Trzymam kciuki .
Mnie wczoraj brzuch bolał ale to był taki dziwny ból, oczywiście dostałam ataku paniki i ciśnienie mi skakało. Po godzinie się uspokoiłam i było ok.
Mnie ciągle męczy gdzie rodzić w razie WU i jak:( Natłukli mi do głowy ze SN napewno dla mnie jest za bardzo niebezpieczne i powinnam dać się pokroić.
No i boli mn ie często szczypiąco blizna po CC a to podobno nic dobrego nie wróży:( -
nick nieaktualny
-
Werka i to jest własnie to , że jeden gin mówi mi , że pod żadnym pozorem mam nie pozwalać sobie na SN a drugi u którego byłam w czwartek prywatnie mówił , że wszystko się okaże przed 38 tyg i wtedy mi powie czy mogę spróbować. I w sumie jestem gotowa na CC ale to sn mi chodzi po głowie , tylko ze mi sie chyba jednak ta blizna rozchodzi i zaczynam panikować bo mam jeszcze do terminu 10 tygodni:(
Twoja kocica to niezła latawica , powiedz jej żeby chociaz jakieś drobne opłaty brała za to bzykanko to jeszcze na czynsz zarobi:P
Moja była raz kotna miała 3 szt i mieliśmy ją wysterylizować ale jak zwykle coś. Teraz napewno pójdzie pod nóż nie odpuszcze:)Amy_ lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Mam niskie ciśnienie- 80/55 a puls 100 prawie, czuje jak mi serce wali, skąd to się bierze??
Przy niskim ciśnieniu serce będzie biło szybciej bo nabija ciśnienie czyt podnosi. Ja niestety z niewiadomych przyczyn mam tak , że moje serducho jak mam za niskie ciśnienie to zaczyna wariować i podnosi się do 110- 120 uderzen na minute. Wtedy skacze mi ciśnienie i po godz dwóch się wszystko uspokaja.
Podobno niskociśnieniowcy tak mają , że puls wysoki.Amy_, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Angela trzymaj się Kochana
wierzę, że dacie radę. Nie masz skurczy więc lekarzom może się udać całkiem długo wstrzymywać poród
Krysti odstawilas magnez...bierz więcej i sok pomidorowy, najlepsze na skurcze -
nick nieaktualnyPrzyszedl mi ten organizer warto kupic ! Jest mega fajny do lozeczka z boku przyczepie
zamawiam jeszcze jedno . Material jest bardzo dobrej jakosci . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b3dfc305442.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 09:54
Bambi85, Gosha, lysinka, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuzwa jak nie urok to sraczka co jeszcze Trochę dziwne by na spiąco skurcz Tak lapal na Ip jade jak nie przestanie bolec i jak moj wroci z wymiany opon niech sprawdzą ,na noge nie mogę stanąc chodze na paluszkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 10:02
-
a wracajac do naszego ulubionego tematu forumowego czyli koszula do karmienia
... kiedys ktoras z Was wrzucala linki do takiej koszuli a'la bombka takiej ze sciagaczem na dole, nie wiem czy nie misia? nie wiem czy to bylo do allegro czy do jakiegos sklepu bo wszystkie zakladki mi szlag tafil. A Ty Liloe moglabys podrzucic jeszcze raz link do tego sklepu, gdzie kupowalas szlafrok
?